تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل در بالا آمدن ویندوز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض مشکل در بالا آمدن ویندوز

سلام دوستان
    من وقتی سیستمو روشن می کنم می خواد ویندوز بالا بیاد ، مانیتور می ره تو حالت Power saving و کیبورد هم هنگ می کنه ! الانم تو safe mode هستم ! تو safe mode درسته ! فکر می کنین مشکل سخت افزاری باشه ؟ آخه من فرمت کردم اما درست نشد !!! ممنون می شم کمک کنین !

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اول از همه ویندوز رو عوض کنید اگه بعد از تعویض ویندوز باز هم اینطور شد میتونه این مشکل به خاطر سازگار نبودن ریزولیشن گرافیک با ریزولیشن مانیتور باشه
    برید تو safe mode درایور گرافیک رو پاک کنید و وارد ویندوز بشین آخرین ورژن درایور رو بگیرید نصب کنید
    ریزولیشن مانیتور رو تنظیم کنید و فرکانس مانیتور رو کم کنید
    و درایور مانیتور رو هم نصب کنید
    اگه باز هم این مشکل بعد از ریستارت بوجود آمد برید دوباره تو safe mode واز اونجا ریزولیشن رو تنظیم کنیداگه بازهم مشکل برقرار بود ممکنه این ایراد از گرافیک باشه

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله ، مشکل از کارت گرافیکه ! چون درایور کارت گرافیک رو که پاک می کنم درست می شه ! فقط یک سوال : من مادر بوردم قدیمیه ، الان اگه بخوام کارت گرافیک بخرم از کجا بدونم چه مدل هایی رو مادربوردم ساپورت می کنه ؟ مادر بورد من Elite Group : KN1 SLI Extreme هست .
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله ، مشکل از کارت گرافیکه ! چون درایور کارت گرافیک رو که پاک می کنم درست می شه ! فقط یک سوال : من مادر بوردم قدیمیه ، الان اگه بخوام کارت گرافیک بخرم از کجا بدونم چه مدل هایی رو مادربوردم ساپورت می کنه ؟ مادر بورد من Elite Group : KN1 SLI Extreme هست .
    ممنون
    اگه مینتون اسلات pci express2.0 x16 رو داشته باشه هر کارت گرافیکی روش میشینه و به پلتفرم مین ربطی نداره
    مگر اینکه پارو محدودیت ایجاد کنه یا cpu
    حالا شما مدل سی پی یو و پاورتون رو بگید
    وبگید تا چقدر میتونید برای گرافیک هزینه کنید

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مادربوردم pci express x16 داره اما ورژن 2 نیست . cpu هم amd 3200 2ghz . پاور رو شرمنده یادم نیست . من چون کار سنگین با کامپیوتر نمی کنم یه کارت معمولی می خوام . الان خودم GeForce 6600 دارم . در همین حد باشه کارمو راه میندازه . بازی فقط warcraft و cs بازی می کنم که سنگین نیستند .
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مادربوردم pci express x16 داره اما ورژن 2 نیست . cpu هم amd 3200 2ghz . پاور رو شرمنده یادم نیست . من چون کار سنگین با کامپیوتر نمی کنم یه کارت معمولی می خوام . الان خودم GeForce 6600 دارم . در همین حد باشه کارمو راه میندازه . بازی فقط warcraft و cs بازی می کنم که سنگین نیستند .
    ممنون
    pci express 1.1 هم باشه بازم مشکلی نداره
    گرافیک 4670 برند sapphire خوبه به قیمت 90 تومن هم کارت خنک و کم مصرفیه و هم قدرت gpu در سطح مطلوبی داره

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Maryam2IT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مانیتور نمایش نمیده...

سلام.
    وقتی کامپیترمو روشن میکنم ویندوز بالا میاد ولی مانیتور چیزی رو نمایش نمیده و دکمه مانیتور چشمک زنه .
    این برنامه معمولا از یه ربع تا 2 ساعت ادامه داشته تا مانیتور نمایش بده! اونم با چند بار ری استارت کردنو کلی دردسر.روز به روزم بدتر میشه.
    البته وقتی برای بار اول که برقش قطع شده روشن میکنم اینجوریه بعد که درست شد اگه ری استارت کنم میاد صفحه.
    اینم بگم که ویندوزمو با این مانیتور نصب نکردم رزو لشن مانیتورمم رو 1024*1280 هست.
    خواهشا راهنمائیم کنید چون حوصله ویندوز عوض کردن ندارم.
    ممنون
    Last edited by Maryam2IT; 01-02-2011 at 01:22. دليل: add

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •