.....................
.....................
Last edited by maziarb; 12-01-2011 at 22:43.
دوست عزیز برای ساختن اکانت حتما نباید شماره موبایل داشته باشی شما یک شماره ثابت رو وارد کن , موفق باشی
با سلام
ايرانسل هم جواب ميده حتي
هر شماره اي كه باشه فقط بايد فرمت وارد كردن شماره رو رعايت كنيد
اون ديگه به صورت اتومات تماس ميگيره
موفق باشيد.
سلام دوست عزیز نیازی به شماره هماره اول نیست اونجا که ازت شماره موبایل میخواد ایرانسل دائم یا اعتباری فرقی نمی کنه برای مثال
برای مثال کسی که شماره موبایلش 09351234567 باید به این شکل وارد کنه 989351234567+بعدکه دکمه send....... رو زدی منتظر باش تا تماس بگیره احتمالا با شماره 404 تماس میگیره یا یه شماره دیگره 2 بار کدرو می خونه با دقت یادداشت کن ودوکادر بزن وسپس verfy رو کلیک کن مشکلت حل میشه .
راه دوم: اینه کسیکه اکانت جی میل داره برات دعوت نامه بفرسته اگه دوست داری ایمیلتو بده برات دعوت نامه بفرستم
پایا ومانا باشید
ببیند اگر با V-P-Nیا پ روکسی وارد شی نمیخواد من همین الان یکی درست کردم
Last edited by MicrosoftH; 06-04-2011 at 08:54.
دوستان پیشنهاد میدم حتما حتما شماره مبایل بدید
شماره مبایلتون در جی میل ذخیره نمیشه پس امنیت شمارتون تضمین میشه
هفته پیش از گوگل با من تماس گرفتند و به زبان انگلیسی گفتند که از ایران افرادی میخوان وارد حسابتون بشوند که مشکوک بوده و ما حساب شما رو بستیم.
بعد واسم یه کد خوند و منم همون کد رو تو یه قسمت صفحه نمایش که مربوط به verfy بود وارد کردم مثل همون کاری که دوستمون در بالا گفت.
از گوگل برای حفظ اطلاعات مشترکینش که حتی در خارج از امریکا هستند سپاسگذارم.کاری که در ایران برای دسترسی به حساب های کاربران عملا با کنترل پورت های 444 انجام میشه.
شمارتون حتما با +989 بنویسید
شماره ای گوگل بهتون میزنگه روی دستگاتون نمیافته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)