سلام
من قبلا می خواستم کیس فیوژن بگیرم که فک کنم قیمتش حدود 100 بود اما گیر نیومد
حالا می خواهم یک کیس خیلی خوب که هم زیبا باشه هم امکاناتی در حد فیوژن داشته باشه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
در ضمن قیمتش از 300 بالا نره که واقعا نمیصرفه
با سپاس
![]()
سلام
من قبلا می خواستم کیس فیوژن بگیرم که فک کنم قیمتش حدود 100 بود اما گیر نیومد
حالا می خواهم یک کیس خیلی خوب که هم زیبا باشه هم امکاناتی در حد فیوژن داشته باشه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
در ضمن قیمتش از 300 بالا نره که واقعا نمیصرفه
با سپاس
![]()
سلام.
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
پیشنهادمن:
COOLER MASTER-COSMOS S
خودم دارم یعنی بهترین کیس دنیاست حرف نداره دستتو میبری تو یخ میبنده.
قیمتش300هست البته به من همکار میدن به شماها تا330عمراًکمترگیرت بیاد.
علی.
سلام
من قیمت گرفتم 300 بود تازه قیمت یوزرش همکار رو نمی دونم ولی باید خیلی کمتر باشه
ولی بین این و haf x موندم هاف امکاناتش خیلی خوبه تنها مشکلش اینه کمی زشته و کاس موس خیلی قشنگه
کیس کاس موس هارد هاش بد قرار می گیره و قدیمیه
باز هم منتظر راهنمایی تون هستم...
سپاس
چی قدیمی به هیچ عنوان فن1200دور12سانتی میتونه 4تاهاردرویخ بزنه.کیس کاس موس هارد هاش بد قرار می گیره و قدیمیه
باز هم منتظر راهنمایی تون هستم...
سپاس
به هیچ عنوان تایید نمیکنم اسمبل بسیار آسان جای داخل کیس بسیار زیاد بدنه فولادآب دیده بسیارسخت وضد خش هوای داخل عین قطب جنوب دستگیره های فولادی غول پیکر برای حمل آسانتر سنسور لمسی کلیدON-OFF-RESETبسیار زیبا قابلیت پشتیبانی ازخنک کننده های آبی پرقدرت مصرف کم به علت سبک بودن وزن پره های فن ها.
کیس هافXاصلاًنیست ووقتی هم بیاد علاوه براینکه قیمتش بیداد میکنه ظاهر کریهی هم داره که بیشتر به درد معمار های میخوره.
سلام
ولی اینجا همه میگن haf x فعلا تنها کسی هستید cosmos s رو بیشتر قبول دارید البته خودمم هنوز نمی دونم کدوم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HAFXاولاًهنوزنیومده دوماًعین یه ماشینی میمونه چطوری بگم مثل پراید هاچ بک واسه کسایی هست که جاشون کمه کیس خشگل وغول نمیخوان ومیخوان که سیستم خفن داشته باشن.سلام
ولی اینجا همه میگن haf x فعلا تنها کسی هستید cosmos s رو بیشتر قبول دارید البته خودمم هنوز نمی دونم کدوم:
COSMOS S
به نظرمن که دارم بهترین کیس دنیاست.
واقعاًطراحیش عالیه اینم عکسش:
خداوکیلیش دهنت ازتعجب باز نموند نمیخواستم روکنم....
من هیچ وقت عقایدم روبه مشتری قالب نخواهم کرد ونمیکنم.
نظر شماهمیشه محترمه.
علی.
سلام
قبلا این عکس ها رو دیدم بود به غیر از عکس سومی
واقعا زیباست
منم به خاطر همین اینو سفارش دادم اما امکانات haf x کاری کرد که فعلا کنسل بشه تا ببینم کدوم
کیس haf x بهترین در 2010 هم شد
کاش قدیمی نبود کاس موس و هارد ها معکوس بودند اون موقع بی برو برگرد میگرفتمش
الان هم بیشتر به خار امکانات نظرم روی haf x هست
دریا کامپیوتر هم فک کنم 2 ماهه که وارد کرده این کیسو ولی هنوز توی سایتش نیست لیون کامپیوتر هم میفروشه
قیمت حدود 245-250 همین حدوداس
ممنون از راهنمایی تون
![]()
منبع؟کیس haf x بهترین در 2010 هم شد
ازاونایی هستی که زود گول میخورن این hafxواسه یه کیس حرفه ای کوچیکه واسه کسی که سیستم حرفه ای میخواد جا نداره ولیcosmos sنهایت قدرت روداره.
همه جور مینی میخوره ولش کن هرچی دوست داری بگیر.
برای تشکر بجای دادن پست ازدکمه تشکر استفاده کنید.
سلام
اینجا چند نفر خیلی وقت پیش گفته بودند من فک کردم توی یک سایت خوانده بودم الانم با بدبختی پیدا کردم چیزی یادم نبود اصلامنبع؟
خداییش از نظر شکل و طراحی کاس موس یک چیز دیگس اما 9 اسلات haf داشت و هارد به صورت کشویی از جلو وارد میشد + خنک کندده ی بهتر + معکوس بودن هارد که خداییش خیلی برام مهم بود و usb 3 که برام مهم نیست بودن یا نبودنشازاونایی هستی که زود گول میخورن این hafxواسه یه کیس حرفه ای کوچیکه واسه کسی که سیستم حرفه ای میخواد جا نداره ولیcosmos sنهایت قدرت روداره.
اگه حرفی زدم بهتون جسارت شده ببخشیدهمه جور مینی میخوره ولش کن هرچی دوست داری بگیر.
همین کار رو می کنمبرای تشکر بجای دادن پست ازدکمه تشکر استفاده کنید.
فقط حالا چند سوال دارم که انشاالله فردا همون cosmos s رو دوباره سفارش میدم
بهترین کیس دنیا؟ قیمت؟ ایران گیر میاد؟
بهترین کیسی که در ایران هست؟ قیمت؟
ممنون
ANTEC 1200 هم خیلی مناسبه با قیمت پایین تر !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)