تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: نظر شما در مورد این تبلت ها چیه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه s4lish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my computer

پيش فرض نظر شما در مورد این تبلت ها چیه؟؟

من این پستو توی قسمت تبلت ها زدم ولی هیچکی اصلا اونجا نرفته بود انگار...

دوستااااااااان بعد از ماه ها صبر و انتظار و انتظار و انظار اخر این تبلت ها راهی بازار شدن ولی اینقدر که مختلف و ویژگی و معایب و اینا دارن من کلا گیج و منگ شدم.....

اول می خواستم گالکسی تب بگیرم

اما بعدش که تحقیق کردم فهمیدم تبلت اسوس ای پی 121 با پردازنده و قوی و سیستم عامل ویندوز 7 یه چیز دیگست...جدا که عالیه..

اما باز هم تحقیق کردم و فهمیدم این تبلت یه معایبی داره مانند ساپورت نکردن خوب ویندوز روی این تبلت و گرم شدن اون به دلیل سخت افزار قوی و صفحه نمایش ضعیفش(در مورد حسگر لمسی)....همینطور عمر باتریش هم بنظر زیاد نرسه.
    پس باز هم تحقیق و تحقیق کردم که چشم به تبلت زیبا و خوب موتورولا زوم افتاد که سیستم عامل جدید آندوید هم داره..

اما من تا حالا با سیستم عامل آندروید کار نکردم..می خواستم بدونم معایبش چیه..مخصوصا تو صفحات اینترنت...سایت های فارسی رو ساپورت می کنه یا نه!؟؟.....برنامه هاش چطوری؟/ و اینکه چه فرمت های تصویری رو ساپورت می کنه؟؟

حالا از همه اینا گذشته باز هم که نگا می کنم تبلت های جدیده دیگه ای تو راهن...
    مثل :

آپد 2

برای اینکه نمی دونم آیپد 2 اصلا چه شکلیه عکسی ازش نداشتم همین عکسه هم کفاف می کنه

یا گالکسیه 2...

اونم بیخیال عکسش....فرقی با نمونه یکش نداره فقط صفحش بزرگتره و سیستم عاملش جدیدتر می شه بنظرم....

حالا جدا من نمی دونممممممممممممممممم چکااااااااار کنم....واقعا تو بد شرایطی گیرکردم.....نظر شما چیه دوستان؟؟

فقط یه سوال دیگه هم داشتم در مورد این تبلت موتورولا..

کسی می دونه که این تبلتٍ EDGE ساپورت می کنه یا نه فقط 3G 4G ساپورت می کنه؟؟..

تو این کشور عزیزمان ایران با این سطح تکنولوژی انتظاری بیشتر از این سوال نداشته باشید فهلا

2. این کاربر از s4lish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تبلت ها هنوز خوب جا نی افتادن و راه درازی رو پیش گرفتن .....

از نظر من اگه عجله ندارید کمی صبر کنید ......

به هر حال هر کدومشون مشکلات خاص خودشون رو دارند ....

اما من شخصا : i pad رو می پسندم .....

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my computer

پيش فرض

من با این آیپد که الان تو بازاره اصلا حال نمی کنم...نه پردازنده درست حسابی داره ، سیستم عاملشم که زیاد حال نمیده..قابلیت مولتی تسکینگ هم که نداره......یو اس بی هم نداره دوربین نداره...سیم کارت خور نداره...فلش تو نت قابلیتشو نداره....والا فکر کنم شما فقط با اپل بودنش و عمر باتریش حال می کنید نه با امکاناتش خداوکیلی......

اما بابت نظرتون خیلی ممنوم

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من با این آیپد که الان تو بازاره اصلا حال نمی کنم...نه پردازنده درست حسابی داره ، سیستم عاملشم که زیاد حال نمیده..قابلیت مولتی تسکینگ هم که نداره......یو اس بی هم نداره دوربین نداره...سیم کارت خور نداره...فلش تو نت قابلیتشو نداره....والا فکر کنم شما فقط با اپل بودنش و عمر باتریش حال می کنید نه با امکاناتش خداوکیلی......

اما بابت نظرتون خیلی ممنوم
    گفتم باید صبر کنی تا تبلت ها تکامل پیدا کنند الان هشمون یکسری مشکلات دارند ....

i pad هم نظر شخصی بنده بود .....

موفق باشید

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امسال سال سال تبلتها خواهد و به نظر من كلا" نت بوكها جمع خواهند شد.
    البته بازار نوت بوكها هم محدودتر خواهد شد.
    شك نكنید كه اندروید با تبلتهایی خوب خواهد آمد.
    به نظر من از اوایل اسفند نمونه های مناسبی در رنج 350 تا 1100 تومن در ایران خواهید دید كه همه سلایق و بودجه ها را تامین كنه

به نظر من موتورولا اكسوم از اندرویدها و ای پد 2 گزینه های خوبی هستند برای رنج گرون
    و مدلهایی كه لنوو و ایسوس با قیمت 350 تا 450 تومن عرضه خواهند كرد نمنونه های خوبی برای رنج پایین خواهند بود.

7. 2 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my computer

پيش فرض

من شخصا دنبال یه تبلت ویندوزی می گشتم که لااقل بتونم کارای معلومیمو هم انجام بدم ..برنامه های مخصوص من ویژوال استودیو و sql هستن....ولی وبندوز 7 روی تبلت جواب نمی ده...اگه که من همون اسوز رو بگیرم بعدش منتظر ویندوز 8 بشم و اونو روش نصب کنم ..
    نظرتون چیه؟؟

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

گفتم باید صبر کنی تا تبلت ها تکامل پیدا کنند الان هشمون یکسری مشکلات دارند ....

i pad هم نظر شخصی بنده بود .....

موفق باشید
    خواهش می کنم....
    ولی من الان 1 سال صبر کردم والاااا...
    همینجوری بخوام صبر کنم تا عمر دارم باید صبر کنم

---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------

امسال سال سال تبلتها خواهد و به نظر من كلا" نت بوكها جمع خواهند شد.
    البته بازار نوت بوكها هم محدودتر خواهد شد.
    شك نكنید كه اندروید با تبلتهایی خوب خواهد آمد.
    به نظر من از اوایل اسفند نمونه های مناسبی در رنج 350 تا 1100 تومن در ایران خواهید دید كه همه سلایق و بودجه ها را تامین كنه

به نظر من موتورولا اكسوم از اندرویدها و ای پد 2 گزینه های خوبی هستند برای رنج گرون
    و مدلهایی كه لنوو و ایسوس با قیمت 350 تا 450 تومن عرضه خواهند كرد نمنونه های خوبی برای رنج پایین خواهند بود.

آخه من نمی دونم آندروید زبان فارسی رو خوب ساپورت می کنه یا نه....

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خواهش می کنم....
    ولی من الان 1 سال صبر کردم والاااا...
    همینجوری بخوام صبر کنم تا عمر دارم باید صبر کنم
    من جای شما بودم کمی صبر می کردم ......

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_9192's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    متغیر

پيش فرض

---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------

آخه من نمی دونم آندروید زبان فارسی رو خوب ساپورت می کنه یا نه....[/QUOTE]

با سلام

ببخشید اگه وسط بحث تون وارد میشم!
    بله ساپورت میکنه و مشکلی نداره
    این مشکل بیشتر در مرورگر های گوشی هایی با سیستم عامل آندروید هستش
    که به راحتی حل میشه.
    درضمن بهتره که فونت فارسی رو هم داشته باشید
    تنضیمات برای مرورگر
    Browser - > Touch 'Menu' - > Touch "More'->Select "Settings"-> Touch 'Text encoding'-> Select UTF-8.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fujin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

تبلت نساختند که جای لپتاب رو بگیره .. پس زیاد دنبال یو اس بی و نصب برنامه های سنگین روش نباش ... سیستم عامل ویندوز هم روش میگن هست فقط برای دهن پر کردن هست و به نظر من اصلا برای تبلت و تاچ ویندوز مناسب نیست ...
    تمام برنامه ها و بازی های ویندوزی برای موس و کیبرد ساخته شدند نه تاچ ... برای همین قطعا در کار کردن با تبلت ویندوزی دچار مشکل میشی ....

به نظر من تبلت در درجه اول باید شارژ خوبی نگهداره و سبک و قابل حمل باشه و فکر نکنم توی تبلتهای ویندوزی همچین چیزی پیدا کنید ... ویندوز بسیار پر مصرف هست ...

پس اگر میخوایی کمی SQL و برنامه نویسی کنی قطفا تبلت به دردت نمیخوره ...

به نظر من تبلت باید سیستم عامل کم مصرف با پشتیبانی قوی داشته باشه تا نیاز های سبک و ضروری شما رو به واسطه برنامه های خودش بر طرف کنه .... پس تبلت یا آندویید بگیر تا اپل ... اپل از نظر من در حال حاضر بهترینه .. یاد باشه تبلت برای جایگزینی لپتاب نیست و با لپتاپ مقایسه نمیشه

12. این کاربر از fujin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my computer

پيش فرض

پس به نظر شما تبلت بیشتر کاربردش اینترنت و موزیک و فیلم و کتاب خوان الکتربکی و اینچیزا رو داره ....
    اگه کاربرد دیگه هست اضافه کنید....
    پس بنظر شما صرف هزینه بیشتر از 600 تومن مقرون به صرفه هست یا نه؟؟..

درسته که تبلت ویندوزی اصلا جوابگو نیست ولی اگر که یه کیبورد بلوتوثی در اختیار داشته باشیم می تونیم خیلی از کارهایمان مثل ساخت سند انجام بدیم...با اومدن ویندوز 8 که صفحه تاچ رو به خوبی ساپورت می کنه دیگه فکر نکنم مشکل زیادی داشته باشیم.

اما در مورد باتری بنظرم 5 ساعت یا بهتر 6 ساعت باتریه تبلت دووم بیاره باسه من کافیه..

آقایون لااقل یکی از کارامونو بتونیم توش انجام بدیم که فردا ازش بیهوده استفاده نکنیم باباا

با این احوالات من به شخصه اسوز ep121 رو بیشتر از همه پسندیدم..

اینم امتیازیه که ویندوز 7 به این تبلت داده

این وسیله هم می تونه تبلت باشه هم لپتاپ.......البته قیمت 1 ملییونیش یکم زیاده اما همین خیلی از کارای من مثل برنامه های تخصصیم و کتاب خوان پی دی اف و اینترنت و سیم کارت و اینچیزا رو که داره حل می کنه.....

Last edited by s4lish; 16-01-2011 at 12:37.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •