سلام دوستان عزیز و البته متخصص پی سی ورد
مدتیه دارم توی انجمن می چرخم و در مورد خرید گوشی مطالعه می کنم انصافا" بحث های زیبایی هم دارن
من اولش n95 داشتم،دو سه سالی دستم دووم آورد(سری اول بود)بعد تصمیم گرفتم یه گوشی تاچ بگیرم.
بنابراین 5800 گرفتم ولی 1 ماه نکشید که به شدت ناامید شدم(خیلی هنگ می کرد).خلاصه پس تحقیق فراوان تصمیم گرفتم یه خورده پول بیشتری خرج کنم و یه گوشی بگیرم که حداقل دو سالی دستم دووم بیاره.
سرتون رو درد نیارم می خوام i9000 Galaxy S بگیرم ، اما قبلش می خوام معیارهامو بگم بلکه دوستانی که با این گوشی کار کردن منو بیشتر راهنمایی کنند و یا اینکه اگه گزینه ی بهتری سراغ دارند،پیشنهاد بدن
قبل از همه بگم قیمت از 600 بالا نزنه.
1-صفحه نمایش خیلی برام مهمه(هم از لحاظ کیفیت و هم تاچ ،البته 4 اینچ به بالا خوشم نمی اد،چون گوشی رو خیلی بزرگ می کنه )
2-سیتم عامل (از لحاظ نصب بازی و برنامه محدودیت نداشته باشه)
3-سخت افزار قوی(بازیهای پر حجم و گرافیک رو روان اجرا کنه و هنگ نکنه)
4-دوربین در حد معقول(خیل دوربین مهم نیست ولی ضعیف هم نباشه)
5-کیفیت صدا مخصوصا" در هندزفری(از کیفیت صدای 5800xm قویتر باشه) حالا اسپیکر خیلی مهم نیست
6-مرور گر اینترنت قوی داشته باشه(اینترنت زیاد استفاده دارم)
7-اینترفیسش خسته کننده نباشه و به راحتی بشه تغییرات درش ایجاد کرد
8-پشتیبانی کامل از زبان فارسی
9-خروجی hdmi
10-باتری قوی
و......
البته شاید معیار های دیگری هم داشته باشم ولی مهمتریناش همینا بودن
اولش می خواستم n8 بگیرم(قبلا"اراده خاصی به نوکیا داشتم)ولی وقتی دیدم غول بی شاخ و دم نوکیا اینهمه ایراد داره و سخت افزارشم خیلی قوی نیست(نسبت به برترین های برند های مختلف)کلا"نوکیا را فراموش کردم.
تا حالا سامسونگ نداشتم و با سیستم عامل آندرویید هم کار نکردم.
پس دوستان عزیز به توجه به ملاکهایی که دارم آیا خرید i9000 Galaxy S معقولانه هست؟ و اگه یکی دو ماهی صبر کنم ممکنه قیمتش کاهش محسوس داشته باشه؟ و کاهش قیمت هم در افت کیفی گوشی تأثیر می زاره؟
می دونم سؤالهام زیاد شد به بزرگی خودتون ببخشید
راستی دوستان لینک چند تا فیلم از کارایی گوشی برام بذارید