تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل صدای عجیب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض مشکل صدای عجیب

سلام
    والا سیستم ما روش ویندوز 7 هست صدا هم داره ولی یه چندتا فایل ایمیج دارم که توشون فیلم اموزشیو قبلا صدا داشتند ولی که میرم برا این ایمیجا فیلم پخش میشه ولی صداش قطعه ولی صدای ویندوز نصب چون ترانه ها و کلا صداهای ویندوز نصب هستند و صداشون پخش میشه. راستی وقتی سی دی او فایلای ایمیجو هم میزارم الان هم صدا ندارن ولی قبلا من باشون کار کرده بودم و مشکلی نداشتم. چکار باید بکنم؟(راستی دو سه نا از فایلای ایمیج هنوز صداشون پخش میشه)( انواع پلیرارو هم امتحان کردم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

سلام
    والا سیستم ما روش ویندوز 7 هست صدا هم داره ولی یه چندتا فایل ایمیج دارم که توشون فیلم اموزشیو قبلا صدا داشتند ولی که میرم برا این ایمیجا فیلم پخش میشه ولی صداش قطعه ولی صدای ویندوز نصب چون ترانه ها و کلا صداهای ویندوز نصب هستند و صداشون پخش میشه. راستی وقتی سی دی او فایلای ایمیجو هم میزارم الان هم صدا ندارن ولی قبلا من باشون کار کرده بودم و مشکلی نداشتم. چکار باید بکنم؟(راستی دو سه نا از فایلای ایمیج هنوز صداشون پخش میشه)( انواع پلیرارو هم امتحان کردم)
    دی کد کننده پلیر رو عوض کنین احتمالا درست میشه /نگفتین از چه پلیری استفاده میکنین/درضمن آخرین K-Lite_Codec_Pack رو نصب کنید

3. این کاربر از join me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دی کد کننده پلیر رو عوض کنین احتمالا درست میشه /نگفتین از چه پلیری استفاده میکنین/درضمن آخرین K-Lite_Codec_Pack رو نصب کنید

سلام
    والا اخرین ورژن رو هم نصب کردم باز هم تاثیر نداشت.(همه نوع پلیر را رو نصب کردم kmplayer . pawerdvd ) نمیدونم چشه چون قبلا این ایمیجا همشون درست بودنو صداشون پخش می شد.ممکنه مشکل از ویندوز باشه ؟
    Last edited by Isaac.z; 08-02-2011 at 11:07.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

به علت اینکه WMP و K-Lite و KM از کدک های یکسان استفاده میکنند پیشنهاد میکنم با JetAudio تست کنید.
    همچنین در تنظیمات صوتی K-Lite قسمت Audio Switcher رو غیر فعال کنید و تست کنید.
    درایور صوتی تون نصبه یا نه؟ (منظورم درایور پیش فرض نیست)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •