تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: درخواست نرم افزار باز کرن فایلهای رمز دار با پسوند rar

داره خودمونی میشه sphere's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض درخواست نرم افزار باز کرن فایلهای رمز دار با پسوند rar

من به سختی یه کتاب pdf دانلود کردم که با پسوند rar فشرده شده اما رمز داره و نمی تونم بازش کنم. کسی راهی برای باز کردنش سراغ داره. خیلی ضروری.

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام دنبالش نگرد نیست البته یه برنامه هایی هست که اعداد و حروف رو به ترتیب میدن تا یکی درست دربیاد که اگه زمزش مثلا 8 حرف باشه فکر کنم سه چهار روز باید مدام کار کنه!

3. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

هیچ برنامه ای برای این کار درست کار نمیکنه و اگر سایتی هم گذاشته باشه برای دانلود بهتره که دانلود نکنید
    چون نتیجه ای ازش نمیگیرید
    من خودم دنبالش بودم هیچ برنامه ای کار نکرد : (

5. این کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

من به سختی یه کتاب pdf دانلود کردم که با پسوند rar فشرده شده اما رمز داره و نمی تونم بازش کنم. کسی راهی برای باز کردنش سراغ داره. خیلی ضروری.

اگه پس اش بیشتر از 4رقم باشه کار هر کسی نیست من یه بار 300 مگ فایل زیپ دانلد کردم قفل بود به هر کی گفتم حتی یه حرفه ای گفت دو سه روز کار میبره.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اگه پس اش بیشتر از 4رقم باشه کار هر کسی نیست من یه بار 300 مگ فایل زیپ دانلد کردم قفل بود به هر کی گفتم حتی یه حرفه ای گفت دو سه روز کار میبره.
    دو سه روزه بتونه باز کنه که خوبه بابا. خیلی کارش درسته ... بعید میدونم به این زودی هم بشه.

یک نکته دیگر .. 8 حرف باشه خیلی بیشتر از 3 4 روز طول میکشه ها !!!! کل کارکترهای همه ی زبان ها میدونید چند تا میشه ؟ 1000 تا خوبه ؟ حتی اگه 1000 هم باشه کامپیوتر باید 8 به توان 1000 حالت رو بررسی کنه. حتی اگه 10 20 تا هسته هم داشته باشه اووووووههههههه خیلی میشه ..... فکر کنم منظورتون این بوده که اگر رمزش انگلیسی باشه 3 4 روز . ... این هم باز طولانیه ولی خیلی از اون 1000 کارکتر کمتر میشه.

8. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    :: Ap PDF Password Recovery v3.1.0 برنامه ای برای بازیابی و کشف رمز عبور فایل های PDF
    Ap PDF Password Recovery نام نرم افزاری می باشد که به کمک آن کاربران قادرند تا رمز عبور فایل های PDF ساخته شده با نرم افزار Adobe Acrobat را بازیابی نمایند . با این ویژگی کاربران علاوه بر دسترسی به محتویات فایل PDF قادر به ایجاد تغییرات در فایل PDF نیز می باشند ، تغییراتی نظیر ویرایش متن ، اضافه و یا حذف قسمتی از مطالب و ... از جمله تغییرات می باشند. همچنین این نرم افزار قابلیت اجرای فایل های PDF را نیز دارا می باشد و دیگر برای خواندن کتاب های الکترونیکی نیازی به نرم افزار Adobe Acrobat نمی باشد. این نرم افزار محصولی از شرکت Adultpdf می باشد.

دانلود در این صفحه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •