سلام
من از نسخه 2.8 وردپرس فارسی استفاده می کنم و مدت زیادیه که اپدیت نکردم ، می خواستم بپرسم ایا با ارتقاء ودپرس مشکلی برای سایت پیش نمیاد ، مثل از دست رفتن اطلاعات ، پست ها ، افزونه ها و ...
دیگه اینکه چطور باید به نسخه 3 اپدیت کنم ؟
سلام
من از نسخه 2.8 وردپرس فارسی استفاده می کنم و مدت زیادیه که اپدیت نکردم ، می خواستم بپرسم ایا با ارتقاء ودپرس مشکلی برای سایت پیش نمیاد ، مثل از دست رفتن اطلاعات ، پست ها ، افزونه ها و ...
دیگه اینکه چطور باید به نسخه 3 اپدیت کنم ؟
نه مشکلی پیش نمیاد.
قبل از بروز رسانی یه بکاپ داشته باش که خیالت راحت بشه.
تمام افزونه ها را غیر فعال کن قبل از آپدیت و بعد از آپدیت ورژن جدید افزونه ها رو دانلود کن و افزونه ها رو هم به روز رسانی کن.
موفق باشی
ممنون از جوابتون
من با بروز رسانی خودکار مشکل دارم و 10 جا خوندم که چظور رفع کنم اما نمیشه . بروز رسانی دستی چطوریه ؟
بروزرسانی دستی:
- ابتدا یک بکاپ به صورت کامل تهیه کنید.
- تمام افزونه ها را غیر فعال و ورژن های جدید آنها را دانلود و بعد از بروز رسانی جایگزین کنید.
- تمام فایلها را به جزء پوشه wp-content و wp-images و فایلهای wp-config.php .htaccess را حذف کنید و فایلهای جدید را جایگزین کنید.
- فایلهایی نظیر نقشه سایت و سایر اطلاعات غیر مرتبط به وردپرس را، اشتباها حذف نکنید!
- بعد هم از طریق آدرس yoursite.com/admin/upgrade.php سایت را بروزرسانیش را تکمیل کنید!!
- کوکی مرتبطه را از مرورگر حذف و بهتره کش مرورگر را هم خالی کنید.
موفق باشید![]()
سلام ، ممنونم بروز کردم .
فقط یه مشکلی هست تو این نسخه جدید (3,0,4) جای انتخاب دسته و وارد کردن برچسب کجاست ؟ من فقط جای وارد کردن متن پست رو دارم !!
باید تو ساید بار سمت چپ باشه دیگه
نه نیست !!
همون کارایی که ifu گفتن رو انجام دادم ولی اینطوری شده !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)