سلام
آقا , این بابای ما یجوری استرس بهم وارد کرده که نگو , داره هول هولکی بهم میگه بیا یه tv از فروشگاه اداره برداریم هرچی که تو بگی تا 2 میلیون تومن منتها بدبختی اینه با صاحب این فروشگاه رفاقت داره این بابا ی ما !! و الان من توو رودروایسی گیر کردم و بابام میگه این تلوزیون هاش عالیه (!!!) چهار پنج مدل داره توو این قیمت , یکیش رو بردار . یجوری داره بهم میگه من نمیتونم به دوستم بگم من بین اینا هیچ چیزی انتخاب نمیکنم باید یه چیز دیگه بیاری برا من !!! آخه 2 میلیون هم این چیزا میشناسه پیر مرد ! من هم ندیدم تلوزیون ها رو هنوز ! الان اومده میگه فردا بریم یکی رو بردار , مطمعن باش میپسندی !! اگه نپسندیدی من خودم میبرم عوضش میکنم !! الان اعصاب من ریخته به هم ! من بهش گفتم TV بخریم ولی با اصول نه رفاقتی و فلان ... من برا گوشیم (GALAXY S) دو ماه تحقیق کردم ! و الان به شدت ازش راضیم !
حالا دوستان خواهشا یه لطفی کنید بهترین TV که هست توو بازار ایران با حداکثر 2 میلیون تومن بودجه , چه LED چه LCD , فرقی نمیکنه , مهم کیفیت تصویر هستش , بعدش سایزش از 46 اینچ کمتر نشه در صورت امکان , و بعدش اگه 3D باشه عالی میشه , چون ما زود زود TV رو عوض نمیکنیم برا همین میخوام مثلا سال دیگه همین موقع اگه همه رده بودن توو خط 3D ما ازشون عقب نباشیم و حسرت این 2 میلیون خرج رو نخوریم . در ضمن دوستان رو هیچ برندی تعصبی ندارم و میتونید هر کیسی که بیشتر قبول داریدش رو معرفی کنید . اگه چیزی معرفی کردید که اونجا نباشه پافشاری میکنم که حتما باید اون رو بیاری .
پیشاپیش ممنونم ازتون![]()