سلام من نمیدونم ویندوز من Genuine هست یا نه
از کجا بفهمم؟
سلام من نمیدونم ویندوز من Genuine هست یا نه
از کجا بفهمم؟
روی مای کامپیوتر راست کلیک میکنی و بعدش properties رو کلیک میکنی و اون پایین قسمت windows activation مینوسه جنیوسه یا نه
این قسمت هیچی در این مورد ننوشته ولی قبلا یه چیزهایی درباره تعداد روزهای باقیمانده بود که چند تا کرک از فروم گرفتم و اجرا کردم و دیگه اونها رو نشون نمیده . اگه میخواید عکسش رو بذارم ببینید.
ولی هر وقت که سیستم رو ریستارت میکنم یا روشن میکنم یه پیغام میده که ویندوز اورجینال نیست و دو گزینه داره
1 اکتیو کردن
2 Ask me later
میخواستم بدونم قضیه این چیه دیگه ؟
ویندوزت که اصلا اورجینال نیست
تعداد روز ها که نشون نمیده بخاطر اینه که تعداد روز های مجاز تموم شده
اون قضیه اکتیو کردن یا Ask me later به خاطر همینه (حالت جنیوس نیست یا تعداد روز های مجاز تموم شده)
باید کرک بهتری پیدا کنی باید بری این تایپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 07-01-2011 at 23:17.
منظورتون رو متوجه نشدم.سلام
واسه ما جینوسه
حالا این یعنی چی؟
اگه منظورتون Genuine باشه یعنی اورجینال (ویا اینکه خوب کرک شده و ایزار جنیون مایکروسافت اونرو اصل تشخیص میده) ...
روش یک
شما در کادر search منوی استارت تایپ کنید active windows
اگه ویندوز 7 شما اصل باشه بعد از انجام عملیات مربوطه پیام Activation was successful رو دریافت میکنید. یعنی ویندو شما اصل هست.
روش دوم
رفتن به سایت مایکروسافتو کلیک کردن روی دکمه Validate Windowsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فراموش نکنید که در این روش حتما با Internet Explorer انجام دهید در غیر اینصورت سایت از شما میخواهد که نرم افزاری را دانلود و نصب کنید.
روش سوم
روش سوم هم اینه که روی My Computer راست کلیک و Properties رو انتخاب میکنی و از قسمت System اگه مثل شکل زیر بود یعنی اصله.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)