تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کمک !!! مشکلی عجیب در اتصال به بانک ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه atifazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض کمک !!! مشکلی عجیب در اتصال به بانک ؟

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی.

من یه تابع دارم که پس از دریافت user,pass از کاربر در بانک اطلاعاتی اونارو چک میکنه و ...
    این تابع را در اینجا میتونین ببینین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکل اینجاست که به بانک وصل نمیشه. اون قسمتهایی که قرمز کردم مربوط به وصل شدن به بانک اطلاعاتیه. یک خط مونده به آخر قسمت قرمز شده نوشته conn.open(); . برنامه تا اینجا بیشتر اجرا نمیشه و اینجا ایست میخوره. حالا بعضی وقتها با ارور ایست میخوره برخی موارد هم هیچ اخطاری نمیده و از این خط جلوتر نمیره . ( تو تریس خط به خط متوجه این موضوع شدم ) .
    اروری هم میده اینه که با نام کاربری sa توانایی دسترسی به بانک را نداریم. در صورتی که این نام کاربری معتبر خود sql srver می باشد. با نام کاربری های دیگه خود سیستم هم آزمایش کردم اما بازم نمیشه !!!
    عکسهایی از ارور را در پایین آوردم که میتونین ببینین. عکس هنگام کانکت به sql هم آوردم گفتم شاید به دردتون بخوره.

لطفا بگین مشکل ار کجاست !!! ؟
    خودم حس میکنم هرچی هست از نام کاربریه. خیلی کلافم کرده هرکاری به فکرم میرسید انجام دادم اما جوابی نگرفتم!
    Last edited by atifazi; 11-01-2011 at 23:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه atifazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

کسی نیست جواب منو بده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام و تشکر از atifazi عزیز... میخواستم بگم که من هم دقیقاً همین مشکل رو دارم منتها فکر میکردم مشکل از access باشه و می خواستم از sql استفاده کنم. اما مثل اینکه sql هم این ارور رو داره.
    نه تنها من که ده پونزده نفر دیگه هم توی کلاسمون این مشکل رو دارن... خلاصه اینکه هر کسی که راه حلی رو بذاره جلوی پامون کلی دعای خیر میاد پشت سرش.
    ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

واسه این error توی یه فورم انگلیسی پیشنهاد داده بود که تنضیمات sequrity فولدری که DB اونجا ذخیره شده رو درست کنین، اینطوری:
    راست کلیک رو فولدر > properties > تب sequrity > توی لیست group or username باید اسم ASP باشه. اگه نبود add رو میزنیم و تایپ میکنیم ASPNET
    دقت کن که توی لیست پایینی هم که permission for pc هست، گزینه modify حتماً تیک allow داشته باشه
    اگه توی properties تب sequrity نداری میتونی از مسیر زیر بیاریش:
    tools منو > folder option > برداشتن تیک use simple file sharing

اما مشکل جدید من یه صفحه ثبت نام دارم که توش یه شرط گذاشتم تا username تکراری رو insert نکنه و برای این کار از data table استفاده کردم، اما ارور میده:
    no value given for one or more required parameters
    و روی line 30 که کد da.fill هست قرمز میشه
    هزار بار کدا رو بالا و پایین کردم و از اول نوشتم ولی درست نشد... کسی میدونه مشکل کجاست؟ در ضمن با ویژوال 2005 و اکسس 2003 کار کردم
    کد:
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

atifazi عزیز... شما میتونین منو راهنمایی کنی، که مشکل این کد کجاست؟ یا یه راه حل دیگه و یه کد دیگه واسه این کار بهم پیشنهاد بدی؟ متاسفانه من دانشجوی رشته کامپیوتر نیستم. رشته ام ICT هست و یه اشتباه کردم و پروژه پایان ترمم رو طراحی سایت برداشتم... حالا توش موندم...!

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    اگر در رایانه خودتان هستید و با چیزی شبیه این عکس و بدون User و Pass وصل میشوید و دیتابیس را ویرایش میکنید، رشته اتصال (ConnectionString) را چنین اصلاح کنید:

کد:

در آغاز فعالیت Maxsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

واسه این error توی یه فورم انگلیسی پیشنهاد داده بود که تنضیمات sequrity فولدری که DB اونجا ذخیره شده رو درست کنین، اینطوری:
    راست کلیک رو فولدر > properties > تب sequrity > توی لیست group or username باید اسم ASP باشه. اگه نبود add رو میزنیم و تایپ میکنیم ASPNET
    دقت کن که توی لیست پایینی هم که permission for pc هست، گزینه modify حتماً تیک allow داشته باشه
    اگه توی properties تب sequrity نداری میتونی از مسیر زیر بیاریش:
    tools منو > folder option > برداشتن تیک use simple file sharing

اما مشکل جدید من یه صفحه ثبت نام دارم که توش یه شرط گذاشتم تا username تکراری رو insert نکنه و برای این کار از data table استفاده کردم، اما ارور میده:
    no value given for one or more required parameters
    و روی line 30 که کد da.fill هست قرمز میشه
    هزار بار کدا رو بالا و پایین کردم و از اول نوشتم ولی درست نشد... کسی میدونه مشکل کجاست؟ در ضمن با ویژوال 2005 و اکسس 2003 کار کردم
    کد:
    کد:

سلام
    ببینید خیلی سادست ، شما یک Select به صورت زیر بنویسید ، و با ExecuteScaler مقدار را بخوانید ، اگر مقدار 0 بود یعنی رکوردی مشابه وجود ندارد میتوانید عمل insert را انجام دهید اگر 1 بود یعنی چنین رکوردی هست پس باید به کاربر پیام بدهید که این رکورد وجود دارد مثل مثال
    برای اینکه بخوای جلوی کاربر تکراری رو در بانک بگیری باید قبلش با دستور select و شرطش این کارو بکنی
    و بعد از اینکه تست کردی که کاربری با این نام وجود ندارد اونو به بانک اظافه کنی
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •