چند صفحه در یک صفحه و مشخص کردن حاشیه ها با خیلی پی دی اف سازها ممکنه. ترکیب یا جدا کردن چند تا صفحه از کل فایل ها باز خیلی ها شون دارند.
کار رو عکس رو نمیدونم دقیق چی میخوای.
من میگم شما novaPDF Pro ورژن 7 رو تو سایتای فارسی با سریال نامبرش میتونی پیدا کنی. برنامه فسقلی و جمع و جوری هست که سرعت ساخت پی دی اف بسیار بالایی داره.
برای ادیت کردن پی دی اف یعنی همین کارهایی که گفتین به نظرم آدوب آکروبات 9 یا 10 بهترینه. ورژن 10 با حجم 460 مگ تو p30day باید هنوز وجود داشته باشه. ورژن 9 حجمش زیاد تر هست آخه کم فشرده کردنش.
راستی کرک یا در واقع سریال ورژن 9 و 10 اگه وصل بشی به اینترنت و برنامه رو محدود نکرده باشی زودی لو میره و دیگه هر چی هم سریال وارد کنی درست بشو نیست که نیست.
برنامه برای ادیت کردن با همین امکانات باز هم هست. مثلا expert PDF 7 Professional که ترکیب یا دوباره پی دی اف سازی برای جا دادن چند صفحه در یک صفحه یا ساختن پی دی اف از چند صفحه ی خاص رو داره. اما حاشیه رو یادم نمیاد. این یکی 30 مگ میشه. اگه میخوای سبک باشه همین رو تست کن ببین چه طوره.
دوستان از Foxit Phantom هم تعریف کردند. اون رو من نصب کردم کرکش خراب بود فکر کنم بی خیالش شدم ... البته کرک سالمش تو سافت گذر و کمیاب آنلاین هست.
PDF Suite 2010 هم درست شبیه Expert PDF 7 هستش .... شاید یکی دو تا امکان کمتر داشته باشه.
Nitro هم خروجی های پر حجمی داره چون حالت عکسی پیدا میکنه و نوشته ای توش نیست .... این یکی رو زیاد توصیه نمیکنم.
.gif)
.gif)
.gif)