تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: تلوزیون با سقف قیمت 2 میلیون تومن

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض تلوزیون با سقف قیمت 2 میلیون تومن

سلام

آقا , این بابای ما یجوری استرس بهم وارد کرده که نگو , داره هول هولکی بهم میگه بیا یه tv از فروشگاه اداره برداریم هرچی که تو بگی تا 2 میلیون تومن منتها بدبختی اینه با صاحب این فروشگاه رفاقت داره این بابا ی ما !! و الان من توو رودروایسی گیر کردم و بابام میگه این تلوزیون هاش عالیه (!!!) چهار پنج مدل داره توو این قیمت , یکیش رو بردار . یجوری داره بهم میگه من نمیتونم به دوستم بگم من بین اینا هیچ چیزی انتخاب نمیکنم باید یه چیز دیگه بیاری برا من !!! آخه 2 میلیون هم این چیزا میشناسه پیر مرد ! من هم ندیدم تلوزیون ها رو هنوز ! الان اومده میگه فردا بریم یکی رو بردار , مطمعن باش میپسندی !! اگه نپسندیدی من خودم میبرم عوضش میکنم !! الان اعصاب من ریخته به هم ! من بهش گفتم TV بخریم ولی با اصول نه رفاقتی و فلان ... من برا گوشیم (GALAXY S) دو ماه تحقیق کردم ! و الان به شدت ازش راضیم !

حالا دوستان خواهشا یه لطفی کنید بهترین TV که هست توو بازار ایران با حداکثر 2 میلیون تومن بودجه , چه LED چه LCD , فرقی نمیکنه , مهم کیفیت تصویر هستش , بعدش سایزش از 46 اینچ کمتر نشه در صورت امکان , و بعدش اگه 3D باشه عالی میشه , چون ما زود زود TV رو عوض نمیکنیم برا همین میخوام مثلا سال دیگه همین موقع اگه همه رده بودن توو خط 3D ما ازشون عقب نباشیم و حسرت این 2 میلیون خرج رو نخوریم . در ضمن دوستان رو هیچ برندی تعصبی ندارم و میتونید هر کیسی که بیشتر قبول داریدش رو معرفی کنید . اگه چیزی معرفی کردید که اونجا نباشه پافشاری میکنم که حتما باید اون رو بیاری .

پیشاپیش ممنونم ازتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAPNAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوست عزیز با این مبلغ یا باید قید 46 را بزنی یا 3D را چون 46 اینچ 3D کمتر از 2350000 گیرت نمی آید آنهم نه در بازار ایران بلکه خرید بصورت اینترنتی . البته معتبر است من برای یکی از دوستانم خرید کردم که آوردند در منزل امتحان کردند وپس از اطمینان تحویل گرفتیم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته ذر بازار داخلی این مدل حدود 3200000 تومان است

در این سایت مدلها وسایزهای دیگری که با پولت جور در بیاید موجود است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •