سلام
راستش یکی از دوستان من میخاد C7 بگیره ، اما توی گوشی های هم رده تقریبا بین C7 و WAVE II مونده . من خودم با توجه به اینکه خیلی از نوکیا خوشم میاد ولی wave II را بهش پیشنهاد دادم . بودجه اش هم نهایتا تا 450 هست .
شما فکر میکنید کدوم بهتره ؟
سلام
راستش یکی از دوستان من میخاد C7 بگیره ، اما توی گوشی های هم رده تقریبا بین C7 و WAVE II مونده . من خودم با توجه به اینکه خیلی از نوکیا خوشم میاد ولی wave II را بهش پیشنهاد دادم . بودجه اش هم نهایتا تا 450 هست .
شما فکر میکنید کدوم بهتره ؟
سلام
دوست عزیز من هم مثل خودت ویو 2 رو پیشنهاد میکنم.چون از c7 به نظرم خیلی سرتره.![]()
به نظر من که ویو 1 بگیر.
نسخه 1.2 بادا -- نشده .و بازی هاش رو نمیشه ریخت.
البته امید هست که با امدن نسخه 2 برای بادا که میگن اپن سرس هست یک -- اساسی براش بیاد.
به نظر من اگه قیافه با کلاس تر و صدای بهتر میخواد c7 اگر هم سیستم عامل و دوربین بهتر میخواد wave II. ولی با یکم بودجه بیشتر دیزایر از هر دوی اینها خیلی بهتره..
Last edited by Delkook; 14-01-2011 at 21:42.
به نظره منم Wave II گزینه ی بهتریه.مگر این که سیمین3(سیستم عامل موجود در سی7) پیشرف رو به رشد سریعی داشته باشه
دوستان ممنون از راهنمایی .
راستش من خودم بیشتر به خاطر سیستم عامل بادا بهش پیشنهاد ویو 2 را دادم . ولی دوستم روی دوربین C7 تاکید داره و میگه بادا هم در مقابلا سیمبیان 3 چندان جالب نیست .
دوربین c7 از فاصله کمتر از 1 متر نمیتونه عکسای خوبی بگیره.چون فوکوسش ثابت هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)