سلا مدوستان.من حداکثر پولی که میتونم بزارم 60 هست و دنبال یه mp3 player ساده هستم و امکاناتش مثل بولوتوث و wireless و lcd و ... اصلا واسم مهم نسیت فقط کیفیت صداش عالی باشه.در ضمن سبک موسقی رپ هم گوش میدم یعنی کیفیتش متناسب این سبک باشه. ممنون
سلا مدوستان.من حداکثر پولی که میتونم بزارم 60 هست و دنبال یه mp3 player ساده هستم و امکاناتش مثل بولوتوث و wireless و lcd و ... اصلا واسم مهم نسیت فقط کیفیت صداش عالی باشه.در ضمن سبک موسقی رپ هم گوش میدم یعنی کیفیتش متناسب این سبک باشه. ممنون
دوست عزيز من يه مدل iriver دارم
هدفون هاي خودش چنگي به دل نميزد و متاسفانه الان هر چي ميگردم نيست اما در ازاش يه جفت هدفون ep550 كريتيو ميذارم روش كه تازگي خريدم
خود پلير رو 110 خريدم،4 گيگ
iriver e100 چهار گيگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجداي از 30 درصد كم كردن،بابت بدون جعبه بودن و نبود هدفون اصلي.بازم كم كردم حدود 45 درصدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته يه هدفون 18 تومني نو هم كه همراهش هست
Last edited by privatedlove; 17-01-2011 at 11:42.
zen stone CREATIVE سبک ارزون محکم زیبا با باتری قوی
ممنون دوست عزیز میخام باتری خور باشه
دنبال باطری خور نباش رو هر حسابی بگی به شارژی برتری نداره بعد اون مدل کریتیو مدت های زیادی هست که تولید نمیشه.
+ CLip بخر یه سایت اینترنتی داشت نمیدونم هنوز موجود داره یا نه
یا cowon E2 البته این یکی متاسفانه صفحه نمایش نداره.
ضمن تایید مطالب بالا در طیف قیمتی پایین سانسا و کریتیو انتخاب های بهتری هستند و با تذکر اینکه باتری خور بودن ممکنه باعث محدودیت شدید انتخاب ها شود در حالیکه برتری های دیگر در زمینه کیفیت صدا از نظر من اولویت دارند
ایراد بزرگیه دوست منcowon E2 البته این یکی متاسفانه صفحه نمایش نداره.
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
دوستان نظر من clip هست.قیمتش چنده؟کسی راجبش نظری نداره؟
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
کیفیت صداش خوبه؟میخام بترکونه
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
دوستان من واسه خاطر این رو باتری خور تاکید دارم چون بعد یه مدت روغن باتری میزنه بیرون و دیگه باید انداخت دور دستگاه رو.مگه نه؟فکر کنم باتریش دیگه گیر نیاد.چیز دیگه که مهم هست دوام باتریه که چند ساعت کار کنه.اولویته اولم هم کیفیته صدا هست.ممنون
در حد قیمتش میترکونه اما جلوی پلیر 200 تومنی شاید چیزی نباشه
این sansa clip جلوی پلیر 450 تومنی هم کم نمیاره شک نکنید
من منظورم مدل بعدیش بود:
+ clip
کیفیت صدا به هدفون+فایل آهنگ+پلیر بستگی داره این تو جایگاه خودش و در حد شرح وظیفه اش بی نظیر هست تو استفاده portable یکی از بهترین گزینه ها هست ولی وقتی به اسپیکر و امسال این هاوصل میکنیم به نظر من تفاوت بعضی از پلیر های قیمت بالاتر مثل Cowon و این مدل ها خیلی بیشتر به چشم میاد.
تو رنج بوجه شما بهتر از این هیچ جای دنیا نمیتونید پیدا کنید
4گیگ 55 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)