تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: چرا Restor Point ذخیره نمیشه ؟

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض چرا Restor Point ذخیره نمیشه ؟

سلام

من هر بار که یه Restor Point میسازم ، روز بعد یا بعد از خاموش و روشن کردن سیستم ، System Restorذخیره شده حذف میشه . چرا اینطوریه ؟ حتی پیغام The restore point was created successfully هم میاد و ذخیره شدن رو تایید میکنه . ( آنتی ویروسم همیشه بروزه )

==

ممنون

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

شاید نرم افزار بهینه سازی دارید که این فایلها رو حذف میکنه.

طبق گفته ی مایکروسافت ممکنه درایو شما حجمش زیاد باشه و فضای خالی کمی داشته باشه. در این صورت همین مشکلی که برای شما ایجاد شده بوجود میاد.

اگر فضای خالی دارید بهتره یک بار System Restore رو خاموش (سیستم را ریست) و دوباره روشن کنید. اگر مشکلی باشه باید رفع شه.

3. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد نرم افزار بهینه که گفتید درسته دوتا دارم . در مورد فضای خالی ، حدود 35 گیگ فقط درایو ویندوزه .
    همین حالا خاموش و روشن میکنم ببینم درست میشه یا نه .
    ممنون

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

System Restore رو خاموش و روشن کردم و بعد کامپیوتر رو راستارت . یک Restore Point ایجاد کردم و برای
    اینکه ببینم حذف میشه یا نه سیستم رو راستارت کردم . خوشبختانه حذف نشد .
    اون دوتا برنامه بهینه سازی رو هم اجرا کردم . هم برای اسکن Remove Junk Files و هم برای Registry .
    اینجا هم راستارت کردم و با بالا اومدن ویندوز ، Restore Point ذخیره شده حذف نشده .
    بنابراین میشه نتیجه گرفت که طبق گفته شما مشکل با خاموش و روشن کردن System Restore حل شده .
    ممنون از راهنماییتون .

سوال دیگه ای دارم ، طبق عکس زیر :
    1- چرا مقدار Cuuren Usage مرتبا" تغییر میکنه . هربار که بازش میکنم یه عدد بیشتر از مقدار اولیه نشون میده .
    این افزایش حجم تا کجا پیش میره ؟
    2- مقدار 11 درصد ( 5.4 گیگ ) برای ماکزیمم یوزیج خوبه ؟ ( 35 گیگ فضای خالی درایو ویندوز )
    3- من تا چندتا میتونم Restore Point دستی ایجاد کنم ؟
    4- امکانش هست مثل XP بصورت اتومات ایجاد بشه ؟

ممنون

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

مقدار Current Usage فوق و نهایت میتونه تا حجم Used Space پارتیشن بره که البته محاله (در صورتی که ماکسیمم رو براش خیلی زیاد در نظر بگیرید). ماکزیممی که براش در نظر گرفتید خوبه ولی اگر نرم افزارها رو در درایو ویندوز ذخیره و نصب میکنید مقدارش رو بیشتر کنید. اگر در درایور دیگری نرم افزار نصب میکنید برای اون درایو هم فعال کنید.
    مقدارش هم زیاد میشه چون برای فایلهای بیشتری هربار Previus Version ایجاد کرده.
    ریستور پوینت دستی اصلا لازم نیست ایجاد کنید. فقط اگر میخواین کار خاصی بکنید مثل نصب یک برنامه که ریسک داره این کار رو بکنید.
    در هر صورت هم سیستم خودش قبل از هر نصب، آپدیت کردن و حذف بعضی نرم افزارها یک ریستور ایجاد میکنه که کاملا خودکاره.

7. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •