من این پستو توی قسمت تبلت ها زدم ولی هیچکی اصلا اونجا نرفته بود انگار...
دوستااااااااان بعد از ماه ها صبر و انتظار و انتظار و انظار اخر این تبلت ها راهی بازار شدن ولی اینقدر که مختلف و ویژگی و معایب و اینا دارن من کلا گیج و منگ شدم.....
اول می خواستم گالکسی تب بگیرم
اما بعدش که تحقیق کردم فهمیدم تبلت اسوس ای پی 121 با پردازنده و قوی و سیستم عامل ویندوز 7 یه چیز دیگست...جدا که عالیه..
اما باز هم تحقیق کردم و فهمیدم این تبلت یه معایبی داره مانند ساپورت نکردن خوب ویندوز روی این تبلت و گرم شدن اون به دلیل سخت افزار قوی و صفحه نمایش ضعیفش(در مورد حسگر لمسی)....همینطور عمر باتریش هم بنظر زیاد نرسه.
پس باز هم تحقیق و تحقیق کردم که چشم به تبلت زیبا و خوب موتورولا زوم افتاد که سیستم عامل جدید آندوید هم داره..
اما من تا حالا با سیستم عامل آندروید کار نکردم..می خواستم بدونم معایبش چیه..مخصوصا تو صفحات اینترنت...سایت های فارسی رو ساپورت می کنه یا نه!؟؟.....برنامه هاش چطوری؟/ و اینکه چه فرمت های تصویری رو ساپورت می کنه؟؟
حالا از همه اینا گذشته باز هم که نگا می کنم تبلت های جدیده دیگه ای تو راهن...
مثل :
آپد 2
برای اینکه نمی دونم آیپد 2 اصلا چه شکلیه عکسی ازش نداشتم همین عکسه هم کفاف می کنه
یا گالکسیه 2...
اونم بیخیال عکسش....فرقی با نمونه یکش نداره فقط صفحش بزرگتره و سیستم عاملش جدیدتر می شه بنظرم....
حالا جدا من نمی دونممممممممممممممممم چکااااااااار کنم....واقعا تو بد شرایطی گیرکردم.....نظر شما چیه دوستان؟؟
فقط یه سوال دیگه هم داشتم در مورد این تبلت موتورولا..
کسی می دونه که این تبلتٍ EDGE ساپورت می کنه یا نه فقط 3G 4G ساپورت می کنه؟؟..
تو این کشور عزیزمان ایران با این سطح تکنولوژی انتظاری بیشتر از این سوال نداشته باشید فهلا![]()