تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: سوال در مورد Ulead Video Studio9

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

14 سوال در مورد Ulead Video Studio9

با سلام خسته نباشد چند سوال داشتم لطفا كساني كه ميدانند پاسخ دهند

1:چرا گزينه FLASH ANIMATION وVIDEO , و... من كار نميكند و وقتي روي يكي از انها كه پيش فرض هستند كليك ميكنم پيغام
    (Original file [C:\Program Files\Ulead Systems\Ulead VideoStudio 9.0\Samples\Video\General-Frame.swf] doesn't exist.)
    ميدهد
    2:چگونه مي شود در اين برنامه فارسي تايپ كرد مثلا روي يك عكس فارسي تايپ كرد .ايا فارسي را پشتيباني ميكند؟

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

4

در مورد سوال اول: فايلهاي موردنظر برنامه در مسير موردنظر وجود ندارند(كپي يا نصب نشده اند)
    درمورد سوال دوم : يك برنامه فارسي نويس بنام مريم است كه در محيط آن ميتوانيد جمله يا كلمه فارسي موردنظر خود را نوشته ار آن كپي بگيريد و در محل موردنظر روي عكس موردنظر بچسبانيد

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

9 کمک

نقل قول نوشته شده توسط royaye_talkh55
    در مورد سوال اول: فايلهاي موردنظر برنامه در مسير موردنظر وجود ندارند(كپي يا نصب نشده اند)
    درمورد سوال دوم : يك برنامه فارسي نويس بنام مريم است كه در محيط آن ميتوانيد جمله يا كلمه فارسي موردنظر خود را نوشته ار آن كپي بگيريد و در محل موردنظر روي عكس موردنظر بچسبانيد

سلام من در فارسي نويس مريم كلمه مرد نظرم را نوشتم ولي وقتي در عكش مورد نظرم در یولید past کردم فقط چندتا مربع امد چیکار کنم

داره خودمونی میشه mehdi936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ببين دوست عزيز اصلآ با اين نرم افزاري كه دوستمون گفت نمي شه تو ويدئو استوديو فارسي نوشت چون يا برعكس مي نويسه يا اون حالتي كه شما گفتي ميشه . حالا راه حل اساسي كه خودم ازش استفاده ميكنم و صد در صد جواب ميده اينه : شما بايد نرم افزار پرشين اديتور ايكس پي رو پيدا كني و نصبش كني.كار اين نرم افزار اينه كه خودش يه سري فونت داره كه با نصب كردنش به تموم برنامه هات اضافه ميشه ، شما هرچي خواستي تو محيط اين برنامه تاپي ميكني البته بايد از قسمت انتخاب زبان انگليسي يا فارسي، انگليسي رو انتخاب كني ، بعد از تايپ متن خودتو انتخاب يا سلكت مي كني و زبان رو از انگليسي به فارسي برمي گردوني و كپيش ميكني، بعد هر كجا تو ويدئو استوديد كخ خواستي پيستش مي كني و فونتشو از نوع فونت هاي خود اين برنامه استفاده مي كني تا فارسي بشه. به نظر من كه يه ميكسرم اين بهترين راه حل واسه فارسي نوشتن تو اين برنامه هستش و من اين روش رو تضمين مي كنم. نظر يادت نره

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط arash2006
    سلام من در فارسي نويس مريم كلمه مرد نظرم را نوشتم ولي وقتي در عكش مورد نظرم در یولید past کردم فقط چندتا مربع امد چیکار کنم
    فونت رو عوض كن فونت هاي مريم با حرف f_ شروع مي شن

من هم با فلش مشكل دارم مثال هاي خود نرمافزار اجرا مي شن ولي فلش هاي خودم نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.B.Asadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    exe.خودم\زنجان\:ايران

پيش فرض

فارسي ساز مريم خوب كار ميكنه و همونطور كه دوستمون گفتند بايد فونت را به فونتي كه اسمش با f شروع ميشه تغيير بدي .همچنين ميتوني از فارسي ساز سارا يا آي پي تي 5 كه ساخت شركت برنارايانه است استفاده كني.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •