باسلام خدمت برنامه نويسان
حرفه اي -نيمه حرفه اي-مبتدي(گلابيان انجمن)
من مي خاستم با شروع كردن اين تايپيك برنامه نويساني كه فعاليت دارند خلاصه همديگه رو بهتر بشناسند
باسلام خدمت برنامه نويسان
حرفه اي -نيمه حرفه اي-مبتدي(گلابيان انجمن)
من مي خاستم با شروع كردن اين تايپيك برنامه نويساني كه فعاليت دارند خلاصه همديگه رو بهتر بشناسند
با خودم شروع مي كنم
نام :وحيد
به خاطر اينكه جمع خودموني باشه اسم كوچك دادم
من طبق يه كاغذي روش نوشته ديپلم كامپيوتر صادره از هنرستان انقلاب خودمو يه ديپلم كامپيوتر ميدونم كه الان به شدت توكف كنكورم چون 2 ماه ديگه بيشتر وقت ندارم
بعضي ها شايد منو تو انجمن برنامه نويسي به عنوان يه تايپيك نويس يا نظر دهنده نميشناسن چون من خودم بيشتر تو انجمن موبايل پلاسم تا اينجا و كمتر نظر ميدم چون وقتي يه بحثي رو ميبينم كهبرادران و خواهران برنامه نويس جواب دادن من ديگه اصلا جوابم نمياد
من زياد از برنامه نويسي خوشم نمياد مخصوصا تحت داس از اين جور برنامه نويسي ها مثل پاسكال qbasicو از اينا
باز يه كم ويژوال قابل تحمله خلاصه من به سفارش استادمون كه گير داده بود و گفته تو استعداد برنامه نويسي داري تصميم گرفتم منم شروع كنم البته بعد كنكور
خوب اين از من ديگهبقيش با خودتون
سلام
اسم من هم رضا ست
سال دوم رشته ی کامپیوتر هستم و اهل مشهد هستم و از نظر پتانسیل علمی در برنامه نویسی و به کل کامپیوتری در حد متوسط کمی بیشتر هستم
از برنامه نویسی خیلی خوشم می یاد و زبان هایی که کار می کنم
1- vb6
2- matlab8
3- وبه تازگی دلفی
سلام
من هم مجتبي هستم و تازه فارق رشته كامپيوتر و با vb6 برنامه مي نويسم.
خيلي هم حرفه اي نيستم و با وي بي كلي مشكل دارم چون خيلي ساده و بي در و پيكر است
خدا نگهدار
[QUOTE] من بابانوئل هستم
آدم واردی تو برنامه نویسی نیستم و 1سالی که دیگه بیخیالش شدم من فقط با vb6 كار كردم و بس
سلام
اسم من هست علي شمس
يكمي vb6 بلدم مي خواهم در تابستان دلفي يا vb.net فول شم
سلام
من هم علي رضا هستم (از تهران)
دانشجوي سال دوم نرم افزار .
راستش توي دانشگاه كه همه ي زبان ها رو ياد مي دهند (البته به صورت بسيار حرفه اي)
سي - پاسكال - دلفي - ويژوال بيسيك-اسمبلي
نام و نام خانوادگی:امید شریفی
ساکن لنگرود از استان گیلان
سال سوم رشته کامپیوتر تحصیل میکنم از برنامه نویسی خوشم میاد بیشتر از برنامه نویسی های شی گرا مثل vb و امثالهم به کسب تجربه بیشتر از مقاله های اینترنت در زمینه های برنامه نویسی و یاری شما دوستان عزیز هر چه زودتر به یه حرفه ای تبدیل میشوم
هیچکس این ادعا رو نکنه که همه چی رو بلده اطلاعات آدم در هر زمینه ای محدود ه بیایید با هم همکاری کنیم
سلامنوشته شده توسط badboys_87
يك وقت سو تفاهم نشه ! چون خودتون هم ميدونيد توي دانشگاه ها هر استادي كه مي آد يه كمي از هر زباني رو تدريس مي كنه . اون كه نوشتم يه شوخي بود . (جدي نگيريد)
اميد وارم ناراحت نشده باشيد![]()
سلام
اسم من هم مهدی هست.
من به برنامه نویسی علاقه زیادی دارم. با زبانهای برنامه نویسی TP7، TC++ 3.0، VB 6.0 آشنایی دارم.
امیدوارم اینجا در کنار دوستان دیگه بتونم به معلومات خودم اضافه کنم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)