بنظرتون کدام موفقتر خواهد بود ؟
سندی بریج (Intel)
بلدوزر (AMD)
بنظرتون کدام موفقتر خواهد بود ؟
بلدوزر مطمئن باش .
50 درصد از سی پی یو core i7 970 که 6 هسته ایه و اینتل به قیمت خون باباش میده کارا تره .
کلا تکنولوزی که تو سری بولدوزر اعمال شده تاحالا تو هیچ سی پی یو یی نبوده و اینتل باز هم مثل همیشه چون مقلد خوبیه در سری
سندی بریدج خودش داره یه مقدار از این تکنولوژی بهره میگیره
میشه ۴ تا بنچمارک از این درصد و آزمایشی که میگید بدید ببینیم؟![]()
اینام از چنتا بنچمارک که نظر و قضاوتتونو میطلبه
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
اینم تقریبا تکراریه و کاملتره
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
اینم که واویلا
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
اما آینده را نمیتوان پیشبینی کرد![]()
خسته نباشی. یک بار عنوان تاپیک رو بخون: سندی بریج یا بلدوزر؟
خب، حالا به من بگو کدوم یکی از این سی پی یو ها با تکنولوژی بلدوزر هستند؟ طبق اخباری که ما شنیدیم، ۳ ماه دوم ۲۰۱۱ قراره ریلیز بشه بلدوزر. حالا یا من اشتباه میکنم! یا اینکه این سی پی یو های AMD تو این بنچمارک ها بلدوزر هستند!
منتظر جوابت میمونم.![]()
اونی که مدنظر شماست 8 کور داره
من 6 کور بیشترشو پیدا نکردم
و اینا بنچمارکایین که ضمیمه ی گفته های jomong666 هست :
بلدوزر مطمئن باش .
حرفی از بلدوزر که نشده نه؟50 درصد از سی پی یو core i7 970 که 6 هسته ایه و اینتل به قیمت خون باباش میده کارا تره .
و البته بنچمارکا یه چیزه دیگه ای رو میگن
مرسی
این سری Bulldozer نیست... بنچمارک های Thuban هست...اونی که مدنظر شماست 8 کور داره
من 6 کور بیشترشو پیدا نکردم
من هم همینو میگم! اینا بلدوزر نیستند نمیدونم چه اصراری دارند دوستان!! صبر کنید بلدوزر هم بیاد بعد از اینجور پست ها بزنید.
منم وردارم ی تاپیک بزنم بگم، AMD HD 9870 بهتره یا GTX 990.
خب بلاخره از الان بشینیم نظر سنجی راه بندازیم و بنچمارکهای GTX 460 رو با HD 5870 مقایسه کنیم!
با سلام خدمت دوستان.
خب نباید از تبلیغات غافل بشیم.خب amd تو سری 6 هسته ای هم خیلی تبلیغ می کرد که فلان و بهمانه. اما وقتی رلیز شد دیدم که با سری 4 هسته core i7 920 یا 930 برابری میکنه.البته مبنای من رندر مکس هست.با بقیه کاری ندارم.
اگه مبتای پایه رو بخواهیم برای رندر مکس Intel Q6600 بزاریم به نتیحه زیر میرسیم
به نظرم صبر کنیم بهتره ببینیم چی میشه.من شخصا به هیچ کدون تعصب ندارم.فعلا میخوام صبر کنم تا تابستون.اگه دیدم بلدوزر نمی صرفه سندبریج تا اون موقع به قیمت ارزونی میرسه و کلا با صبر سود میکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)