سلام
من سي پي يو 2.8ghz گرفتم.ولی توی کنترل پنل که میرم مشخصات رو ببینم 1.25 ghz نشون میده.به فروشنده گفتم فروشنده گفت بایوس تنطیم نیست.باید چکار کنم؟کمک کنید تو رو خدا.
ممنونم
سلام
من سي پي يو 2.8ghz گرفتم.ولی توی کنترل پنل که میرم مشخصات رو ببینم 1.25 ghz نشون میده.به فروشنده گفتم فروشنده گفت بایوس تنطیم نیست.باید چکار کنم؟کمک کنید تو رو خدا.
ممنونم
وقتي سيستم را روشن كردي ,همون اول ,قبل از اينكه سيستم بياد بالا چند بار دكمه delet را بزن وقتي وارد تنظيمات setup شدي گزينه load setup defualt را انتخاب كن اگر مشكلت حل نشد :
بايد بايوس مادربور را اپديت كني
وارد سايت مادروبدت شو و اخرين بايوس را دانلود كن و بعد اجراش كن
اگر نتونستي اسم مادربور و مدلش را بنويس تا لينك بزارم
چيزي كه فروشنده تو فاكتور نوشته:
MB MSI KT6 delta_SR
خوب اگر قرار باشه با ابديت درست بشه با يك رياستارت درست مي شه ديگه در غير اين صورت ........
سلام
اگه Windows ت XP نيست، حتما از Windows XP استفاده كن؛ چون مسلما سري هاي قديمي Windows با CPU هاي جديد مشكل دارند.
در غير اين صورت، (يعني اگه همين الان هم Windows ت XP ه) ==> برو و CPU رو بزن توي سر فروشنده و بگو من CPU ي 2.8 مي خوام.
دستگاهي كه روز اول BIOS ش update بخواد كه نشد دستگاه.
تازه مگه فرآيند update كردن BIOS كار ساده اي ه؟
در همين حد بهت بگم كه اگه BIOS ت رو update كني، MainBoard ت از گارانتي خارج مي شه.
خوش باشي،
©م.م.©
سلام
نگفتي سي پي يوت اينتله يا اي ام دي چون اگه اي ام دي باشسه فركانسش همه عددي كه روش نوشته نيست با اينتل فرق مي كنه واگه اينتل باشه و با اپديت بايوس مادربورد درست نشد سي پي يو نيم سوز شده يا تعدادي از پيناش كنده شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)