با درود
من یک cpu AM3 3.1
4هسته ای دارم و میخواهم مادربرد بخرم اما رم ی که دارم ddr3 2400 MHz و هر چی مادربرد ا رو نگاه میکنم حداکثر تا 2000 MHz ساپورت میکنه چی کار کنم؟
آیا کار خواهد کرد و فقط از حداکثر سرعت برخوردار نمیشه یا کلا کار نمیکنه؟
با درود
من یک cpu AM3 3.1
4هسته ای دارم و میخواهم مادربرد بخرم اما رم ی که دارم ddr3 2400 MHz و هر چی مادربرد ا رو نگاه میکنم حداکثر تا 2000 MHz ساپورت میکنه چی کار کنم؟
آیا کار خواهد کرد و فقط از حداکثر سرعت برخوردار نمیشه یا کلا کار نمیکنه؟
لطف کنید مدل رم را ذکر کنید. از کجا گرفتید و برای چه کاری گرفتید.
فکر کنم اشتباه می کنید چون تا جایی که می دونم DDRIII های معمول تو بازار باسشون 1066 هست (البته تا جایی که می دونم)
از کجا گرفتید؟
مدل کامل رو بنویسید یعنی مثلا 2gb ddr3 1333 kingmax
ولی کلا من فکر میکنم کار میکنه ولی با سرعت پایین تر!
DDR3 Transcend 2400 MHz 2x2 GB اما برند چه ربطی داره به قضیه؟
برند ربطی به قضیه نداره. من موندم معمولا اول مادربرد را انتخاب می کنند و بعد رم را می گیرند. و معمولا مادربردها باس 2000 را پشتیبانی می کنند و من بیشتر ندیدم و اگر باشه خوب نسبتا قیمت بالا.
حالا شما چرا این رم را گرفتید من موندم؟
اگر هم استفاده کنید احتمالا با آخرین فرکانس مادربرد کار خواهد کرد.
مین مورد نظر شما برای amd وجود نداره نهایت 2000 هست، برای intel هم نهایت 2200
کار میکنه ولی روی همون فرکانس مادربورد
شما براي خريد برد فكر نمي كنم مشكل محدوديت براي ساپورت فركانس را داشته باشيد چون هم سري سوكت AM3 و هم سوكت 1156 و 1366 فركانس هاي بالا را به راحتي ساپورت مي كنندDDR3 Transcend 2400 MHz 2x2 GB اما برند چه ربطی داره به قضیه؟
حالا بايد ديد كه بودجه شما براي خريد برد چقدر هست
مثلا حدود 170 تومن من BIOSTAR TA890FXE را توصيه مي كنم
حدود 220 هم ASUS M4A89TD PRO-USB3
اگر هم برد ارزونتر بخواهيد MSI 790FX-GD70 هست با قيمت 140 تومن
فقط توجه كنيد كه برد اولي بصورت استاندارد تا فركانس 1866 ساپورت مي كنه و دومي تا 2000 كه از اين بابت اصلا جاي نگراني نيست و با افزايش فركانس پايه و كاهش ضريب پردازنده به راحتي به فركانس هاي بالا مثل 2400 خواهد رسيد
فقط اگر قبلش مدل دقيق ماژول ها و يا لينك دقيق از سازنده را بذاريد با خيال راحت تر مي تونم شما را راهنمايي كنم
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)