سلام
اگر جای این سوال اینجا نیست من رو ببخشید
من تا 30 دی معافیت تحصیلی دارم اما دانشگاه از 15 یا 20 بهمن شروع به ثبت نام میکنند
من به مشکل خدمت برخورد میکنم یا نه؟
جواب کنکور کارشناسی دانشگاه آزاد رشته تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر کی میاد؟![]()
سلام
اگر جای این سوال اینجا نیست من رو ببخشید
من تا 30 دی معافیت تحصیلی دارم اما دانشگاه از 15 یا 20 بهمن شروع به ثبت نام میکنند
جواب کنکور کارشناسی دانشگاه آزاد رشته تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر کی میاد؟![]()
سلام
اولا باید اینجا مطرح میکردی::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ثانیا"
بله به مشکل بر میخورین، باید قبل از اتمام معافیت تحصیلی ، دفرچه خدمت رو بفرستین تا غیبت نخورین ، بعدش تا اومدن جواب ، میتونید به زمان ثبت نام دانشگاه برسیدمن تا 30 دی معافیت تحصیلی دارم اما دانشگاه از 15 یا 20 بهمن شروع به ثبت نام میکنند
جواب کنکور کارشناسی دانشگاه آزاد رشته تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر کی میاد؟
همین روزا باید اعلام بشه
این سوال رو هم اینجا بهتر جواب میگیری ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)