بنظر شما مناسب ترين گوشي لمسي با قابليت يادداشت سريع با كيبورد يا با دستخط فارسي چيست؟
بنظر شما مناسب ترين گوشي لمسي با قابليت يادداشت سريع با كيبورد يا با دستخط فارسي چيست؟
دستخط که نه!
اما صفحه هرچقد بزرگتر باشه تایپ لمسی راحت تره!
desire hd و i9000 galaxy s صفحه های بزرگ و خوبی برای تایپ دارن!
که در کل من سامسونگ رو پیشنهاد میکنم! اما اچ تی سی صفحه ش بزرگتره!
قيمت كمتر از 400 هزار تومان چه پيشنهاد مي كنين؟
desire و wave هم خوب هستند
اگه خیلی خیلی برنامه م یخوای دیزایر ولی صفحه ی بهتر صدا دوربین و ... رو می خوای ویو
چون من هدفم یک گوشی صفحه لمسی با حساسیت بالا هستش برای همین هرچه ارزان تر بهتر
یک گوشی صفحه لمسی بی نقص ارزان چه پیشنهاد می کنید؟
برای شما ایکس6 میتونه گزینه ی خوبی باشه با قیمتی تقریبن 320 هزار تومان
البته من به شما گوشی های کیبرد دار را پیشنهاد میکنم چون برای تایپ کردن هیچی نمیتونه جای کیبرد را بگیره.
شما میتونی از سیمبین انتخاب هایی مثل سی6 با قیمتی حدود 280 هزار تومان یا ویواز پرو با قیمتی تقریبن 290 هزار تومان داشته باشید
همچنین متونید از اندرویید دیزایر زد را انتخاب کنید همان طور هم که احتمالن میدونید اندرویید الان یکی از سیستم عامل های موجود در بازار میباشد که برنامه و بازی های بسیار زیاد و کاربردی ای داره.دیزایر زد هم قیمتی حدود 640 هزار تومان داره البته قیمتشو دقیق نمیدونم تقریبی گفتم
همچنین از وین6.5 هم میتونید انتخابی مثل ایکس2 داشته باشید که در کنار کیبرد خوب و مزایای وین6.5 مولتی مدیای بسیار خوبی داره فقط کمی از نظر سرعت کنده ولی قیمتی بسیار مناسب داره قیمتش تقریبن 360 هزار تومان میباشد
Last edited by bibak_fa; 12-01-2011 at 22:45.
گوشی کیبورد دار از همه چی برا یاداشت برداشت روزانه بهتره , گزینه هاشم زیاده زیر 400 تومن که برا خرید گوشی خوبی باشن , از Wave533 با قیمت 180 شروع میشه تا سی6 250 تومنی و ویواز پرو 280 تومنی . مایلستون 420 تومنی هم هست . (بین اینا , هرچی گرونتر بهتر !!)
Last edited by Atropates; 13-01-2011 at 03:51.
تو سیمبین ها سی7 نوکیا خوبه
s8500 سامسونگ
یک ویدگیج داره مخصوص همینه.
محشرهاسشمش mypost - it هست.
خیلی راضیم از برنامش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)