تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: مشکل خارش بدن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض مشکل خارش بدن

سلام دوستان

آقا من یه چند روزه روی پاهام ( مخصوصا پای راستم) چند عدد برامدگی قرمز رنگ کوچیک که خیلی شبیه جای گزش حشره هست ظاهر شده و به شدت میخواره! ( جای نیش پشه و حشرات هم مطمعنم که نیست!)

البته چند ماهی هست که کلا بدنم بعضی وقتها یک دفعه شروع به خارش میکنه ولی خیلی شدید نیست و زود خوب میشه ولی این دفعه این برامدگی ها که همونجور که گفتم کاملا شبیه جای گزش حشره هست پدیدار شده و بد جوری می خاره!

نظافتم هم خوبه تفریبا یک روز در میون میرم حموم ( هر چی باشه پسریم دیگه و مساثل ... وجود داره!)

خلاصه این برامدگی های همراه با خارش چیه که منو اینقدر نگران کرده؟

(راستی کم خونی هم دارم)

ممنون
    Last edited by shab_2008; 07-01-2011 at 21:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مال من که حساسیته ماله شما رو نمیدونم.من هر وقت اینطوری میشم یه قرص لوراتادین میخورم نیم ساعت بعد خوب میشم.
    یکی از دوستام هم همین طوری بود یه دوره درمان با داروی سنتی رفت کاملا خوب شد.
    شاید هم مال چیزه دیگه ای باشه یه دکتر برید بد نیست.

3. این کاربر از dragon-fly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما

خودم هم فکر میکنم حساسیت باشه!

یه سیتریزین که میخورم خارش کاملا رفع میشه!

شما هم مثل من برامدگی مثل جای گزش حشرات داشتید؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله.و هنوزم دارم.

6. این کاربر از dragon-fly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به احتمال زیاد حساسیت می باشد . حساسیت می تواند تماسی باشد مانند تماس یک ماده شیمیایی حتی الیاف لباس به بدن و یا حساسیت خوراکی در اثر خوردن موادی که حساسیت زا باشند و یا گزش
    در هر صورت درمان همه آنها رفع عامل ایجاد کننده و مصرف داروهای ضد حساسیت می باشد.

8. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من هم مشکل خارش رو داشتم. اطراف آرنج هر دو دست، روس ساعد دست چپ و ساق پای چپ!!!

به شدت احساس خارش داشت بطوری که با هر جسم تیزی می خاروندم! و برآمدگی های جوش مانندی روی اون سطوح بود که با خاروندن نمایان می شد.

رفتم متخصص پوست یه آمپول تریامسینولون داد که یه مدت بهتر شد ولی بعد 3 هفته دوباره شروع شد.

چند روز پیش رفتم یه دکتر دیگه معاینه کرد و گفت احتمالا قارچ هست. تو خونه گربه هم نگه میداریم! گفت میتونه ناشی از اون باشه.

یه آمپول دپوکورتین و پماد فلوئوسینولون ، پماد میکونازول و قرص لوراتادین داد. الان بهتر شدم. یه شامپوی ضد قارچ هم داد گفت هفته ای یک بار بدنمو باهاش بشورم.

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مال من که حساسیته ماله شما رو نمیدونم.من هر وقت اینطوری میشم یه قرص لوراتادین میخورم نیم ساعت بعد خوب میشم.
    یکی از دوستام هم همین طوری بود یه دوره درمان با داروی سنتی رفت کاملا خوب شد.
    شاید هم مال چیزه دیگه ای باشه یه دکتر برید بد نیست.
    سلام
    می شه بفرمایید که این درمان سنتی چی بود و چقدر طول کشید؟ من هم یک سالی می شه که دچار حساسیت شدم و قرص خوردن، موقتی هست و درمان کننده قطعی نیست. برای من که اینطوری بوده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام خوبی گوگولی:
    خانم من هم همین جوری شده ، طفلکی بد جوری پاهاش و ساعد دستاش رو می خوارونه . به بچه ها میگه با برس فلزی بخارونن . البته من حدسم به کم کاری کبدشه . ولی خوب تجربه شما رو هم احترام میذارم . به چه دکتری ببرمش ، پوست یا داخلی یا کبد و این چیزا ؟ ممنونم یه توضیحی بدین.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    می شه بفرمایید که این درمان سنتی چی بود و چقدر طول کشید؟ من هم یک سالی می شه که دچار حساسیت شدم و قرص خوردن، موقتی هست و درمان کننده قطعی نیست. برای من که اینطوری بوده.
    سلام
    یه عطاره که من خودمم پیشش رفتم.اون دوستم 2 دوره 21 روزه داروهاشو جوشوند و خورد.انقد بگم که دوستم کلی از فامیلاشونو برد پیشش.
    فقط دو تا مورد یکی اینکه من حوصله نداشتم روزی 3 بار دارو بجوشونم و اینکه داروهاش چون ترکیبیه گرونه.
    اگه مشکلی نداری بگو اسم ادرس رو برات پ.خ کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام خوبی گوگولی:
    خانم من هم همین جوری شده ، طفلکی بد جوری پاهاش و ساعد دستاش رو می خوارونه . به بچه ها میگه با برس فلزی بخارونن . البته من حدسم به کم کاری کبدشه . ولی خوب تجربه شما رو هم احترام میذارم . به چه دکتری ببرمش ، پوست یا داخلی یا کبد و این چیزا ؟ ممنونم یه توضیحی بدین.
    شما باید برین پیش دکتر پوست. اگه مورد دیگه ای باشه خودشون ارجاع میدن به پزشک دیگه ای.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •