سلام بر شما.
اول قیمت! snap تو بازه ی 190 تا 210 پیدا میشه. ex115 هم یه قیمت 200 تومنی ازش دارم. b7320 با گارانتی پارس مایکروتل 205 تومنه. c3 هم کمترین قیمتی که ازش دیدم 140 تومن بود. aspen رو قیمت ندارم ولی تو رنج 300 تومن باید باشه که با بودجه شما جور در نمیاد.
و اما بررسی! نوکیا c3 نه با کلاسه نه وای فای داره نه جی پی اس! از نظر من کلا بیخیالش بشید. اگر میخواستید تا 150 تومن گوشی بخرید شاید میشد بهش فکر کرد ولی الان نه!
b7320 ویندوز موبایل داره پس اون بحث ساپورت فارسیش رو خیلی راحت میشه با یه نرم افزار حل کرد. تمام انتظارات شما رو هم برآورده میکنه الا گزینه اول! که بنظر من زیاد خاص نیست!
ex115 تازه اومده و من هنوز افتخار آشنایی باهاش رو پیدا نکردم. تو ساپورت فارسیش شک دارم. سیستم عامل هم نداره که بشه بهش اعتماد کرد. وای فای و جی پی اس هم که نداره ولی دو سیم کارته بودن و ظاهر خاصش یه مقدار گول زننده هست!
و در آخر اچ تی سی اسنپ! که خب گویا اولویت های شما رو به طور کامل رعایت کرده که تبدیل شده به انتخاب اولتون. از این نظر منم با شما هم عقیده هستم!
از نظر من از این لیست 4 تایی شما فقط دوتا گزینه ارزش فکر کردن داره و یک گوشی هم من به شما معرفی میکنم و امیدوارم با توجه به توضیحاتی که میدم بتونید کمی نسبت به انتخاب گوشی مناسبتون نزدیک بشید.
ترتیب اولویت از آخر!
3- سامسونگ B7320 Omnia Pro : ابعاد کوچکتر و وزن کمتری نسبت به اسنپ داره و از دوربین بهتری بهره میبره هرچند دوربینش اصلا جالب نیست! انتظارات شما رو به نحو احسن برآورده میکنه ولی اصلا خاص نیست!
2- HTC Snap : خاصه و باقی امکانات مورد نظر شما رو هم داره ولی دوربینش ضایعه! ویندوز موبایل باعث شده که از لحاظ نرم افزاری هیچ محدودیتی نداشته باشید!
1- Nokia E5 : پایینترین قیمتی که ازش دارم 220 تومنه ولی بنظر من میتونه بهترین انتخاب برای شما باشه! یه نگاه بندازید:
روی خاص بودنش باید خودتون نظر بدید ولی خداییش زیباست! رنگ بندی جالبی هم داره از مشکی تا... ولی مهمترین مزیتش به نسبت پولی که میدید امکاناتش هست. سیستم عاملش سیمبینه. صفحه نمایشش کمی بهتر از اسنپه. دوربین 5 مگاپیکسلی داره که میشه روی عکساش حساب کرد. VGA فیلم میگیره و فلاش دوربین هم داره که میشه بعنوان چراغ قوه ازش استفاده کرد.
جی پی اسش به لطف نوکیا مپ بسیار کاربردی خواهد بود. تازه برخلاف اسنپ به پورت 3.5 میلیمتری هم مجهزه و این یعنی لذت بردن از موسیقی. تازه رادیو هم داره!
بنظر من بهتره برید از نزدیک اسنپ و ایی 5 رو ببینید تا مهمترین فاکتورتون برای خرید یعنی ظاهر خاص گوشی رو با آگاهی کامل بررسی کنید. ولی بهتره همیشه با توجه به پولی که برای خرید در نظر گرفتیم تنها ظاهر رو در نظر نگیریم که شاید بعدا از خریدمون پشیمون بشیم! مگر اینکه اصلا امکانات دیگه ی گوشی اهمیتی نداشته باشه و فقط قابلیتهای تلفنیش موضوعیت داشته باشه.