سلام
میخواستم ببینم گزینه Network که در گوشه پایین سمت چپ مای کامپیوتر قرار داره ، کاربردش چیه ؟
امکانش هست مثل Homegrop برداشتش ؟
ممنون
سلام
میخواستم ببینم گزینه Network که در گوشه پایین سمت چپ مای کامپیوتر قرار داره ، کاربردش چیه ؟
امکانش هست مثل Homegrop برداشتش ؟
ممنون
با سلام
شما از اون قسمت میتونید سیستم هایی که توی شبکه share هستن رو بهشون دسترسی پیدا کنید
و از فایلها استفاده کنید
موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون . من توی همون Network اومدم از طریق Folder Option فایلهای مخفی رو نمایان
کردم نتیجه اش هم عکس زیره :
بغیر از اسم خودم که روی اون نوار نارنجی کشیدم چندتای دیگه هم هست که اصلا" نمیدونم از کجا اومدن .
Mohammad ، RAYAN و ... اینا از کجا اومدن ؟ من میتونم حذفشون کنم ؟
ممنون
وایرلس ندارم ، ADSL با کابل LAN متصل هستش .
این هم عکس سه ساعت بعد :
![]()
قبلی ها نیستن این یکی اومده .
Last edited by FAR_FA; 09-01-2011 at 10:19.
فکر کنم اینها مربوط به ISP باشند . الان که نگاه کردم باز هم اسامی جدیدتری اومدن .
من از شبکه و share خیلی اطلاعی ندارم ، میخواستم ببینم پنجره network دوستان زمانی که
از حالت مخفی خارج میشه هم بهمین صورته یا اینکه فقط مال من این شکلیه ؟
با سلام
بله همینطوره
اون ها سیستم هایی هستن که با استفاده از پورت ADSL اینترنت بینشون توسط شرکت share شده
موفق باشید.
اوه اوه خیلی ضایعه که !
خطریه ها ا ا.
با سلام
خوبیه این سرویس اینه که فقط توی ویندوز 7 دیده میشن
توی XP نمیتونید ببینیدشون
موفق باشید.
سلام به دوستان عزيز
در اين مورد خاص ميگيد من چكار كنم ؟ برم با خدمات ISP درميان بزارم يا اينكه اين امر يه امر عاديه و جاي نگراني نيست.
البته تا الان انواع و اقسام اسامي اشخاص اومدن و رفتن .
فكر كنم به اين صورت باشه كه تمام اعضاي يك ISP كه توي يك زمان به اينترنت وصلند توي گزينه Network
نمايش داده ميشند ، درسته ؟ بخاطر همين مسئله مرتبا" اسامي تغيير ميكنه . ( نميدونم درست گفتم يا نه )
تشكر از پاسختون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)