تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: کمک برای بازیابی اطلاعات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض کمک برای بازیابی اطلاعات

سلام خدمت همه دوستان عزیز
    من به علت نوسان برق پاورم سوخت و رفتم پاور نو گرفتم و گذاشتم روی سیستم وقتی ویندوز میخواست بالا بیاد با صفحه آبی معروف روبرو میشد و گفتم شاید فایلای ویندوز آسیب دیده (چون کامپیوتر روشن بود و توی ویندوز بودم که یه دفعه سیستم خاموش کرد و پاور به دیار باقی شتافت) و میخواستم ویندوز رو عوض کنم که وقتی از روی سی دی بوت کردم تو لیست درایوام که اومد دیدم درایو c که ویندوزم توش بود به کلی فرمت شده و جلوش نوشته unknown و کل ظرفیتش رو free space زده بود
    حالا من چون روی دسکتاپ و my doc فایلای پروژه پایان نامه و رسالم توش بود و فقط یه هفته به زمان تحویل باقی مونده اصلا نمیتونم قیدش رو بزنم و نیاز خیلی اساسی به ریکاوری دارم. خواهشا هر کی میتونه کمک کنه دریغ نکنه. اصلا میشه ریکاوری کرد؟ واسه ریکاوری درایو رو باید فرمت کنم یا همینجوری وارد عمل بشم و نرم افزار مورد نیاز قوی هم بهم معرفی کنید ممنونتون میشم. کلا یه راهی جلو پام بذارید خواهشا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم يك ماه پيش پاورم سوخت و بعد تعويض پاور با صفحه آبي رو به رو شدم ، بعد براي اينكه با نصب ويندوز اطلاعات دسكتاپ از بين نره سيستم رو با برنامه active disk boot بالا آوردم و فايلها رو انتقال دادم به يه درايو ديگه ،
    بعد از اين كار كلا سيستم درست شد و اصلا نيازي به نصب ويندوز هم نبود و ديگه ارور صفحه آبي نداد !!

ممكنه سي دي ويندوزتون مشكل داشته و درايو c رو درست نشون نداده ،
    شما هم اگه هنوز درايو رو فرمت نكردي و ويندوز نصب نكردي ، از اين برنامه كه گفتم استفاده كن و سيستم رو راه اندازي كن ، يه محيطي شبيه ويندوز بالا مياد كه ميتوني فايلها رو منتقل كني يا حتي رايت كني .

در مورد ريكاوري
    متاسفانه بايد بگم فايلهاي متني معمولا به صورت حروف به هم ريخته ريكاوري ميشه ،
    اميدوارم فايلهاتون سالم برگرده .
    Last edited by Macushla; 05-01-2011 at 01:10.

3. این کاربر از Macushla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون از جواب شما. من اون نرم افزاری که گفتید رو (البته با نام active boot dis) با حجم 150 مگ دانلود کردم، ولی وقتی میخوام روی یه سیستم دیگه نصبش کنم که سی دی بوت باهاش بسازم وسط نصب هی ارور میده خارج میشه. حالا اصن شما ببین من نرم افزارو درست دانلود کردم (با توجه به جابجایی اسمش) و اگه جایی رو هم میشناسی که لینکش مطمئنه بهم معرفی کن که باز دانلود کنم. اینم بگم که نرم افزارو از سایت رسمی خود نرم افزار (ظاهرا) و به صورت آزمایشی دانلود کردم (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    boot-disk.htm)

و مورد بعدی هم اینکه من فکر نمیکنم مشکل از Cd ویندوز باشه، چون منم دقیقا به خاطر همین مسئله که فایلای دسکتاپم نپره و نخوام ویندوز جدید بریزم میخواستم ویندوز رو repair کنم و وقتی دیدم این سوالو که همیشه اول ویندوز میپرسه برام نیوورد و یه راست رفت بخش انتخاب درایو واسه نصب جا خوردم! بعدشم که نگا کردم دیدم همه درایوام سر جاشونن و اطلاعات (شامل ظرفیت و خضای خالی و فرمت درایو) درسته، فقط درایو c جلوی فرمتش نوشته بود unknown و کل ظرفیتش خالی بود، دقیقا مثل اینکه درایو رو delete کرده باشی و از اول ساخته باشی! واسه همین فکر نکنم از سی دی باشه.

دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن خواهشا یه کمکی بکنید، 6 روز وقت دارم و کلی کار که باید انجام بدم، ساعت ساعتش برام مهمه...

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما هاردو ببر مراکز کامپیوتر اونا اطلاعاتو بر میگردونند.البته چون اطلاعاتت مهمه میگم وگرنه اگر مهم نبود بهتر بود خودت تست میکردی یاد میگرفتی.

6. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حق با شماست من اسم برنامه رو يه كم جابه جا نوشتم ، active boot disk درسته ،
    من خودم اين برنامه رو دانلود نكردم كه بتونم لينك معتبري واسه دانلود بدم ، تو يه مجموعه نرم افزاري داشتم ( assistant 2009 ) .

خوبي اين برنامه اينه كه حتي اگه درايو شما كاملا حذف هم شده باشه ، با استفاده از ريكاوري اين برنامه شانس برگشتن اطلاعات بيشتره ، چون اگه قرار باشه تو همون درايو ويندوز نصب كنيد بعد ريكاوري كنيد اطلاعات نصب ويندوز روي اطلاعات قبلي نوشته ميشه .

در مورد سي دي ويندوز هم امكانش وجود داره ، با يه سي دي ديگه امتحان كنيد .
    من قبلا با ويندوز xp سرويس پك 3 اين مشكل رو ديدم .
    Last edited by Macushla; 05-01-2011 at 17:09.

8. این کاربر از Macushla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما هاردو ببر مراکز کامپیوتر اونا اطلاعاتو بر میگردونند.البته چون اطلاعاتت مهمه میگم وگرنه اگر مهم نبود بهتر بود خودت تست میکردی یاد میگرفتی.
    بهتره که این جا ببریش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جای مطمئنیه
    من یه بار برای بازیابی هاردم رفتم اونجا کارشون درسته ولی حسابی جیباتو خالی میکنن
    و مشکل هاردتون بهم خوردن جدول پارتیشنهاست احتمالا که اگه اینطور باشه بازیابی اطلاعات بسیار کار آسونی خواهد بود
    با توجه به اینکه اطلاعات مهمی دارین من روشو به شما نمیگم تا بدترش نکنین!!!

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    1-شما پیش از هر کاری منبع این نوسانات شدید برقیتو که دوتا پاور رو ناکار کرده پیدا کن. از داخل منزل اگه آب میخوره برطرفش کن.
    اگه از منطقه است استابیلایزر بگیر و سر راه کنتور یا کامپیوتر نصب کن.
    2-از اطلاعات مهم باید پشتیبان داشت . شده حتا رو فلاپی دیسک.( حتا اگه پایان نامه ات چندصدصفحه هم باشه دوسه مگ بیشتر نمیشه.حتا اگه پروژه پاورپوینت و... باشه)
    اینها رو گفتم چون باید مشکل اساسی حل بشه! وگرنه شما دوباره بازیافتش کن و دوباره هاردرو بفرست رو هوا

راجع به بازیابی منم پیشنهاد میکنم با وجودی که قابل حله بعلت ضیق وقت! و اهمیت دیتای مربوطه ببریش مرکز بازیابی.
    موفق باشی

12. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی های همه دوستان، آخر خودم درستش کردم
    راستش رفتم یه cd مجموعه نرم افزارهای ریکاوری خریدم (روش نوشته بود بدون احتیاج به ویندوز و قابل بوت از روی سی دی و از این جور تبلیغا که مینویسن!) منم گفتم امتحانش مجانیه. رفتم گرفتم و گذاشتم و بوت کردم، تو گزینه های بوتش یه گزینه Mini windows XP داشت، اونو زدم و یه کم وقت برد و اومد بالا دیدم عجب چیز باحالیه، همه چیز داشت، از ریکاوری و تست رم و gpu و cpu و... بگیر تا آنتی ویروس و پارتیشن بندی و غیره، محیطشم عین ویندوز!
    خلاصه خیلی نرم افزار حرفه ای بود و زدم هاردو اسکن کردو و پارتیشن حذف شده رو واسم نشون داد با کل فایلای قبلیش، منم همه رو برگردوندم بدون هیچ مشکلی!! حتی فایلای وردی که اسم فارسی داشتن و متنشونم فارسی بود بدون هیچ مشکل و آسیب و به هم ریختگی و اسم و متنی ریکاوری کرد!! نزدیک 10 گیگ اطلاعاتمو برگردوند بدون اینکه یکیشون خراب شده باشه!! خلاصه اینکه خیلی چیز شاخی بود و زندگی رو از دوباره به من برگردوند!! و این نرم افزار چیزی نبود جز Hirens Boot CD
    یه عذرخواهیم بکنم بابت دیر اعلام کردنم، چون تقریبا 3روز از این قضیه میگذره، ولی چون سر پروژم بودم و وقت نداشتم بیام نت نتونستم خبر بدم.
    ببخشید که زیاد شد، میخواستم تقریبا مفصل توضیح بدم اگه کسی مشکل منو پیدا کرد بتونه یه کمکی بهش بشه و ریکاوری کنه، فقط نکته ای که هست من بعد از اون قضیه که گفتم فرمت هاردم و نمیشناخت و unknown میزد درایو رو فرمت نکردم، یعنی اصن هیچ عملیاتی روش انجام ندادم، اگه کسی به این مشکل برخورد اصن درایوشو دست کاری نکنه و با نرم افزار هایرن راحت فایلاشو برگردونه.
    بازم تشکر میکنم از همه دوستات بابت راهنماییاشون، فقط من که راستش زیاد تو فروم فعال نیستم، گاه گداری اونم اگه مشکلی برام پیش بیاد میام ولی اگه کسی اینجا به همچین مشکلی برخورد کرد از دوستانی که اینجا فعالیت میکنن میخوام که حتما این نرم افزار رو بهشون معرفی کنن، کار کردن باهاشم خیلی سادست، و در عین حال قویه...
    اگه کسی از دوستان در این مورد سوالی داشت من در خدمتم

14. 4 کاربر از Karmokh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mesdakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

13

با تشکر از راهنمایی های همه دوستان، آخر خودم درستش کردم
    راستش رفتم یه cd مجموعه نرم افزارهای ریکاوری خریدم (روش نوشته بود بدون احتیاج به ویندوز و قابل بوت از روی سی دی و از این جور تبلیغا که مینویسن!) منم گفتم امتحانش مجانیه. رفتم گرفتم و گذاشتم و بوت کردم، تو گزینه های بوتش یه گزینه Mini windows XP داشت، اونو زدم و یه کم وقت برد و اومد بالا دیدم عجب چیز باحالیه، همه چیز داشت، از ریکاوری و تست رم و gpu و cpu و... بگیر تا آنتی ویروس و پارتیشن بندی و غیره، محیطشم عین ویندوز!
    خلاصه خیلی نرم افزار حرفه ای بود و زدم هاردو اسکن کردو و پارتیشن حذف شده رو واسم نشون داد با کل فایلای قبلیش، منم همه رو برگردوندم بدون هیچ مشکلی!! حتی فایلای وردی که اسم فارسی داشتن و متنشونم فارسی بود بدون هیچ مشکل و آسیب و به هم ریختگی و اسم و متنی ریکاوری کرد!! نزدیک 10 گیگ اطلاعاتمو برگردوند بدون اینکه یکیشون خراب شده باشه!! خلاصه اینکه خیلی چیز شاخی بود و زندگی رو از دوباره به من برگردوند!! و این نرم افزار چیزی نبود جز Hirens Boot CD
    یه عذرخواهیم بکنم بابت دیر اعلام کردنم، چون تقریبا 3روز از این قضیه میگذره، ولی چون سر پروژم بودم و وقت نداشتم بیام نت نتونستم خبر بدم.
    ببخشید که زیاد شد، میخواستم تقریبا مفصل توضیح بدم اگه کسی مشکل منو پیدا کرد بتونه یه کمکی بهش بشه و ریکاوری کنه، فقط نکته ای که هست من بعد از اون قضیه که گفتم فرمت هاردم و نمیشناخت و unknown میزد درایو رو فرمت نکردم، یعنی اصن هیچ عملیاتی روش انجام ندادم، اگه کسی به این مشکل برخورد اصن درایوشو دست کاری نکنه و با نرم افزار هایرن راحت فایلاشو برگردونه.
    بازم تشکر میکنم از همه دوستات بابت راهنماییاشون، فقط من که راستش زیاد تو فروم فعال نیستم، گاه گداری اونم اگه مشکلی برام پیش بیاد میام ولی اگه کسی اینجا به همچین مشکلی برخورد کرد از دوستانی که اینجا فعالیت میکنن میخوام که حتما این نرم افزار رو بهشون معرفی کنن، کار کردن باهاشم خیلی سادست، و در عین حال قویه...
    اگه کسی از دوستان در این مورد سوالی داشت من در خدمتم

سلام به همه دوستان من هم ويندوزم با ميني ويندوز ايكس پي بالا
    اومد...ولي فضاي درايو سي را صفر نشون ميده..ولي فايل منيجر كه روي صفحه
    هستش..اطلاعاتم را كه حدود 4 گيگ هست رو نشون ميده ولي وقتي ميخوام كپي
    كنم نميشه...
    لطفا راهنمايي كنيد...ممنون

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

میخواستم بگم که از سی دی hirens boot استفاده کنی که xp mini رو داره و اگه سیستم بوت نشه میتونی اطلاعاتت رو به درایو دیگه منتقل کنی! که در پست آخر دیدم مشکلت حل شده.

اطلاعت مهم این مدلی رو هرگز نباید در درایو c نگه داشت! چون کامپیوتر هر لحظه ممکنه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •