با تشکر از راهنمایی های همه دوستان، آخر خودم درستش کردم
.gif)
راستش رفتم یه cd مجموعه نرم افزارهای ریکاوری خریدم (روش نوشته بود بدون احتیاج به ویندوز و قابل بوت از روی سی دی و از این جور تبلیغا که مینویسن!) منم گفتم امتحانش مجانیه. رفتم گرفتم و گذاشتم و بوت کردم، تو گزینه های بوتش یه گزینه Mini windows XP داشت، اونو زدم و یه کم وقت برد و اومد بالا دیدم عجب چیز باحالیه، همه چیز داشت، از ریکاوری و تست رم و gpu و cpu و... بگیر تا آنتی ویروس و پارتیشن بندی و غیره، محیطشم عین ویندوز!
خلاصه خیلی نرم افزار حرفه ای بود و زدم هاردو اسکن کردو و پارتیشن حذف شده رو واسم نشون داد با کل فایلای قبلیش، منم همه رو برگردوندم بدون هیچ مشکلی!! حتی فایلای وردی که اسم فارسی داشتن و متنشونم فارسی بود بدون هیچ مشکل و آسیب و به هم ریختگی و اسم و متنی ریکاوری کرد!! نزدیک 10 گیگ اطلاعاتمو برگردوند بدون اینکه یکیشون خراب شده باشه!! خلاصه اینکه خیلی چیز شاخی بود و زندگی رو از دوباره به من برگردوند!! و این نرم افزار چیزی نبود جز Hirens Boot CD
.gif)
یه عذرخواهیم بکنم بابت دیر اعلام کردنم، چون تقریبا 3روز از این قضیه میگذره، ولی چون سر پروژم بودم و وقت نداشتم بیام نت نتونستم خبر بدم.
ببخشید که زیاد شد، میخواستم تقریبا مفصل توضیح بدم اگه کسی مشکل منو پیدا کرد بتونه یه کمکی بهش بشه و ریکاوری کنه، فقط نکته ای که هست من بعد از اون قضیه که گفتم فرمت هاردم و نمیشناخت و unknown میزد درایو رو فرمت نکردم، یعنی اصن هیچ عملیاتی روش انجام ندادم، اگه کسی به این مشکل برخورد اصن درایوشو دست کاری نکنه و با نرم افزار هایرن راحت فایلاشو برگردونه.
بازم تشکر میکنم از همه دوستات بابت راهنماییاشون، فقط من که راستش زیاد تو فروم فعال نیستم، گاه گداری اونم اگه مشکلی برام پیش بیاد میام
.gif)
ولی اگه کسی اینجا به همچین مشکلی برخورد کرد از دوستانی که اینجا فعالیت میکنن میخوام که حتما این نرم افزار رو بهشون معرفی کنن، کار کردن باهاشم خیلی سادست، و در عین حال قویه...
اگه کسی از دوستان در این مورد سوالی داشت من در خدمتم
.gif)