تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: راهنمایی برای شروع یک کار

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض راهنمایی برای شروع یک کار

دوستان میخواستم بدونم اگه بخوام نمایندگی ایران رهجو که وارد کننده ی محصولات کامپیوتری سونی هست رو بگیرم باید چه قد خرج کنم اصلا میدن ؟؟؟؟ اصلا همچین کاری خوبه(البته اینم بگم فکر کنم تو استان ما سمنان هیچکی نمایندگیش رو نداره )؟؟؟
    میخوام بزنم تو کار فروش محصولات کامپیوتری الته بیشتر لب تاپ و و دیگر محصولات ایران رهجو به نظر شما خوبه ؟؟؟ سود داره ؟؟؟؟؟؟

اگر مخالف هستید با یه راهنمایی پدرانه بگید برم داخل چه شغلی ؟؟؟؟ میخوام قبل اینکه درسم تمام بشه سر کار باشم و اقای خودم باشم چون بعد از درش تضمینی واسه کار نیست اینهمه جوان با سواد بیکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خواهشا کسی که تو کار محصولات کامپیوتری و این جور کاراست لطف کنه یه راهنمایی کنه ما رو !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

منم میخوام برم تو کار فروش سخت افزار کامپیوتر حالا یا با مغازه یا با سایت فروش آنلاین به نظرتون میصرفه ؟ چقدر سرمایه میخواد ؟ تهرانم و از سخت افزار هم خیلی میدونم

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یعنی واقعا یکی نیست به ما کمک کنه و راهنمایی کنه مارو
    رو راهنمایی شما ها حساب کرده بودم

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

دست خیلی زیاد شده + سرمایه خیلی زیادی میخادش + رابطه و تخصص زیادی میخاد

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دست که اره اما من میخوام نمایندگی بگیرم که تو استان ما هیچ کی نداره بازم نمیصرفه ؟؟؟؟؟؟؟ چه قدر خرج داره نمایندگی گرفتن؟؟؟؟؟

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان میخواستم بدونم اگه بخوام نمایندگی ایران رهجو که وارد کننده ی محصولات کامپیوتری سونی هست رو بگیرم باید چه قد خرج کنم اصلا میدن ؟؟؟؟ اصلا همچین کاری خوبه(البته اینم بگم فکر کنم تو استان ما سمنان هیچکی نمایندگیش رو نداره )؟؟؟
    میخوام بزنم تو کار فروش محصولات کامپیوتری الته بیشتر لب تاپ و و دیگر محصولات ایران رهجو به نظر شما خوبه ؟؟؟ سود داره ؟؟؟؟؟؟

اگر مخالف هستید با یه راهنمایی پدرانه بگید برم داخل چه شغلی ؟؟؟؟ میخوام قبل اینکه درسم تمام بشه سر کار باشم و اقای خودم باشم چون بعد از درش تضمینی واسه کار نیست اینهمه جوان با سواد بیکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ایران رهجو گارانتی معتبریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

در حال حاضر باتوجه به گسترش استفاده از لپ تاپ در ایران و وجود یک گارانتی معتبر در مواقعی خرابی کاملا احساس میشه البته اینم باید در نظر بگیرید که هر کی یه مدرک تعمیر سخت افزار کامپیوتر می گیره فرداش یه مغازه تعمیرات سخت افزار کامپیوتر و لپ تاپ میزنه

به نظر من فروش لپ تاپ از یه برند اصلا خوب نیست چون از برند های دیگه کانفیگ های لپ تاپ بهتر و به صرفه تری هست که جماعت برای خریدشون به طرف اون برند میرن

به نظرم اگه خودت لپ تاپ مستقیم بیاری بهتر از اینه که نمایندگیش باشی هست (بودجه مهمتره)

9. این کاربر از naser_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون از جواب هاتون
    اما یعنی اگه مستقیم بیارم قیمتش ارزانتر از نمایندگی میشه ؟؟؟
    اره خودم هم تو فکرم بود که در کتار قطعات نمایندگی محصولات دیگر برند ها رو بیارم اما نمیدونم با وجود گرفتن نمایندگی از یه برند میشه یا نه ؟؟؟ ( یعنی نمایندگی اجازه میده یا نه )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام

شرکت های بزرگی مثل ایران رهجو . به راحتی به کسی نمایندگی نمیدند . منظورم اینه که شما بدون هیچ سابقه کاری اعتبار فروشگاهی نمیتونید نمایندگی شرکت های کوچکتر از این را هم بگیرید . به همین خاطر هم هست که فروشگاه های دیگه در شهرتون نمایندگی این شرکت را نگرفته اند یعنی شاید در شروع کار این تصمیم را داشته اند که بهشون نداند و در ادامه هم دیدند نمایندگی شاید چیز خوبی هم نباشه . به جز محدود کردن خودتون تو خرید و فروش .

توصیه اولم به همه کسایی که می خواند وارد شغلی بشند اینه که حتما حتما چند وقتی شاگردی کنند در همون زمینه کاری در جاهای بزرگ . با کارهای بزرگ آشنا بشند . با نحوه خرید و فروش . که هر دو خیلی خیلی مهمند .
    منظورم اینه که اولا یاد بگیرید از کجا ها جنس به قیمت مناسب خرید کنید و ثانیا فروشندگی را هم تمرین کرده باشید و بلد باشید .

توصیه دومم یه جمله از پیامبر (ص) است که : "به آنچه بدان امید نداری امیدوارتر باش تا به آنچه که بدان امید داری .. "

این جمله که برای من که خیلی مصداق داشت . این را به خاطر تجربه ام میگم . دیگه خسته شدم امیدوارم بعدا بیام اگه دوستان تمایل داشتند بیشتر توضیح بدم .

12. 2 کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •