تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: صفحه ی آبی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض صفحه ی آبی

سلام
    من همین الان که سیستم رو روشن کردم همین که ویندوز بالا اومد صفحه ی آبی اومد و بعد از حدود 2 ثانیه ریست شد
    مشکل چیه؟
    Intel Pentium 4 631@3.61 Ghz
    Geforce 8400gs
    DDR2 2GB 667@800
    300W Green Real
    Win 7 x64
    Comodo Internet Security

---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

آها راستی یادم رفت بگم
    بعد از اینکه سیستم رو دوابره روشن کردم یه پیغام اومد که میخوایم آنلاین چک کنه یا نه و این لوگ توش بود:
    Problem signature:
    Problem Event Name: BlueScreen
    OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
    BCCode: 7f
    BCP1: 0000000000000008
    BCP2: 0000000080050031
    BCP3: 00000000000006F8
    BCP4: FFFFF80002AF43CD
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 256_1

Files that help describe the problem:
    C:\Windows\Minidump\122710-17238-01.dmp
    C:\Users\Mehdi\AppData\Local\Temp\WER-36348-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
    C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مشکل به احتمال زیاد از ویندوزه یا ویروس
    ویندوز رو عوض کنید درست میشه اگه درست نشد مشکل سخت افزاریه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آخه هنوز 1 ماه نیست عوض کردم

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کد:
    (محاسبه ی حداکثر توان مصرفی سیستم)
    حداکثر مصرف سیستم شما بدون اورکلاک 300 واته حالا شما رو چه حسابی با پاور 300 وات اورکلاک کردید بماند
    البته یه بار زیاد مهم نیست ولی اگه تکرار شد و قبلا تو ویندوز ایکس پی یا ویندوز قبلیتون این ارور رو نداشتید بهتره یه سر به تایپیک زیر برید و مشکلتون رو اونجا هم مطرح کنید
    کد:
    اگه از اونجا هم نتیجه ای نگرفتید میتونید از متخصصین سایت
    کد:
    کمک بگیرید .. توضیحات بیشتر رو میتونید در این تاپیک ببینید
    کد:

5. این کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اقا سلام،من سهندم ، از بچه های p30world یه کمکه خیلی سریع میخوام؛
    لپ تاپ Dell یکی از دوستان دسته منه که قرار بود من درستش کنم ،راستش خودم فکر میکردم با نصب مجدد ویندوز مشکلش حل میشه ولی موقع نصب ویندوز به یه مشکله گنده برخوردم،البته ناگفته نمونه که به اندازه موهای سرم ویندوز عوض کردم و خودمم به تازگی دانشجوی رشته کامپیوتر شدم،اینو گفتم که فکر نکنین با یه مبتدی طرفید،بگزریم .موقع نصب ویندوز وقتی که تازه میخایم به مرحله پارتیشن بندی برسیم به یه صفحه ابیه پر رنگ که مفهومه نوشتش اینه:(فایلهای ویندوز شما دمیج شده لطفا درایو های خدتونو فرمت کنید، چک دیسک کنید(chkdsk/f) ،دیفراگمنت کنید ،ممکنه سیستم ویروسی باشه)این خلاصه مفهوم نوشته ی این صفحه ابیه ،البته این صفحه رو با صفحه ابی که برا چک کردن درایو هستش اشتباه نگیرید،این یکی خیلی پررنگتره ممنون میشم اگه تو سایت کمکم کنید; کوچیک همتون سهند.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

