تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: کدوم رو ارتقاء بدم CPU+MIN+RAM یا VGA

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض کدوم رو ارتقاء بدم CPU+MIN+RAM یا VGA

آقایون اگه کمک کنید خیلی ممنون میشم
    بزارید از اینجا شروع کنم مشخصات دقیق سیستم من این هست
    CPU AMDx2 7750 BLACK EDITION 2.7 UP TO 3.06 overclock
    RAM 2*1 DDR2 800 over TO 850 bus
    MIN GIGABYTE M52 SS3P rev.02
    ( نمیدونم PCIEX 1 ورژنش هست یا بالاتر کمک کنید و ارزش نداره سی پی یو بالاتری روش بندازم مگه نه دوستان )
    POWER 430 GREEN
    خب دوستان من قبلاً رو این مین تا یک ماه پیش کارت پر مصرف GTX 260 GAINWARD داشتم و از لحاظ تامین برق مشکلی نداشتم (اینو یادتون باشه که نگین پاورت کمه)
    الان نمیدونم چیکار کنم بودجم 2 حالت داره یکی اینکه مادربرد سی پی یو رم رو بفروشم + حدود 310 تومن بعد یه ارتقاء کلی بدم یا اینکه نمی ارزه فقط همون 310تا 350 تومن رو با همین سیستم یه گرافیک بگیرم کلاً موندم یادتون هم باشه این برنامه برای دقیقاً ماه دیگه این موقع هست و لی از کمکتون پیشاپیش ممنوم ( تشکر)

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

و یه چیز دیگه اونم اینه که من خودم تو این فکر هستم که اون 3 قطعه رو بفروشم و باهاش این قطعات رو بگیرم نظرتون چیه راجع به این وضعیت
    CPU AMD x3 440
    MIN MSI 870A-G54
    RAM 2GIG 1333
    و با این وضعیت حدود 200 تومن هم بیشتر نمیتونم برای گرافیک هزینه کنم دوستان شاید هم کمتر
    راستی یادم رفته بود بگم
    MONITOR LCD SAMSUNG 22700 هست و میخوام حداقل بتونم با رزولیشن 1680 در 1050 راحت بازی ها رو با بالاترین کیفیت بدون گزینه AA بازی کنم
    چی کار کنم سود بیشتری داره

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

برای بازی فعلا گرافیک را فقط ارتقا بدی بیشتر به نفعته.ولی به نظر من الان سیستم شما خوبه و مشکلی نداره.ملت سیستم ضعیفتر از شما را الان میخرن باهاش بازی می کنن.دیگه از ما گفتن.البته اگر 260 را نفروخته باشی

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

cpu: amd phenum ii x2 555=100
    ram: 2x2 gb ddr3 1333=70
    vga: ati 5770 power color=180
    main:ASRock A770DE=65
    total: 415
    پردازنده رو میتونین آنلاک کنین و تبدیل به 4 هسته ای بشه!
    مدل پاورتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

برای بازی فعلا گرافیک را فقط ارتقا بدی بیشتر به نفعته.ولی به نظر من الان سیستم شما خوبه و مشکلی نداره.ملت سیستم ضعیفتر از شما را الان میخرن باهاش بازی می کنن.دیگه از ما گفتن.البته اگر 260 را نفروخته باشی

چرا دوست گرامی من گرافیک رو فروختم ونظر شما اگه اشتباه نکنم اینه که اگه یه GT 470 بگیرم بهتر

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

cpu: amd phenum ii x2 555=100
    ram: 2x2 gb ddr3 1333=70
    vga: ati 5770 power color=180
    main:ASRock A770DE=65
    total: 415
    پردازنده رو میتونین آنلاک کنین و تبدیل به 4 هسته ای بشه!
    مدل پاورتون چیه؟
    ببین دوست گرامی یادم رفته بود بگم اگه قرار باشه سیستم رو اینجوری ارتقاء بدم گفتم که همونی که نوشتم بهتر از سیستم پیشنهادی شما هست فقط رمش 2 هست اون هم برام زیاد مهم نیست بیشتر برام گرافیک و مین مهم هست مین حتماً باید USB3 و SATA3 داشته باشه

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------

درضمن شما فکر میکنید اون 3 قطعه رو چند بخرن 120 تومن برمیدارن یا نه اصلاً قید فروشش رو بزنم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

چرا دوست گرامی من گرافیک رو فروختم ونظر شما اگه اشتباه نکنم اینه که اگه یه GT 470 بگیرم بهتر
    470 که نه مناسب نیست.ولی به نظرم اشتباه کردی 260 را فروختی.این cpu که شما نوشتی توی بازی یکم بهتر هست ولی نه در حدی که بصرفه عوضشون کنی.برای همین برای بازی نظرم خرید گرافیک درستو حسابی هست.نظر من 6870 هست چون 470 کارت خوبی نیست.ازnvidia فقط کارتهای 460.570.580 کارتهای خوبی هستن.بقیشون نه.
    البته cpu فعلی شما برای کارت گرافیک هایی در این حد یکم محدودیت ایجاد میکنن.مادربردتون هم همینطور.
    من جای شما بودم شاید cpu را میفروختم یه Athlon II X4 640 میخریدم روی همین مادربرد وصل می کردم.با بقیه پولم یه 6870 (پولت نرسید 460 یا 6850)میخریدم.البته اگر 570 بیاد و پولت بهش برسه که عالیه.بعد در اولین فرصت مادربردو رمو عوض میکردم.حواست به پاور هم باشه
    Last edited by iceweek; 29-12-2010 at 17:48.

7. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

470 که نه مناسب نیست.ولی به نظرم اشتباه کردی 260 را فروختی.این cpu که شما نوشتی توی بازی یکم بهتر هست ولی نه در حدی که بصرفه عوضشون کنی.برای همین برای بازی نظرم خرید گرافیک درستو حسابی هست.نظر من 6870 هست چون 470 کارت خوبی نیست.ازnvidia فقط کارتهای 460.570.580 کارتهای خوبی هستن.بقیشون نه.
    البته cpu فعلی شما برای کارت گرافیک هایی در این حد یکم محدودیت ایجاد میکنن.مادربردتون هم همینطور.
    من جای شما بودم شاید cpu را میفروختم یه Athlon II X4 640 میخریدم روی همین مادربرد وصل می کردم.با بقیه پولم یه 6870 (پولت نرسید 460 یا 6850)میخریدم.البته اگر 570 بیاد و پولت بهش برسه که عالیه.بعد در اولین فرصت مادربردو رمو عوض میکردم.حواست به پاور هم باشه
    با تشکر دوست گرامی ولی این مادربرد من فقط از AM2+ بیشتر نمیتونه سی پی یو قبول کنه برای همین میگم چیکار کنم تازه الان تمام کارایی سی پی یو رو از رابط هایپر ترنسپورت فکر کنم نداشته باشم و همونطور که گفتید محدودیت ایجاد میکنه من فقط برای بازی میخوام این سیستم رو
    چرا 470 خوب نیست؟؟؟؟؟؟
    570 اگه بیاد فکر کنم قیمتش بیشتر از این حرفها باشه ولی فکر کنم تا ماه دیگه بیاد مگه نه؟؟؟ و در مورد 6950 نظرت چیه ؟؟؟؟
    و یادت باشه این مین من زیاد جالب نیست رابط PCI هم معلوم نیست ورژن 1 یا 2 یا 2.1 هست ولی فکر کنم 1 باشه و سرعت رو بیاره پایین
    حالا نظرت چیه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

با تشکر دوست گرامی ولی این مادربرد من فقط از AM2+ بیشتر نمیتونه سی پی یو قبول کنه برای همین میگم چیکار کنم تازه الان تمام کارایی سی پی یو رو از رابط هایپر ترنسپورت فکر کنم نداشته باشم و همونطور که گفتید محدودیت ایجاد میکنه من فقط برای بازی میخوام این سیستم رو
    چرا 470 خوب نیست؟؟؟؟؟؟
    570 اگه بیاد فکر کنم قیمتش بیشتر از این حرفها باشه ولی فکر کنم تا ماه دیگه بیاد مگه نه؟؟؟ و در مورد 6950 نظرت چیه ؟؟؟؟
    و یادت باشه این مین من زیاد جالب نیست رابط PCI هم معلوم نیست ورژن 1 یا 2 یا 2.1 هست ولی فکر کنم 1 باشه و سرعت رو بیاره پایین
    حالا نظرت چیه
    مطابق با اطلاعات شرکت گیگابایت ،چرا am3 هم ساپورت میکنه .من جات بودم خوشحال میشدم.البته نه بخوبی مادربرد am3 ولی کارراه بنداز هست(البته بایوستو باید آپدست کنی)
    اگر از am3 استفاده کنی همونطور که خودتم میدونی :
    the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s)
    ولی دلیل بر این نیست که قدرتش نصف بشه.ولی گفتم این مستلزم اینه که هرچه زودتر پول دستت رسید مادربردو عوض کنی
    470 مصرف بسیاربالا و دمای بالایی داره.من خودم بودم محال بود بخرمش
    بله 570 گرونه ولی گفتم شاید عشق nvidia باشید و پولتون برسه.6950 هم کارت بسیار بسیار خوبی هست ولی اونم فعلا فکر نکنم باشه و بیاد قیمتش حدود 90 تومان گرونتر از 6870 باشه که اونم پولتون نرسه
    pcie1 هست.گفتم که یکم محدود میکنه ولی یکم باهاش بسازید بعد پول دستتون رسید مادربردو عوض کنید
    Last edited by iceweek; 29-12-2010 at 19:08.

10. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

مطابق با اطلاعات شرکت گیگابایت ،چرا am3 هم ساپورت میکنه .من جات بودم خوشحال میشدم.البته نه بخوبی مادربرد am3 ولی کارراه بنداز هست(البته بایوستو باید آپدست کنی)
    نه am3 ساپورت نمیکنه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

اگه قرار باشه سیستم رو اینجوری ارتقاء بدم گفتم که همونی که نوشتم بهتر از سیستم پیشنهادی شما هست فقط رمش 2 هست اون هم برام زیاد مهم نیست بیشتر برام گرافیک و مین مهم هست مین حتماً باید USB3 و SATA3 داشته باشه

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------

درضمن شما فکر میکنید اون 3 قطعه رو چند بخرن 120 تومن برمیدارن یا نه اصلاً قید فروشش رو بزنم
    اون سه قطعه رو کلا 90 تومن بیشتر نمیخرن!
    مادربرد خوبی انتخاب کردین ولی سی پی یو رو بهتره قویتر بگیرین!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •