تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: یه مشکل !

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

13 یه مشکل !

دوستان یه چند وقتی هست که سرعت سیستمم به شدت پایین اومده نرم افزار ها نصب نمیشه و خیلی مشکلات دیگه نتونستم منشا مشکل رو شناسایی کنم به همین خواطر گفتم شاید مشکل سخت افزاری باشه و اینجا تاپیک زدم وقتی ویندوزم بالا میاد این دو تا ارور رو میبینم

مشکلاتی که برام پیش اومده خیلی عجیبه مثل : وقتی ویدوز در حال بالا اومدنه یک صفحه ابی رنگ میاد که فایل های درایو c رو چک کنه چک کردنش تقریبا 20 دقیقه طول میکشه و در هین چک کردن فایل های رو پاک میکنه و بعد از تموم شدن دیگه ویندوز بالا نمیاد

بعد نصب نرم افزار هایی مثل انتی ویروس یا مدیا پلیر سیستم به طور کامل هنگ میکنه
    و یه مشکل دیگه وقتی ویدوز رو دارم عوض میکنم اگه حالت فرمت عادی رو بزارم تا 44 درصد بیشتر نمیره ولی اگه سریع بزارم مشکلی نداره

و لی وقتی ویندوز تازه عوض شده خیلی عالی کار میکنه و مشکلی نداره بعد از یه ری استارت دوباره خراب میشه سیدی ویندوز جدید هم امتحان کردم ولی نشد
    خلاصه شدید کلافم خواهش میکنم کمکم کنید ممنون

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز مشکل بطور 100% از ویروسی بودن سیستم شماست!
    همون طورم که گفتین با نصب ویندوز جدید سیستم درست و بی عیب کار میکنه اما بعد ریستارت خراب میشه...
    شما ویندوز جدید نصب کرده بدون ریستارت کردن اولیه با چند آنتی ویروس معروف امتحان و اسکن کنید تا ویروس حذف بشه بعد ویندوز رو ریستار کنید مطمعنا مشکلتون حل میشه.

3. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همچنین سعی کن تا قبل از نصب آنتی ویروس ، درایوهای کامپیوترت رو هم باز نکنی.چون ممکنه ویروس رو فعال کنه.

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگه وقتی میخواهید فرمت کنید همیشه روی 44 درصد هنگ میکنه مشکل میتونه از هارد هم باشه .. بد سکتور یا خرابی قسمت های دیگه ی هارد (معمولا بدسکتور میوفته)
    هر هارد بسته به کارخونه ی سازنده ش نرمافزار مخصوص تست هارد داره میتونید یا یه جستجوی ساده نرم افزار تست رو از سایت سازنده ی هارد پیدا کنید و هاردتون رو تست کنید..
    این نرمافزارا معمولا به صورت bootable هستند و بعد از دانلود باید روی سی دی رایت کنید و سیستم رو از روی این سی دی بوت کنید و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •