تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: راهنمايي در مورد خريد تي وي تا 1 ميليون و 100

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض راهنمايي در مورد خريد تي وي تا 1 ميليون و 100

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان...
    آقا ميخوام تي وي بخرم براي خونه بودجه هم 1 ميليون هست..کيفيت تصوير برام خيلي مهمه ..خيلي ولي از يو اس بي هم نميتونم به راحتي رد بشم...چيزي ميخوام که بتونه تا حد امکان اکثر فرمت ها رو ساپورت کنه و بخونه با کيفيت عالي...والا خودم روي سوني تعصب خاصي دارم ولي شنيدم 2 تا فرمت بيشتر ساپورت نميکنه خيلي ناراحت شدم..چون بعيد ميدونم بتونم کيفيت سوني رو ديگه بتونم تجربه کنم...ولي مثه اينکه سامسونگ ميگن فرمت هاي زيادي رو ساپورت ميکنه مثه mkv.mp4.h264.h263.....از طرفي ميگن رنگاش مصنوعي هست..بعضي ار دوستان ال جي رو پيشنهاد ميدن...بابا پوله کمي نيست واسه مني که يه بار ميخوام خريد کنم خيلي واسم مهمه...
    با 800 ميتونم يه 32ex500 بگيرم ولي خوب ميتونم پول بيشتري بدم ولي يه چيز درست درمون بگيرم..فکر کنم با 1100 تومن بشه LEd از سامسونگ يا ال جي گرفت..شايد (آيا led هاي سامسونگ و ال جي با کيفيت lcd هاي سوني برابري ميکنه...) يا هنوز led واقعي تو اين رنج پايين پيدا نميشه
    آقا مثه اينکه يه چند روز ديگه تو شهر ما قرار نمايشگاه لوازم صوتي تصويري بزارن چي دوستان پيشنهاد ميدن ..دست نگه دارم تا اون موقع يا فرقي نميکنه...
    موندم والا چيکارم کنم...شهرستان هستم دسترسي به جايي هم ندارم بايد از همين شهر خودمون خريد کنم ديگه
    کيفيت تصوير و لذت بردن از تصوير خوش رنگ و واقعي از همه چي مهم تره برام ...
    شايد تا چند مدت ديگه شهر ما هم صدا سيما ديجيتالي بشه آيا فرقي ميکنه در کيفيت تصاوير..از 800 تا 1100 نهايتش...يعني همه جوره امکانات داشته باشه ها...32 ما را کفايت ميکند..
    مثلا سامسونگ lcd c695 يا c6960 led چطورن يا sony kdl-32ex700؟؟؟32 اينچشون...اينا ميتونن چه پسوند هاي ويديو ايي رو بخونن؟؟؟آپگريد ميشه کرد فريمورشاون رو...مثه اينکه سري 6900 يه پروسسور داره که کيفيت تصوير رو بالا ميبره..؟؟؟يعني ميشه در حد ال اي دي سوني؟؟؟
    اين جريان ----t ya dbv چي هست؟؟؟...جريان اينترنت تي وي چيه ميشه تو ايران ازش استفاده کرد؟؟؟اين دي وي بي يه چيزه اضافه رو تي وي هست خوبه يا بده؟؟؟تي وي بهم معرفي کنيد که dvt-t رو خوب بتونه اجرا کنه...واااااااااااااي چقده سوال شد...کي ميخواد اينا رو تک تک جواب بده..خدا خيرت بده...
    ممنون ميشم راهنماييم کنيد..موفق و معيد باشيد..
    يا حق
    Last edited by TATU_TATY; 07-01-2011 at 16:36.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان...
    آقا ميخوام تي وي بخرم براي خونه بودجه هم 1 ميليون هست..کيفيت تصوير برام خيلي مهمه ..خيلي ولي از يو اس بي هم نميتونم به راحتي رد بشم...چيزي ميخوام که بتونه تا حد امکان اکثر فرمت ها رو ساپورت کنه و بخونه با کيفيت عالي...والا خودم روي سوني تعصب خاصي دارم ولي شنيدم 2 تا فرمت بيشتر ساپورت نميکنه خيلي ناراحت شدم..چون بعيد ميدونم بتونم کيفيت سوني رو ديگه بتونم تجربه کنم...ولي مثه اينکه سامسونگ ميگن فرمت هاي زيادي رو ساپورت ميکنه مثه mkv.mp4.h264.h263.....از طرفي ميگن رنگاش مصنوعي هست..بعضي ار دوستان ال جي رو پيشنهاد ميدن...بابا پوله کمي نيست واسه مني که يه بار ميخوام خريد کنم خيلي واسم مهمه...
    با 800 ميتونم يه 32ex500 بگيرم ولي خوب ميتونم پول بيشتري بدم ولي يه چيز درست درمون بگيرم..فکر کنم با 1100 تومن بشه LEd از سامسونگ يا ال جي گرفت..شايد (آيا led هاي سامسونگ و ال جي با کيفيت lcd هاي سوني برابري ميکنه...) يا هنوز led واقعي تو اين رنج پايين پيدا نميشه
    آقا مثه اينکه يه چند روز ديگه تو شهر ما قرار نمايشگاه لوازم صوتي تصويري بزارن چي دوستان پيشنهاد ميدن ..دست نگه دارم تا اون موقع يا فرقي نميکنه...
    موندم والا چيکارم کنم...شهرستان هستم دسترسي به جايي هم ندارم بايد از همين شهر خودمون خريد کنم ديگه
    کيفيت تصوير و لذت بردن از تصوير خوش رنگ و واقعي از همه چي مهم تره برام ...
    شايد تا چند مدت ديگه شهر ما هم صدا سيما ديجيتالي بشه آيا فرقي ميکنه در کيفيت تصاوير..از 800 تا 1100 نهايتش...يعني همه جوره امکانات داشته باشه ها...32 ما را کفايت ميکند..
    مثلا سامسونگ lcd c695 يا c6960 led چطورن يا sony kdl-32ex700؟؟؟32 اينچشون...اينا ميتونن چه پسوند هاي ويديو ايي رو بخونن؟؟؟آپگريد ميشه کرد فريمورشاون رو...مثه اينکه سري 6900 يه پروسسور داره که کيفيت تصوير رو بالا ميبره..؟؟؟يعني ميشه در حد ال اي دي سوني؟؟؟
    اين جريان ----t ya dbv چي هست؟؟؟...جريان اينترنت تي وي چيه ميشه تو ايران ازش استفاده کرد؟؟؟اين دي وي بي يه چيزه اضافه رو تي وي هست خوبه يا بده؟؟؟تي وي بهم معرفي کنيد که dvt-t رو خوب بتونه اجرا کنه...واااااااااااااي چقده سوال شد...کي ميخواد اينا رو تک تک جواب بده..خدا خيرت بده...
    ممنون ميشم راهنماييم کنيد..موفق و معيد باشيد..
    يا حق

-ابتدا توصيه ميكنم مدل ها وبرند هايم ختلف رو از نزديك ببيني و بر اساس تعصب ويا حرف ديگران انتخابي رو انجام ندي
    در قضيه خريد Hdtv خيلي از مسايل سليقه اي هست
    -در مورد ----t ‌هم بايد عرض كنم خدمت شما كه ارتباطي به فرمت نداره
    -اگر در شهرستان شما ديجيتال راه اندازي بشه ميتونيد شبكه ها رو ديجيتال وبا كيفيت مسلما بهتري دريافت كنيد
    -يا hdtv كه تهيه ميكنيد اين قابليت رو داره ويا اينكه دستگاه STB جدا گونه براش تهيه ميكنيد
    -با توجه به قيمت و اينچتون كه 32 هست چند تا پيشنهاد ميكنم
    -با حدود 1200 برين سراغ اينچ هاي بالاتر و ال سي دي
    SAMSUNG C650-LG LD660-SONY EX500
    -يا هم توي مدل هاي مورد نظرتون C6900 , EX700 رو از نزديك مقايسه اي داشته باشين
    -از نظر امكانات C6900 كاملا برتري داره (همون USB كه شما ميفرمايين )
    -در مورد تصوير هم توصيه ميكنم از نزديك اين دو مدل رو بررسي كنيد و تصميمتون رو بگيرين

-در مورد فرمت هاي سوني هم بله متاسفانه خيلي محدود هست وبا اپديت فريمور اتفاق خاصي نميوفته

3. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

خيلي خيلي ممنون بابت راهنمايي...خدا خيرت بده...شما بسيار و خوب و با حوصله جواب ميديد....اگه شما نبودي که هيچي...بازم تشکر خيلي زياد..نايب و الزياره ما هم باشيد پيش آقا
    الان که نيگا ميکنم تموم زورم همون 1 تومن هست ...اينچ بالاتر نميتونم ...
    پس شد همون مدل سامسونگ ال اي دي 32 اينچ c6960 ....
    حالا واقعا ال اي دي بخرم چيزي رو که از دست نميدم با 200 تومن هزينه بيشتر؟؟؟يا برم همون ال سي دي سامسونگ c965 گير بيارم...يعني امکاناتش ميرزه...( هر دو تاشون dvt-t دارن ديگه)
    راستي در مورد اينچ ها هم سوال دارم..اينچ هاي استاندارد چي هست 32 42 52 ؟؟؟؟ چه اينچي بگيرم که تصوير واقعا عالي و جا افتاده باشه؟؟کشيده نباشه ..
    ممنونم بازم تشکر
    Last edited by TATU_TATY; 07-01-2011 at 21:08.

5. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اندازه مهم نیست . فقط نسبت طول به عرض مهمه که باید 16 به 9 باشه . اون رو هم از روی native resolution دستگاه میتونی بفهمی که اکثرا 720 یا 1080 هستند که همین نسبت توشون رعایت شده .

7. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

خيلي خيلي ممنون بابت راهنمايي...خدا خيرت بده...شما بسيار و خوب و با حوصله جواب ميديد....اگه شما نبودي که هيچي...بازم تشکر خيلي زياد..نايب و الزياره ما هم باشيد پيش آقا
    الان که نيگا ميکنم تموم زورم همون 1 تومن هست ...اينچ بالاتر نميتونم ...
    پس شد همون مدل سامسونگ ال اي دي 32 اينچ c6960 ....
    حالا واقعا ال اي دي بخرم چيزي رو که از دست نميدم با 200 تومن هزينه بيشتر؟؟؟يا برم همون ال سي دي سامسونگ c965 گير بيارم...يعني امکاناتش ميرزه...( هر دو تاشون dvt-t دارن ديگه)
    راستي در مورد اينچ ها هم سوال دارم..اينچ هاي استاندارد چي هست 32 42 52 ؟؟؟؟ چه اينچي بگيرم که تصوير واقعا عالي و جا افتاده باشه؟؟کشيده نباشه ..
    ممنونم بازم تشکر
    -خواهش ميكنم لطف دارين -حتما
    -در مورد كشيدگي تصوير هم خوب قطعا زماني كه سراغ lcd با توجه به استاندارد هاي 16:9 كمي تصوير كشيده ميشه
    منتها كم كم عادت ميكنيد و اينكه هر چه اينچ تون بيشتر باشه كمتر اين احساس رو دارين
    -به نظر من اگر گير led بودن صرف نيستين ميتونيد با 1200 سراغ 40c695 برين با همون امكانات و تقريبا همون تصوير
    -در مورد اندازه ها هم هر برندي مقادير مربوط به خودش رو داره

9. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

يکي از دوستان يه ال دس دي گرفته 32 اينچ 700 تومن ..برند ناشناسي هست..hensel
    .ولي خوب هر چي پول بدي آش ميخوري...ميشه روش حساب کرد؟؟/در موردش چيزي ميدونيد؟؟؟
    تا 1 تومن يه پيشنهاد قطعي بهم ميديد؟؟؟احتمالا نتونم بيش تز از 1 تومن جمع کنم...پس اگر امکانات 32c695 و 32c6960 يکي هست پس چرا بيشتر خرج کنم الکي...حالا با تصويرم ميشه کنار اومد البته اگر واقعا يه کوچولو بيشتر تفاوت نداشته باشن با هم...
    فقط مشکلي که هست قيمت دقيق ندارم از اينا... فکر کنم اختلاف 32c695 با 32c6960 خيلي زياد باشه به خاطر 8 اينچ و ال اي دي بودن 400 بيشتر خرج کنم؟؟؟؟زورم نميرسه...مشکل اصليم اينجاست بعيد ميدونم مدل 32c695 رو بتونم پيدا کنم نديدم جايي قيمتي ازش...
    راستي سوالاي ديگه اي هم موند...زير نويس ميتونه نشون بده... زير نويس فارسي رو هم ساپورت ميکنه...تو پخش فايل هاي که مشکلي نداره مثه مدل lg lcd 660 که يه تعدادشون بعضي فايل ها رو ميگرين يه تعدادي نميگيرن...
    Last edited by TATU_TATY; 08-01-2011 at 00:18.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

يکي از دوستان يه ال دس دي گرفته 32 اينچ 700 تومن ..برند ناشناسي هست..hensel
    .ولي خوب هر چي پول بدي آش ميخوري...ميشه روش حساب کرد؟؟/در موردش چيزي ميدونيد؟؟؟
    تا 1 تومن يه پيشنهاد قطعي بهم ميديد؟؟؟احتمالا نتونم بيش تز از 1 تومن جمع کنم...پس اگر امکانات 32c695 و 32c6960 يکي هست پس چرا بيشتر خرج کنم الکي...حالا با تصويرم ميشه کنار اومد البته اگر واقعا يه کوچولو بيشتر تفاوت نداشته باشن با هم...
    فقط مشکلي که هست قيمت دقيق ندارم از اينا... فکر کنم اختلاف 32c695 با 32c6960 خيلي زياد باشه به خاطر 8 اينچ و ال اي دي بودن 400 بيشتر خرج کنم؟؟؟؟زورم نميرسه...مشکل اصليم اينجاست بعيد ميدونم مدل 32c695 رو بتونم پيدا کنم نديدم جايي قيمتي ازش...
    راستي سوالاي ديگه اي هم موند...زير نويس ميتونه نشون بده... زير نويس فارسي رو هم ساپورت ميکنه...تو پخش فايل هاي که مشکلي نداره مثه مدل lg lcd 660 که يه تعدادشون بعضي فايل ها رو ميگرين يه تعدادي نميگيرن...
    -ميتوني نزديك 1 تومان 37c695 رو بگيري
    -در مورد زير نويس مشكلي نداره با srt ‌ها
    -هيچ مشكلي نداره تقريبا اكثر فرمت هاي رايج رو تا رزولوشن 1080p بدون مشكل اجرا ميكنه
    -در مورد lcd vs led هم واقعا تفاوت ها مخصوصا در مدل هاي خوب ال سي دي مثل همين سري 6 خيلي كم هست
    -البته باز هم شما سليقه ونياز خودت رو مدنظر بگير

12. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

خيلي خيلي ممنونم بابت راهنمايياتون
    37c695 قيمتش هست 999
    32C6960 قيمتش هست 1049
    50 تومن به نظرم ارزش رو داره...حالا 5 اينج کوچکتر...
    چي کار کنم ..ميتونم خودمو گول بزنم ال اي دي بگيرم..حالا ال اي دي تهفه اي هم نيست والا..اخه يه دونه دي وي پلير 70 تومني هم روش ميدن..که باشه پيشه خودشون سنگين تره..فقط يه 40 وات کمتر برق مصرف ميکنه ..و 90 وات کمتر از 40c695 مصرفش هست...!!!!!!!
    چيکار کنم حالا؟؟
    Last edited by TATU_TATY; 08-01-2011 at 00:56.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

خيلي خيلي ممنونم بابت راهنمايياتون
    37c695 قيمتش هست 999
    32C6960 قيمتش هست 1049
    50 تومن به نظرم ارزش رو داره...حالا 5 اينج کوچکتر...
    چي کار کنم ..ميتونم خودمو گول بزنم ال اي دي بگيرم..حالا ال اي دي تهفه اي هم نيست والا..اخه يه دونه دي وي پلير 70 تومني هم روش ميدن..که باشه پيشه خودشون سنگين تره..فقط يه 40 وات کمتر برق مصرف ميکنه ..و 90 وات کمتر از 40c695 مصرفش هست...!!!!!!!
    چيکار کنم حالا؟؟
    -واقعا اينجا بحث انتخاب شماست عزيز

15. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

سلام از بندست...
    آقا ثبات شخصيت ندارم...
    به نظر ديگه اي دارم...
    مي خوام سوني بگيرم ex500 که فکر کنم 800 هستش...ميگن مثه اينکه کيفيتش با ex700 يا ex710 حدود 3 تا 4 درصد اختلاف دارد.؟؟؟اين رو تاييد ميکنيد؟؟
    بعدش با توجه به نداشتن ----t و ضعيف بودن usb در خوندن فرمت ها تصميم به خريد يه hd palyer گرفتم
    حالا ميخوام بهم يه اچ پيلر توپ معرفي کنيد که واقعا از 7 خوان رستم تونسته باشه رد شه...
    ----t . زير نويس فارسي . هارد بتونه بخوره. ........
    wd live . playon .
    اصلا از اچ دي پلير تجربه اي ندارم...اينم ممنون ميشم کمکم کنيد....
    کدوم يکي از اين راه حل ها رو بهم پيشنهاد ميديد...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •