تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: چگونه میشه فهمید گیرنده ایمیل شما ایمیلتون رو باز کرده یا نه؟

داره خودمونی میشه pooyan.saj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

14 چگونه میشه فهمید گیرنده ایمیل شما ایمیلتون رو باز کرده یا نه؟

سلام. من قبلا از یکی از دوستام شنیدم که در بعضی سرویس های ایمیل این امکان وجود داره که وقتی گیرنده ایمیل شما، ایمیلتون رو باز میکنه به شما اطلاع میده؟
    میشه دقیق بگین که این قابلیت در کدوم سرویس ها وجود داره و چطوری میشه فعالش کرد؟
    همچنین اگر یه راهی باشه که بشه فهمید طرف ایمیل منو دقیقا کی باز میکنه (منظورم زمان باز شدن ایمیل توسط گیرنده هست) خیلی کمک بزرگی به من میکنه؟

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

نه دوست عزیز
    خود من چندین سال پیش این حرف را شنیده بودم و در موردش پرس و جو کرده بودم ولی به نتیجه ای که رسیدم هیچ بود

راهی وجود نداره

مگه اینکه نرم افزارهای جدیدی اومده باشه و من بی خبر

3. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اقا سلام،من سهندم ، از بچه های p30world یه کمکه خیلی سریع میخوام؛
    لپ تاپ Dell یکی از دوستان دسته منه که قرار بود من درستش کنم ،راستش خودم فکر میکردم با نصب مجدد ویندوز مشکلش حل میشه ولی موقع نصب ویندوز به یه مشکله گنده برخوردم،البته ناگفته نمونه که به اندازه موهای سرم ویندوز عوض کردم و خودمم به تازگی دانشجوی رشته کامپیوتر شدم،اینو گفتم که فکر نکنین با یه مبتدی طرفید،بگزریم .موقع نصب ویندوز وقتی که تازه میخایم به مرحله پارتیشن بندی برسیم به یه صفحه ابیه پر رنگ که مفهومه نوشتش اینه:(فایلهای ویندوز شما دمیج شده لطفا درایو های خدتونو فرمت کنید، چک دیسک کنید(chkdsk/f) ،دیفراگمنت کنید ،ممکنه سیستم ویروسی باشه)این خلاصه مفهوم نوشته ی این صفحه ابیه ،البته این صفحه رو با صفحه ابی که برا چک کردن درایو هستش اشتباه نگیرید،این یکی خیلی پررنگتره ممنون میشم اگه تو سایت کمکم کنید; کوچیک همتون سهند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض

ولی اون دوست من میگفت که داره از این قابلیت استفاده میکنه؟ البته تا جایی که یادم میاد اون با اوت لوک کار میکرد شاید این یکی از قابلیت های نرم افزار اوت لوک بوده.
    به هر حال این قضیه خیلی واسه من حیاتیه اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من چند وقت پیش در مورد قابلیتی به نام read notification توی یک مجله خوندم که دقیقا همین کارو میکنه . و E-mail Tracking هم بهش میگن .
    البته اصلا تست نکردم .
    مثلا این سایت رو ببینید :

ReadNotify lets you know when email you've sent gets read
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیحات ویکی پدیا در مورد E-mail Tracking :

کد:
    به نتیجه ای رسید ما رو هم خبر کنید .

7. این کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می‌تونید از این سایت‌ها استفاده کنید (من تا بحال این کار رو انجام ندادم و تضمین نمی‌کنم که جواب بده) :

کد:
    کد:
    کد:
    ظاهرا با برنامه Outlook هم میشه این کار رو انجام داد . سرچ کنید آموزشش پیدا میشه.

تا بعد...

9. 3 کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض

من چند وقت پیش در مورد قابلیتی به نام read notification توی یک مجله خوندم که دقیقا همین کارو میکنه . و E-mail Tracking هم بهش میگن .
    البته اصلا تست نکردم .
    مثلا این سایت رو ببینید :

کد:
    توضیحات ویکی پدیا در مورد E-mail Tracking :

کد:
    به نتیجه ای رسید ما رو هم خبر کنید .

به این سایتی که معرفی کردید مراجعه کردم و ازش استفاده کردم. تا اینجای کار که داره درست جواب میده و همه چیز داره خوب پیش میره. فقط اشکالی که داره اینه که فقط تا 25 تا ایمیل رایگان هست و بعد باید پول بدیم. بازم متشکرم

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

لپ تاپ Dell یکی از دوستان دسته منه که قرار بود من درستش کنم ،راستش خودم فکر میکردم با نصب مجدد ویندوز مشکلش حل میشه ولی موقع نصب ویندوز به یه مشکله گنده برخوردم،البته ناگفته نمونه که به اندازه موهای سرم ویندوز عوض کردم و خودمم به تازگی دانشجوی رشته کامپیوتر شدم،اینو گفتم که فکر نکنین با یه مبتدی طرفید،بگزریم .موقع نصب ویندوز وقتی که تازه میخایم به مرحله پارتیشن بندی برسیم به یه صفحه ابیه پر رنگ که مفهومه نوشتش اینه:(فایلهای ویندوز شما دمیج شده لطفا درایو های خدتونو فرمت کنید، چک دیسک کنید(chkdsk/f) ،دیفراگمنت کنید ،ممکنه سیستم ویروسی باشه)این خلاصه مفهوم نوشته ی این صفحه ابیه ،البته این صفحه رو با صفحه ابی که برا چک کردن درایو هستش اشتباه نگیرید،این یکی خیلی پررنگتره ممنون میشم اگه تو سایت کمکم کنید; کوچیک همتون سهند.
    از يه سي دي ديگه استفاده كن شايد مشكلت حل شه

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض

نیک گهر عزیز به جمع کاربران پی سی ورلد خوش آمدید. یکی از اصول استفاده از انجمن ها اینه که برای مطرح کردن هرسوال یا مشکلی بگردید و مرتبط ترین انجمن را پیدا کنید. اینجوری هم شما زودتر به جوابتون میرسید هم بی نظمی پیش نمیاد. متشکرم

داره خودمونی میشه mya89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فکر کنم که هاردتون دچار بدسکتور شده
    ماله من تا یه مدت همین ارور رو میداد بدسکتورگیری کردم درست شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •