تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: راهنمایی کلی در مورد شغل انیمیشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

14 راهنمایی کلی در مورد شغل انیمیشن

سلام بر شما
    ببینید اینجا میخواستم از هر کس در در زمینه نرم افزار های سه بعدی از جمله Maya از نظر شغلی (داخلی و خارجی ) خبر دارد به سوالات زیر لطفا جواب دهد
    1- در امد این شغل در ایران و خارج از ایران چه قدر است ( سطح من فوق حرفه ای با 10 سال تجربه کار با Maya و مدلساز حرفه ای در بقیه ضمینه ها هم در سطح خوب و حرفه ای هستم کلا در Maya میشه گفت Master هستم

2- اگه من بخواهم در خارج به این شغل ادامه دهم چه هزینه ای باید برای ورود به کار در خارج انجام دهم

3- به نظر شما انیمیشن شغلی پردرامد هست ؟

4- لطف کنید مقدار پولی که را که از این راه از دست میاید برای یک حرفه ای چه قدر است؟

باتشکر از سایت خوب شما:

اگه نباشه جاش خالی می مونه x4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

خوب دوست جان

حرفه ای ها نمیرن دنبال کار برعکس ، کار میاد دنبال اونها

شما نمونه کاراتو بزار اگه حرفه ای بودی میان پیشنهاد کار میدن

میزان درآمد رو خود حرفه ای ها به مدیر پروژه میدن

3. 4 کاربر از x4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Spadanaa_Club

پيش فرض

به به مستر... چه خبر؟!

میگم شما 10 ساله تو کار مایا هستی مایا چند ساله نسخه پی سیش اومده ؟! اصلا مایا چیست؟! چند سالشه ؟! مامان باباش کین ؟! سلام برسون خدمتشون...

میگم شما که ده ساله تو کار مایاییی میگم چرا از بازار کارش بی خبری هان ؟!

آهان میگم خارجه از کدوم وره از این وره یا اونوره ؟!

آهان فکر کنم شما اشتباهی اومدی آخه از جملاتت معلومه پول می خواهی $$$$$ حاجی بانک دوتا کوچه بالاتره !
    ببین بلهــــــــ بلهـــــــــ .............................

5. 7 کاربر از SevenART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PrimeP30Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

13

به به مستر... چه خبر؟!

میگم شما 10 ساله تو کار مایا هستی مایا چند ساله نسخه پی سیش اومده ؟! اصلا مایا چیست؟! چند سالشه ؟! مامان باباش کین ؟! سلام برسون خدمتشون...

میگم شما که ده ساله تو کار مایاییی میگم چرا از بازار کارش بی خبری هان ؟!

آهان میگم خارجه از کدوم وره از این وره یا اونوره ؟!

آهان فکر کنم شما اشتباهی اومدی آخه از جملاتت معلومه پول می خواهی $$$$$ حاجی بانک دوتا کوچه بالاتره !
    ببین بلهــــــــ بلهـــــــــ .............................
    کاملا موافقم و منم تا پست ایشون رو دیدم همین سوال برام پیش اومد؟؟؟!!!

سلام بر شما
    ببینید اینجا میخواستم از هر کس در در زمینه نرم افزار های سه بعدی از جمله Maya از نظر شغلی (داخلی و خارجی ) خبر دارد به سوالات زیر لطفا جواب دهد
    1- در امد این شغل در ایران و خارج از ایران چه قدر است ( سطح من فوق حرفه ای با 10 سال تجربه کار با Maya و مدلساز حرفه ای در بقیه ضمینه ها هم در سطح خوب و حرفه ای هستم کلا در Maya میشه گفت Master هستم

2- اگه من بخواهم در خارج به این شغل ادامه دهم چه هزینه ای باید برای ورود به کار در خارج انجام دهم

3- به نظر شما انیمیشن شغلی پردرامد هست ؟

4- لطف کنید مقدار پولی که را که از این راه از دست میاید برای یک حرفه ای چه قدر است؟

باتشکر از سایت خوب شما:
    سلام بر شما دوست عزیز،
    اول اینو بگم که قصد بدی از گفتن این حرفها ندارم ولی خب کسی که یه حرفی میزنه باید جای انتقاد داشته باشه و پای حرفهاش وایسه؟!!!
    اینجوری که شما دارید سوال میپرسید فکر کنم اونجا که نوشتید 10 سال،روز رو با سال اشتباه گرفتید دوست عزیز؟!!!
    آخه آدم حسابی هر کسی که به این شکلی که شما میگید حرفه ای و مستر باشه و همه فن حریف،
    الان میبایست یا یه اسمی واسه خودش تو کشور در کرده بود(مثل بهرام عظیمی) و یا الان اونور آب تو شرکتهای بزرگی همچون Pixar,Walt Diseny,Gnomon &... می بود؟؟؟!!!
    و همچنین که اگه شما 10 ساله اینکاره اید پس باید تا الآن دیگه کم کمش یه 20 الی 30 میلیون تومنی از این راه پول در آورده باشید چون شما مسترید و مثل بچه های اینجا (البته با اجازه بر و بچ 3D) که آماتور نیستید؟!!!!!!
    در مورد سوال 2 هم باید بگم که اگه سرمایه داری و میخوای بری خارج،این فکر بدی نیست و ولی اونور آب اینقدر 3D کار و... هست که فکر نکنم زیاد منتظر ما و شما باشن تا بریم براشون حرفه ای کار کنیم جناب مستر؟!!!
    خب حالا قبول که شما مسترید،پس اگه به حرفتون اطمینان کامل دارید یه لطفی کنید و چندتا از نمونه کارهای حرفه ایتون رو اینجا بذارید تا بلکه ما هم اندکی در کف کارهاتون بمانیم مستر جان؟؟؟؟!!!!

7. 8 کاربر از PrimeP30Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dark000prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حاجی واسه چی میری خارج ؟؟؟؟

بابا من رفیق دارم پروژه دانشجو هارو می گیره . یه مکعب میسازه 2 تا سوراخش میکنه به عنوان پروژه تری دی مکس مده بهشون و اونا هم نمره می گیرن .
    ساختمونی هم 10 20 هزار تومنه .
    یه رفیق دیگه هم دارم میره کلاس خصوصی جلسه ای 40 50 هزار تومن . حدود 2 ساعته .
    دیگه خارج کیه مستر ؟؟
    حالا شما یخوده به ما آموزش بده حال کنیم D:
    ولی بچه ها خیلی خوکشل تیکه میندازن . آدم حال می کنه

9. 6 کاربر از Dark000prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

11

راهنمایی کلی در مورد شغل انیمیشن.........
    مستر جان پس کجایی بابا؟!نکنه ما رو گذاشتی و رفتی خارج؟؟؟؟!!!
    لااقل قبل از رفتن نمونه کارهای حرفه ایت رو میذاشتی تا ببینیم و اندکی چیز یاد بگیریم مستر جان؟؟؟؟!!!؟!!!!
    Last edited by PrimeP30Master; 19-01-2011 at 21:58.

آخر فروم باز b3dnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر کنم کلا برای دوستان سو تفاهم پیش اومد...
    فکر کنم منظوره ایشون این بود که اگه تو زمینه باشه و اینقدرم حرفه باشه چقدر میتونه درامد داشته باشه...
    دوستان عزیز به جای این همه پست های الکی لااقل یکی یه جواب میداد....حالا شاید یکی دوست داشته باشه از خودش تعریف کنه...نباید اینطوری برخورد بشه که ......

ببین دوست عزیز همینطوری که یکی عنوان کرد اگه حرفه ای بشی رو هوا میزنت و پول خوبی هم بهت میدن...
    میتونی تو همین ایران پول پارو کنی...
    فقط سعی کن نمونه کار های خوبی داشته باشی.
    موفق باشی
    Last edited by b3dnet; 20-01-2011 at 00:35.

12. 5 کاربر از b3dnet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

13

فکر کنم منظوره ایشون این بود که اگه تو زمینه باشه و اینقدرم حرفه باشه چقدر میتونه درامد داشته باشه...
    دوستان عزیز به جای این همه پست های الکی لااقل یکی یه جواب میداد....حالا شاید یکی دوست داشته باشه از خودش تعریف کنه...نباید اینطوری برخورد بشه که ......

