سلام.
لطفا قبل از اینکه خیلی سریع جواب بدید x10 اول شرایط من رو بخونید!
خب من یه گوشی ویو دارم خیلی هم دوستش دارم! قبلش دو سیم کارته داشتم (d780) از وقتی ویو خریدم یه مقدار دو سیم کارته بودنم زیر سوال رفته! واسه همین دنبال یه گوشی دوم میگردم. بعد از کلی بالا و پایین به این نتیجه رسیدم که آندروید بخرم.
اینارو گفتم که بگم اصلا برام دوربین و قدرت گوشی و کیفیت صفحه و صدا و قدرت اجرای بازیهای گرافیکی و اینا به هیچوجه مهم نیست!
حالا با این اوصاف موندم گالاکسی 5 رو بگیرم که هم قیمتش مناسبتره و هم سامسونگه! یا اینکه مینی رو بگیرم که کوچیک بودنش واقعا دلمو برده. در مورد نسخه آندروید هم که واسه مینی آپدیت 2.1 اومده و از این لحاظ برتری نداره.
فقط یه چیز باعث میشه تو خرید مینی شک کنم اونم باتریشه که هم شنیدم خیلی قوی نیست هم اینکه قابل تعویض نیست و معلوم نیست بعدا چه بلاهایی سر ما بیاره!
البته دوستان یه وقت x8 رو پیشنهاد ندن چون همینجوریش دارم پول اضافی میدم واسه گوشی دوم نمیخوام زیاد بالا بره!
لطفا واسه خرید هرکدومشون که مد نظرتونه چند تا دلیل حالا سخت افزاری یا نرم افزاری غیر از برتری دوربین بیارید! که بتونم انتخاب درستی داشته باشم
پیشاپیش مرسی
سلام
من همین پنج شنبه هفته پیش galaxy 5 رو خریدم...
تا الان هم داشتم باهاش ور میرفم
به قول یکی از دوستان توی انجمن همسایه ، فلفل نبین چه ریزست...
با قیمت کمش امکانات خوبی داره....gif)
از لحاظ صفحش هم که هر جا من دیدم گفتن کوچیکه ، برعکس من تا الان مشکلی نداشتم...کیبرد مجازیش هم اگه تمرین کنی راحت میتونی باهاش بنویسی...
یه مشکل داره که بعضی ها ناراضین اینه که بعد از زدن کدهای ussd (مثل کد شارژ ایرانسل و...) پیغام هایی که روی صفحه میاد رو درست نشون نمیده!
آپدیت 2.2 هم اومده براش ...که شاید ussd درست شده باشه...من هنوز آپدیت نکردم، نمیدونم!
کلوپش هم اینجاست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی....