با سلام خدمت دوستان
میخوام بدونم آیا میشه هارد لپتاپ های جدید که ویندوز 7 دارند و دارای یک درایو هستند با نصب برنامه Partition Magic پارتیشنبندی کرد؟![]()
با سلام خدمت دوستان
میخوام بدونم آیا میشه هارد لپتاپ های جدید که ویندوز 7 دارند و دارای یک درایو هستند با نصب برنامه Partition Magic پارتیشنبندی کرد؟![]()
سلام
بهتره برای این کار از نرم افزار Acronis Disk Director استفاده کنیدکهبا سون هم سازگاره...Acronis Disk Director Suite Home 11.0.216
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی هیچ ورژنی از Partition Magic با ویندوز 7 سازگار نیست؟!
ضمنا وقتی مقالههای مربوط به پارتیشنبندی هارد لپتاپها را در این فروم مطالعه کردم دیدم برای پارتیشنبندی گزینههای دیگهای (غیر از استفاده Partition Magic) را توصیه کرده.راستش دلیلش را نمیدونم اگه شما مطلع هستین لطفا بگید ایا این دلیل خاصی داره؟
Last edited by Dariushtanha; 16-01-2011 at 18:20.
سلام.
من هم Acronis رو شدیدا توصیه میکنم.
Partition Magic رو بیخیال شین.
چشم ولی دلیلش؟
ضمنا لطفا سوال پست قبلم را هم جواب بدین
دلیلش اینه که Partition Magic برای XP بود و ورژن ویندوز 7ش رو ندیدم تا حالا و من با Acronis همه کار کردم بدون کوچکترین مشکلی.
Last edited by Amir Varasteh; 16-01-2011 at 23:09.
پارتیشن مجیک جواب نمیده! علتش رو از بخش ارتباطاط کاربری شرکت پاورکوست بپرسید. خوب سازگار با 7 نیست
میتونید از روش خیلی ساده تر و راحت تری هم مثل برنامه های خود ویندوز هم استفاده کنید
از کنترل پانل قسمت administartive toolsبخش computer management و قسمت storage و دیسک منیجمنت برای شیرینک کردن استفاده کنید که آموزشش تو بخش مربوطه هستش. ساده و راحت
آخه در این حالت فقط پارتیشن اصلی که ویندوز روش نصبه حداکثر نصف حجمش را اجازه میده برداری و این یه ایراد بزرگیه![]()
عزیز من،چرا خودتو اذیت میکنی؟! Acronis استفاده کن تا این ایراد بزرگ رفع شه!![]()
ببین دوست عزیز
من فقط دنبال رفع مشکل نیستم
من کار تحقیقی هم دارم انجام میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)