سلام
اقا من یه نرمافزار میخوام برا تبدیل فایلهای ویدوئی ای که از ماهواره میگیرم به یه فرمتی میخوام تبدیل کنه که تو پلیرهای خانگی cd و dvd قابل نمایش باشه
ممنون
سلام
اقا من یه نرمافزار میخوام برا تبدیل فایلهای ویدوئی ای که از ماهواره میگیرم به یه فرمتی میخوام تبدیل کنه که تو پلیرهای خانگی cd و dvd قابل نمایش باشه
ممنون
سلام.
توی قسمت مربوطه سوال کنی زودتر و بهتر نتیجه میگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از دوست خبم بابت راهنمایی در مورد سوال شما عزیز که به تاپیک اصلی شما رو هدایت کردند
--
یکی از برترین نرم افزارها در این زمینه نرم افزار زیر هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فقط من پیشاپیش بگم دردسرهایی خواهید داشت. برنامه های Video Redo و TMPGEnc و MeGUI بنا بر اظهارات و شواهد هر کدوم در مواردی جواب دادند ولی هنوز برنامه ای که باهاش بشه فایل های Trasport Stream یا TS رو تبدیل کرد و برای همه جورش جواب بده موجود نیست. حتی پلیر هم همین مشکل رو داره ... VLC و GOM و Splash هر یک مواردی رو چواب دادند ولی کلا خیر ....
![]()
من شدیدا نرم افزار HandBrake رو پیشنهاد میدم. امتحانش ضرری نداره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)