ببین دوست عزیز همینطوری که یکی عنوان کرد اگه حرفه ای بشی رو هوا میزنت و پول خوبی هم بهت میدن...
    موفق باشی
    دوست عزیز من از گفتن این حرفها قصد بدی نداشتم و نمیخوام پست الکی هم بدم و زیاد هم به تعداد پست و اینا اهمیت نمیدم!!!
    دوست عزیز شما ظاهرا خوب به پست ایشون توجه نکردی که نوشته:
    (سطح من فوق حرفه ای با 10 سال تجربه کار با Maya و مدلساز حرفه ای در بقیه ضمینه ها هم در سطح خوب و حرفه ای هستم کلا در Maya میشه گفت Master هستم!!!)
    --------------------------------------------------------------------------------
    من اگه این حرفها رو زدم به این خاطر بود که وقتی یکی میاد و یه تاپیک میزنه و ما وقت خودمون رو صرف گفتگو با ایشون میکنیم و به سوالهاشون جواب میدیم ایشون هم باید اندکی وقت خودشون رو صرف جواب دادن به سوالهای ما بکنند و جوابهای منطقی و قانع کننده ای به ما بدن که ما هم یه موقع فکر نکنیم که سر کاریم؟!!!و اون وقت جوری دیگه باهاشون بحث کنیم؟!!!
    اگه قرار باشه دیگران رو سر کار بذاریم خب همه اکثرا تو این کار استادن ، پس اگه قاطعانه و منطقی برخورد بشه،فکر نکنم این گونه مواردی پیش بیاد؟!!!
    و البته اگه ما از ایشون درخوست نمونه کار کردیم یه دلیلش این بود که اگه ایشون واقعا اینقدر تجربه دارن و حرفه ای هستن،نمونه ای از کارهاشون رو بذارن تا ما هم به صدق گفتارشون مطمئن بشیم و مهمتر اینکه از طرفی دیگه بتونیم از تجربیات و راهنماییهاشون استفاده کنیم و کسی هم اگه مشکلی در این زمینه ها داره از ایشون کمک بگیره،چون همونطور که خودتون هم مطلعید توی فروم تاپیکی مربوط به مطرح کردن سوالات و مشکلات وجود داره؟!!
    در ضمن این رو هم اضافه کنم که من هیچ گونه خصومتی با جناب matlab76 ندارم و قصدم آشنایی بیشتر با ایشون هست و نه چیزی دیگه و خواهشا دوستان برداشت بد نکنند؟!!!

*ممنون از وقتی که صرف خوندن این مطالب کردید دوستان!!*

"با تشکر"

14. 3 کاربر از PrimeP30Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه x4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

موفق باشی
    بهزاد جان ( اگه اشتباه نکردم )

این حرفا چیه

همین حرفی که زدی رو من توی اولین پست گفتم ، پس پست های الکی نزدیم

رضا جونم یه خورده بش برخورده دیگه ( البته اینم بگم که رضا شوخی کرده طوری که به من گفت )

اگه می بینی پست ها مشکلی داره لطفاً اون پایین یوزر یه دکمه هست که گزارش میده به مدیران ( اینطوری بهتره )

اینم گفتم چون خودم توی این تاپیک پست زده بودم و پست های الکی شامل تمام پست ها میشه که منم جزشون بودم

امیدوارم ناراحت نشی

16. 2 کاربر از x4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض این فقط یه حرف منطقی هستش

نمیدونم چرا بچه های ایران البته دور از بعضی ها عشق حمالی برای خارجی ها رو دارن بابا دوست خوبم اگه تو رو میل به کاره ! چه حاجت به در و دیواره ! میتونی تو ایران به قول دوستمون پول پارو کنی ! باید عاشق کارت باشی باید خودت ایجاد کنی نمیدونم خودکفا باش تا بتونیم از افرادی مث شما که میگین حرفه ای هستی ! یه چیزی به ما برسه تا بتونیم پیشرفت کنیم ! به مردانگی همین بچه ها و اینترنت اینقدر مثال های گوناگون برا حرفه ای شدن و رفع مشکلات پیدا میشه که اگه بخوای همشو انجام بدی فک کنم یه چند سالی فقط طول بکشه ! برادر خوبم ما کلان مشکل درایم ! خود کم بین هستیم ! من اگه در حد تندازه های تو بودم الان یک نمونه کار حرفه ای شناخته شده لااقل در ایران داشتم ! شاید بیشتر حرفام حالت نصیحتی بود تا تریدی خلاصه اینکه بگیر همین وقت و پولو تو همین جا ایران بخرج تا موفقتر باشی ! بخدا اونور هیچ خبری نیست اونا مدل کارهاشون فرق داره اصلان هرکی یه قلق کاری داره اگه بخوای همه رو یاد بگیری 30 تا 40 سال دیگه هم نمیشه دادش ! ایران همیشه جاودان

18. 2 کاربر از HGBCreator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •