تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: 5 درخواست راهنمایی در مورد نحوه تهیه و تعویض اسپیکر داخلی DELL XPS M1530

داره خودمونی میشه cheshm_asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض 5 درخواست راهنمایی در مورد نحوه تهیه و تعویض اسپیکر داخلی DELL XPS M1530

دوستان دیروز اسپیکر سمت راست لپ تاپ من اول خش خش افتاد بعد چند دقیقه هم کلا صدای اسپیکر سمت راست قطع شد

کسی سراغ داره کجا قطعه مورد نظر من رو میفروشند
    من اصفهان هستم
    توی باز کردنش هم مشکل داشتم پنل جلو رو 90 درصد باز کردم ولی
    آخرش انگار به جایی گیره کسی آموزش تعویضش هم داره

ممنون میشم کمکم کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان دیروز اسپیکر سمت راست لپ تاپ من اول خش خش افتاد بعد چند دقیقه هم کلا صدای اسپیکر سمت راست قطع شد

کسی سراغ داره کجا قطعه مورد نظر من رو میفروشند
    من اصفهان هستم
    توی باز کردنش هم مشکل داشتم پنل جلو رو 90 درصد باز کردم ولی
    آخرش انگار به جایی گیره کسی آموزش تعویضش هم داره

ممنون میشم کمکم کنید
    این آموزش دیس اسمبلی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترجیحا" اگه وارد نیستی باز نكن ممكنه بزنی یك پورتی كارت چیزی رو خراب كنی هزینه كارت چند برابر بشه

داره خودمونی میشه cheshm_asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ترجیحا" اگه وارد نیستی باز نكن ممكنه بزنی یك پورتی كارت چیزی رو خراب كنی هزینه كارت چند برابر بشه
    مشکل الان اینجاست که اصلا اسپیکرش نیست والا فوق فقط سیم سمت راست رو میچیدم و ساپیکر جدید رو دستی بهش وصل میکردم بدون باز کردن کامل دستگاه

توی اینترنت گشتم از 10 دلار تا 14 دلاره قیمت هر دو اسپیکرشه با هم ولی ایران اصلا نیست چه تکی چه جفتی

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز من هم همین مشکل شما دارم چندین بار تاپیک زدم تا حالا.

جالبه بدونید یه بار اتفاقی تو یکی از پاساژهای تهران یه مدل اوراق کرده بودن دیدم ولی یارو میگفت 50000 با 49000 هم راضی نبود . نخریدم. یه مدت پیش دوباره افتادم دنبالش که بخرم کل تهران زیرو رو کردم نیست که نیست. خدا نکنه به مشکل بخوره این مدل که. هیچیش نیست ...

مشکل اینه که اسپیکر سمت راسته علاوه بر اینکه مشخص هست زیر باطری هم هست و نمیشه یه مدل دیگه خوراند بهش چون باطری هم جا نمیره دیگه. سمت چپ بود یه کاریش میشد کرد. اگه از طریق اینترنت تونستی گیر بیاری یه خبر به من بدی ممنونت میشم یه pm خصوصی بده . خودت میدونی چه دردسریه واقعا چند سایت زنگ زدم به شرکت و مدیرانشون نداشتند متاسفانه

در ضمن من کل این دستگاهو باز کردم تا رسیدم به cd room چون سی دی نمیاورد بالا کثیف شده بود هرچی میزدم میداد بیرون رایت هم نمیکرد. بخوای باز کنی که اسپیکر با سوکت بزنی باید تمام قطعات و سوکت ها و کارتها جدا بشه. حتی ال سی دی هم جدا میشه از بدنه لب تاب. من مجبور به این کار شدم تا تونستم پاکش کنم . دوباره عین اولش بستم.کار سختی هست بخصوص این مدل و اینکه اولین بارت هم باشه که بخوای بازش کنی. مطمئنن خودت نمیتونی پس باز نکن همون سیمشو بچینی بهتره..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •