با سلام سوالم اینه که چگونه موقعی که کاربر نام خود را به همراه عدد وارد کرد پیغامی در کنار فیلد بعد از اینکه فوکوس از روی فیلد کنار رفت نمایش داده بشه مبنی بر غیر مجاز بودن اسم .
ممنون.
با سلام سوالم اینه که چگونه موقعی که کاربر نام خود را به همراه عدد وارد کرد پیغامی در کنار فیلد بعد از اینکه فوکوس از روی فیلد کنار رفت نمایش داده بشه مبنی بر غیر مجاز بودن اسم .
ممنون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام آفرین آفرین و باز هم آفرین از جوابت ممنونم من تازه جاوا اسکریپتو شروع کردم و هی سوال برای خودم طرح میکنم تا بیشتر یاد بگیرم میتونی بگی isNaN برای چی هست و استفاده میشه البته کوتاه من صفحات آموزشی w3S رو دارم فقط از ترجمش چیزی دستگیرم نشد.بازم ممنون
isNaN
برای چک کردن عددی بودن یک مقدار است.
isNaN برای چک کردن عدد ، اگر رشته عددی بود false و اگر رشته بود true را بر میگرداند .
من اینجا تک تک کاراکتر های چک کردم اگر شامل عدد بود error و گرنه ok
isNaN مخفف is Not a Number هست و پیداست که مقدار ورودی بررسی می شه تا مطمئن بشید ورودی یک عدد نیست.
از isFinite هم دقیقا بر عکس تابع بالا است و می تونید از اون هم استفاده کنید، که به نظر بنده بهتر بود در این کد از این تابع استفاده می شد، البته هیچ محدودیتی وجود نداره، ولی برای قابل فهم تر بودن کد خیلی موثر است.
مثال و یا کدی هم که در بالا توسط hossin.esm قرار داده شد، در ie6 بدرستی اجرا نشد که برای حل این مشکل باید رشته ورودی رو به آرایه تبدیل کنید:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوستان سوال دیگری دارم اونم اینه که آیا متدی در قسمت string جاوا اسکریپت هست که بشه یک رشته رو در یک متن جستجو کنیم یا نه من یه برنامه کوچک نوشتم که نتونستم رشته مورد نظر رو بدست بیاورم .نگاه کنید و نظرتون رو بگیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن به حروف کوچک و بزرگ حساس هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت از (?و اینجا"رو نفهمیدم
سلام ممنون از پاسخت اونو اشتباه نوشتم میخاستم بعد اینکه کلمه رو پیدا کرد بکگراندش رو سفید کنه اشتباهی دوباره اولی رو تکرار کردم
من الان درس بزرگی گرفتم از شما و اون اینه که داشتم متن مورد نطرم رو بدون innerHTML به متد search میفهماندم که البته از من قبول نمیکرد و روش رو درست نمیدونست البته من از search استفاده کردم ولی طبق گفتم این اشتباه باعث میشد کارم به نتیجه نرسه بسیار از این آموزشت ممنونم.
مزاحمت های من برای شما دوستان مثل اینکه تمامی نداره اما اصل مطلب در قسنت else چرا متن مورد نظرم رو اگر else درست شد چرا نشون نمیده؟
در ضمن من با match هم امتحان کردم جواب داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)