لپ تاپ Dell یکی از دوستان دسته منه که قرار بود من درستش کنم ،راستش خودم فکر میکردم با نصب مجدد ویندوز مشکلش حل میشه ولی موقع نصب ویندوز به یه مشکله گنده برخوردم،البته ناگفته نمونه که به اندازه موهای سرم ویندوز عوض کردم و خودمم به تازگی دانشجوی رشته کامپیوتر شدم،اینو گفتم که فکر نکنین با یه مبتدی طرفید،بگزریم .موقع نصب ویندوز وقتی که تازه میخایم به مرحله پارتیشن بندی برسیم به یه صفحه ابیه پر رنگ که مفهومه نوشتش اینه:(فایلهای ویندوز شما دمیج شده لطفا درایو های خدتونو فرمت کنید، چک دیسک کنید(chkdsk/f) ،دیفراگمنت کنید ،ممکنه سیستم ویروسی باشه)این خلاصه مفهوم نوشته ی این صفحه ابیه ،البته این صفحه رو با صفحه ابی که برا چک کردن درایو هستش اشتباه نگیرید،این یکی خیلی پررنگتره ممنون میشم اگه تو سایت کمکم کنید; کوچیک همتون سهند.
    وقتی موقع نصب ویندوز این صفحه آبی یا همون blue screen میاد این دیگه از ویروس نمیتونه باشه
    این مشکل یا از رمه
    یا از هارد
    یا دمای بالای قطعاتممکن هم هست از خود ویندوز باشه با یه سی دی ویندوز دیگه امتحان کنید
    برای اطمینان حاطر اگه متونید یک دور کل درایوها رو پاک و مجددا پارتیشن بندی کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

کد:
    (محاسبه ی حداکثر توان مصرفی سیستم)
    حداکثر مصرف سیستم شما بدون اورکلاک 300 واته حالا شما رو چه حسابی با پاور 300 وات اورکلاک کردید بماند
    البته یه بار زیاد مهم نیست ولی اگه تکرار شد و قبلا تو ویندوز ایکس پی یا ویندوز قبلیتون این ارور رو نداشتید بهتره یه سر به تایپیک زیر برید و مشکلتون رو اونجا هم مطرح کنید
    کد:
    اگه از اونجا هم نتیجه ای نگرفتید میتونید از متخصصین سایت
    کد:
    کمک بگیرید .. توضیحات بیشتر رو میتونید در این تاپیک ببینید
    کد:
    هم کارت گرافیک و هم سی پی یو رو اور کردم و هرکدوم رو یک ساعت تست گرفتم و حتی چنیدن بار COD7 ,Cod6 رو تموم کردم ولی تا الان هیچ مشکلی نداشت!!!!
    در ضمن فهمیدم که هر موقع به کیس ضربه میزنم آبی میشه(ضربه ی محکم) و مشکل از این چیزا نبود

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کمبود توان قرار نیست باعث بروز صفحه آبی بشه (البته ممکنه به صورت غیر مستقیم باعث بشه) ولی میبینی یهو سیستمت خاموش شد و قطعاتت پریدن .. خیلی دل و جرات داری با پار 300 سی پی یو و کارت گرافیکتو اور کردی .. مادر بورد شما فکر نکنم حرفه ای باشه بنابراین اور سی پی یوو هم رم و هم باس مادر بورد و باس pci رو اور میکنه یعنی همه ی قطعاتتون اور شده و مصرف انرژی شون بالا رفته شما میتونی یه پاور درست حسابی تهیه کنی که بعدا هم به دردت بخوره .. به هرحال .. صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

10. این کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با این اطلاعات که دادی چون زمان پارتیشن بندی با این مشکل مواجه شدی تنظیمات هارد در حالت ساتا هست و میخای ویندوزی نصب کنی که فاقد درایور ساتا هست(مثل xp) باید توی بایوس مد AHCI رو به IDE تغییر بدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اینجوری که من فهمیدم این ارور شبیه فتال ارور هستش
    این ارور ناشی از دو حالت::
    1.ممکن این ایراد سخت افزاری باشه
    2.نرم افزاری یا همون ویروس
    اگر سخت افزاری باش و مثلاٌ برای لب تاپ باشه این مشکل اگر بدون دست کاری باشه به اصطلاح میگن این مشکل به دست انسان پیش نمیاد (این مشکل رای لپ تاپ منم بود که با گارانتی بردم یه نو بهم دادن)و یه مشکل هاد میباشه
    2.اما ااگر ویروس باشه که بازم این اشکال رایجه مخصوصاٌ تو ویندوز سون حالا دو نوع داره بعد از اومداٌ صفحه آبی یا اینکه برنامه هنگ میکنه مجبوری با دکمه ریست دوباره شروع به کار کنی میاد
    حالا برای رفع این کار بهترینش نصب ویندوز که من اینکارو هر سه ماه یک بار میگم انجام بدی
    یا اینکه از برنامه عاههی بهبو ددهنده ی ویندوز استفاده کنی(tuneup)که شاید مشکلتو بر طرف کنه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •