تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 37

نام تاپيک: دوستانی که i9000 Galaxy S دارید،راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه kordman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین آریا

پيش فرض دوستانی که i9000 Galaxy S دارید،راهنمایی کنید

سلام دوستان عزیز و البته متخصص پی سی ورد
    مدتیه دارم توی انجمن می چرخم و در مورد خرید گوشی مطالعه می کنم انصافا" بحث های زیبایی هم دارن
    من اولش n95 داشتم،دو سه سالی دستم دووم آورد(سری اول بود)بعد تصمیم گرفتم یه گوشی تاچ بگیرم.
    بنابراین 5800 گرفتم ولی 1 ماه نکشید که به شدت ناامید شدم(خیلی هنگ می کرد).خلاصه پس تحقیق فراوان تصمیم گرفتم یه خورده پول بیشتری خرج کنم و یه گوشی بگیرم که حداقل دو سالی دستم دووم بیاره.
    سرتون رو درد نیارم می خوام i9000 Galaxy S بگیرم ، اما قبلش می خوام معیارهامو بگم بلکه دوستانی که با این گوشی کار کردن منو بیشتر راهنمایی کنند و یا اینکه اگه گزینه ی بهتری سراغ دارند،پیشنهاد بدن
    قبل از همه بگم قیمت از 600 بالا نزنه.
    1-صفحه نمایش خیلی برام مهمه(هم از لحاظ کیفیت و هم تاچ ،البته 4 اینچ به بالا خوشم نمی اد،چون گوشی رو خیلی بزرگ می کنه )
    2-سیتم عامل (از لحاظ نصب بازی و برنامه محدودیت نداشته باشه)
    3-سخت افزار قوی(بازیهای پر حجم و گرافیک رو روان اجرا کنه و هنگ نکنه)
    4-دوربین در حد معقول(خیل دوربین مهم نیست ولی ضعیف هم نباشه)
    5-کیفیت صدا مخصوصا" در هندزفری(از کیفیت صدای 5800xm قویتر باشه) حالا اسپیکر خیلی مهم نیست
    6-مرور گر اینترنت قوی داشته باشه(اینترنت زیاد استفاده دارم)
    7-اینترفیسش خسته کننده نباشه و به راحتی بشه تغییرات درش ایجاد کرد
    8-پشتیبانی کامل از زبان فارسی
    9-خروجی hdmi
    10-باتری قوی
    و......
    البته شاید معیار های دیگری هم داشته باشم ولی مهمتریناش همینا بودن
    اولش می خواستم n8 بگیرم(قبلا"اراده خاصی به نوکیا داشتم)ولی وقتی دیدم غول بی شاخ و دم نوکیا اینهمه ایراد داره و سخت افزارشم خیلی قوی نیست(نسبت به برترین های برند های مختلف)کلا"نوکیا را فراموش کردم.
    تا حالا سامسونگ نداشتم و با سیستم عامل آندرویید هم کار نکردم.
    پس دوستان عزیز به توجه به ملاکهایی که دارم آیا خرید i9000 Galaxy S معقولانه هست؟ و اگه یکی دو ماهی صبر کنم ممکنه قیمتش کاهش محسوس داشته باشه؟ و کاهش قیمت هم در افت کیفی گوشی تأثیر می زاره؟
    می دونم سؤالهام زیاد شد به بزرگی خودتون ببخشید
    راستی دوستان لینک چند تا فیلم از کارایی گوشی برام بذارید
    Last edited by kordman; 05-01-2011 at 13:04.

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- گلکسی اگه در این مورد اول نباشه دوم هست!
    2- اندروید! سیستم عاملی که بیشترین تعداد برنامه های free رو توی مارکت خودش داره
    3- بازیهای HD برای اندروید زیاده! Splinter Cell: Conviction - Gran Turismo: Motor Academy - Asphalt5 - Spiderman - Fallout و ...
    4 - دوربینش در حد یک 3مگاپیکسل قوی هست! با اینکه 5مگاپیکسله! فیلمبرداریش محشره
    5- اسپیکر بسیار قوی! کیفیت صدای متوسط در هندزفری. که با دستکاری توی Service Mode گوشی قابل حله (در این مورد پ.خ بدید)
    6- مرورگر اینترنتی بسیار قوی! البته از فایلهای فلش پشتیبانی نمیشه که با نصب نرم افزار احتمالن قابل حله. توی آپدیت گینگربرد این مشکل برطرف میشه
    7- اینترفیس واقعن معرکه! سیستم عامل اپن سورس اندروید در این زمینه یکی از بهترین هاس
    8- اگر اینجوری میخواید یه کم باید بیشتر خرج کنید و تا 630 بدید
    9- خروجی مستقیم TV داره. hdmi رو نداره گمونم! شاید هم قابلیت تبدیل درش باشه

این گوشی بهترین انتخاب برای شماس.

و هرچقدر هم صبر کنید افت قیمت محسوسی رو نمیبینید چون قیمتش در بازار تثبیت شده.

من 16گیگ گارانتی مایکروتل خریدم 720 الان بعد از یک ماه 717 هست قیمتش.

و اینکه در هنگام خرید گوشی بدون گارانتی! حتما downloading و recovery رو چک کنید.

و هرچی که فروشنده گفت زیر بار نرید! اون میخواد گوشی خودشو بفروشه.

طریقه بردن گوشی به حالتهای Downloading و Recovery
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر نمیخواید توی سایت ثبت نام کنید میتونید از user: arthas2 و pass: 123456 استفاده کنید!
    راستی دوستان لینک چند تا فیلم از کارایی گوشی برام بذارید
    شما بهتره به یکی از نمایندگی های اصلی مایکروتل (که 4تا بیشتر نیست و یکیش تو بازار موبایله) برید و از test product استفاده کنید!
    Last edited by aRThaS_08; 05-01-2011 at 13:46.

3. 9 کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین آریا

پيش فرض

1-
    شما بهتره به یکی از نمایندگی های اصلی مایکروتل (که 4تا بیشتر نیست و یکیش تو بازار موبایله) برید و از test product استفاده کنید!
    ممنونم بابت راهنمایی مفیدتون
    من شهرستانم و دسترسی به نمایندگی ندارم برای همین گفتم چند تا فیلم باشه بد نیست
    در ضمن دوست من قیمت 8 و 16 گیگ بدون گارانتی چنده،میخوام از بانه یا جوانرود بیارم
    اگه در این مورد هم نظری دارید لطفا" بگید

5. این کاربر از kordman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

1-صفحه نمایش خیلی برام مهمه(هم از لحاظ کیفیت و هم تاچ ،البته 4 اینچ به بالا خوشم نمی اد،چون گوشی رو خیلی بزرگ می کنه )
    2-سیتم عامل (از لحاظ نصب بازی و برنامه محدودیت نداشته باشه)
    3-سخت افزار قوی(بازیهای پر حجم و گرافیک رو روان اجرا کنه و هنگ نکنه)
    4-دوربین در حد معقول(خیل دوربین مهم نیست ولی ضعیف هم نباشه)
    5-کیفیت صدا مخصوصا" در هندزفری(از کیفیت صدای 5800xm قویتر باشه) حالا اسپیکر خیلی مهم نیست
    6-مرور گر اینترنت قوی داشته باشه(اینترنت زیاد استفاده دارم)
    7-اینترفیسش خسته کننده نباشه و به راحتی بشه تغییرات درش ایجاد کرد
    8-پشتیبانی کامل از زبان فارسی
    9-خروجی hdmi
    10-باتری قوی
    1- بهترین صفحه نمایش دنیا رو داره در کنار آیفون 4 از لحاظ کیفیت ولی مساله ای که هست صفحه نمایش گلکسی بزرگتره و فیلم و موزیک ویدیو و عکس نیگاه کردن باهاش لذت بیشتری داره طبق تجربه ی شخصی

2- سیستم عاملش که به نظرم فقط iOS میتونه باهاش رقابت کنه و به جز اون هیچی

3- در حالت کلی بهترین سخت افزار رو داره بین اندرویدی ها مخوصا چیپ گرافیکیش که با اختلاف زیادی قوی تره از رقباش که توو بازی هایی که در آینده خواهند اومد خودش رو کاملا به رخ خواهد کشید

4- عکاسیش در روز راضی کنندست , در شب ضعیف (چون فلش نداره) . فیلم برداریش هم به اعتقاد خیلی ها بهترین فیلم برداری هست که در حال حاضر بین گوشی ها

5- کیفیت صداش توو هندزفری با یه تنظیمات ساده از داخل گوشی خیلی راضی کننده میشه

6- مرورگر های خیلی خیلی خوبی برا اندروید الان وجود داره که میتونی ازشون استفاده کنی , از Opera 10 بگیر تا فایرفاکس و غیره , از این لحاظ هیچ کمبودی رو احساس نخواهی کرد توو اندروید , کلن این رو بدون اندروید رو گوگل ساخت اول از همه برا همین اینترنت

7- شما توو اندروید اونقدر لانچر و ویجت داری برا انتخاب که خسته خواهی شد , نه از بابت تکرار , بلکه از بابت تعداد گزینه های پیش روت الان اندروید فک کنم از لحاظ تنوع گرافیکی بهترین سیستم عامل هست بین سیستم عامل های موبایل

8- شما با گارنتی یا بدون گارانتی بخرید فرقی نمیکنه , توو بودن گارانتی هم میتونید با یه نصب رام ساده که نهایتش 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه یه رام داشته باشید که فارسی رو به طور کامل ساپورت میکنه ! با گرانتی اصلی هم بخرید که هیچی از اولش این امکان وجود داره , هرچند من جای شما بودم بدون گارانتی میخریدم , کاری که خود من هم کردم , البته من 16 گیگ بدون گارانتی رو خریدم 720 اون موقع که خیلی کمیاب شده بود , الان 8 گیگ بدون گارانتی 570 هستش , اون موقع 650 بود

9- یه کابل داره Mini USB به HDMI (که گمونم مال N8 هست در اصل) با اون میتونی تصاویر HD پخش کنی از رو گلکسی رو TV

10- با یه رام خوب و درست حسابی , رو 4 روز شارژ نگه داشتن گلکسی میتونید حساب کنید با استفاده معمولی , که به نظر خود من که راضی کننده ست

7. 8 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان موارد اصلي رو گفتن
    فقط در مورد افت قيمت
    به نظر من نزديكاي عيد يا حداقل توي يك ماه آينده حتما مياد پايين
    اگه ميتونيد صبر كنيد كه صد در صد ضرر نميكنيد چون تقريبا محاله با اومدن نكسوس اس قيمت گالكسي همين بمونه

9. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین آریا

پيش فرض

ممنونم از همه شما دوستان
    من الان گالاکسیو با نکسوس مقایسه کردم
    فکر کنم تنها مزیت نکسوس نسبت به گالاکسی داشتن ژیروسکوپ و فلش ال ای دی باشه و البته سیستم عامل اندرویید 2.3 Gingerbread .
    البته فکر کنم به تازگی ورژن 2.3 هم روی گالاکسی پورت شده که جزییات دقیقش رو نمی دونم.
    ویکی از معایب اون نسبت به گالاکسی نداشتن کارت حافظه جانبی و البته وزن بیشتره.
    از لحاظ پردازنده و قدرت سخت افزاری هم در یک حد هستند.حالا با این اوصاف من یکی فکر نمی کنم که نکسوس باعث بشه که گالاکسی افت قیمت محسوس داشته باشه.
    البته نظر دوستان محترمه و من هم فعلا صبر می کنم و منتظر خبرهای جدید می مونم.
    راستی دوستان دیروز داشتم از طریق فایرفاکس توی یوتیوب سرچ می کردم و می خواستم چند تا فیلم از کارکرد گوشی ببینم ولی پلیر سایت ارور میداد حتی نتونستم دانلود کنم با اینکه یوتیوب جت هم دارم و فلش پلیر هم نصب کردم.در این مورد اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

11. 2 کاربر از kordman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنونم از همه شما دوستان
    من الان گالاکسیو با نکسوس مقایسه کردم
    فکر کنم تنها مزیت نکسوس نسبت به گالاکسی داشتن ژیروسکوپ و فلش ال ای دی باشه و البته سیستم عامل اندرویید 2.3 Gingerbread .
    البته فکر کنم به تازگی ورژن 2.3 هم روی گالاکسی پورت شده که جزییات دقیقش رو نمی دونم.
    ویکی از معایب اون نسبت به گالاکسی نداشتن کارت حافظه جانبی و البته وزن بیشتره.
    از لحاظ پردازنده و قدرت سخت افزاری هم در یک حد هستند.حالا با این اوصاف من یکی فکر نمی کنم که نکسوس باعث بشه که گالاکسی افت قیمت محسوس داشته باشه.
    البته نظر دوستان محترمه و من هم فعلا صبر می کنم و منتظر خبرهای جدید می مونم.
    راستی دوستان دیروز داشتم از طریق فایرفاکس توی یوتیوب سرچ می کردم و می خواستم چند تا فیلم از کارکرد گوشی ببینم ولی پلیر سایت ارور میداد حتی نتونستم دانلود کنم با اینکه یوتیوب جت هم دارم و فلش پلیر هم نصب کردم.در این مورد اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
    همين الانشم 8 گيگش رو تا 570 از اهواز خبر دارم
    قيمتش بلافاصله بعد از معرفي نكسوس اس اومد پايين و گرنه ماه ها بود قيمتش ثابت بود
    در كل اين فلسفه تمام شركتهاست كه يه سقف فروش براي يه مدل در نظر ميگيرن و بعد مدل جديدي رو ارائه ميدن
    كه صد البته اين مدل جديد باعث افت قيمت مدل قبلي ميشه
    البته اين افت قيمت هم حدي داره
    مثلا براي گالكسي به نظر من نهايتش 550 يا 540 هست

13. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین آریا

پيش فرض

همين الانشم 8 گيگش رو تا 570 از اهواز خبر دارم
    قيمتش بلافاصله بعد از معرفي نكسوس اس اومد پايين و گرنه ماه ها بود قيمتش ثابت بود
    در كل اين فلسفه تمام شركتهاست كه يه سقف فروش براي يه مدل در نظر ميگيرن و بعد مدل جديدي رو ارائه ميدن
    كه صد البته اين مدل جديد باعث افت قيمت مدل قبلي ميشه
    البته اين افت قيمت هم حدي داره
    مثلا براي گالكسي به نظر من نهايتش 550 يا 540 هست
    ممنون دوست عزیز
    الان قیمت 16 گیگ بدون گارانتی چنده؟

15. این کاربر از kordman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین آریا

پيش فرض

کسی جوابو نمی دونه؟لامصب خیلی ضروریه

17. این کاربر از kordman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی جوابو نمی دونه؟لامصب خیلی ضروریه
    سوال رو در بخش مربوطه مطرح کنید
    ممنون دوست عزیز
    الان قیمت 16 گیگ بدون گارانتی چنده؟
    از 650 هست تا 690.

650 امکان داشتن مشکل 3دکمه درش هست و جعبش کوچیکه + لوگوی گوگل پشتش نیست

690 جعبه بزرگ + کیف اریجینال گوشی. این جعبه ها 100% کره ای هستند و در هند بسته بندی شدن + پشت گوشی لوگوی گوگل هست

19. 2 کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •