تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: آخرین مشاوره برای خرید !! سمند lx سال یا پرشیا سال...؟؟

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض آخرین مشاوره برای خرید !! سمند lx سال یا پرشیا سال...؟؟

سلام به همگی... همین الان از نمایشگاه های خودروی سمت میدون امام حسین برمیگردم...

والله بین پژو پارس سال و سمند lx سال گیر کردم...پولم هم برای خرید حاضره.... بیشتر از یکسال هم نمیخوام ماشین رو نگه دارم و سر سال میفروشم و برای خرید هیوندا آزرا اقدام خواهم کرد... یا این تفاسیر کدامیک ارجحیت داره...؟؟ یعنی هم قدرت و راحتی خوب و هم سهولت در فروش مجدد این ماشین...

فقط سریع جواب بدید... عجله دارم...

در ضمن هردو ماشین صفر هستند

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

با توجه به اینکه کیفیت سمند از پرشیا پایینتره و شما هم می خوای یک ساله بفروشی.چرا پول زیادی بدی خب؟!
    همون سمند رو بخر که امکاناتشم بیشتره.(البته زیادم بیشتر نی )
    ولی بازاره پرشیا واسه فروش خیلی بهتره.

3. این کاربر از amirfiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

خیلی فرقی با هم ندارن! البته با فرض اینکه هردو با موتور xu7 باشن!
    کیفیت سمند پایینتره از پارس نیست و اگه بهتر نباشه بدتر نیست!
    اما افت قیمت پارس سال کمی بیشتره تا سمند ال ایکس!
    تویه فروششم بستگی به محل سکونت شما داره اما الان تو شهر ما شاید البته خیلی کم پارس خوش مشتری تر باشه اما افت قیمتشم بیشتره!
    Last edited by total_overdose; 29-12-2010 at 00:54.

5. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

پرشیا سال ارزش خرید نداره برادر، کیفیت پائین منتاژ ، طراحی جدید بی کیفیت و زشت ، آپشنهای بی کیفت ، سر و صدای بالا و مصرف سوخت و هزارتا مشکل دیگه

7. 2 کاربر از AmiRreZA_RAcEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . دوستان عذرمیخوام اما اگه یه نگاهی به جدول کیفیت خودرو ها بندازین میبینین کیفیت انواع پژو 405 و پژو پارس ( منهای ELX ) از سمند پایین تره !
    تمامی امکاناتی رو که پارس سال بهتون میده در سمند ال ایکس وجود داره . ( البته سمند ال ایکس رینگ اسپورت داره در صورتی که پارس سال نداره )
    در مورد قیمت :
    سمند ال ایکس تمامی اون امکانات رو در قیمتی کمتر از 15 میلیون به شما میده در صورتی که پارس سال همون امکانات رو با 18 میلیون میده ...
    در کل خرید پارس ( تمامی مدل ها ) رو به هیچ وجه به کسی پیشنهاد نمیدم !
    در ضمن افت قیمت پارس هم بیشتره ...

9. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

پرشیا سال ارزش خرید نداره برادر، کیفیت پائین منتاژ ، طراحی جدید بی کیفیت و زشت ، آپشنهای بی کیفت ، سر و صدای بالا و مصرف سوخت و هزارتا مشکل دیگه
    تو پیسی ورد دوستان چرا یه چیزی رو میشنون فوری سر وصدای الکی راه میندازنو بدون دلیل و بدون اینکه خودشون ماشینی رو تست کرده باشن انقدر راحت نظر میدن و هی روش تاکید دارن .. شرمنده من اصلا به حرف دیگران کاری ندارم ..
    اون اولا وقتی پارس سال رو زدن کیفیتش افتضاح بود بعد دیگه عادی شد و الان کیفیتش دقیقا مثل همه ماشینهای ایران خودرو هستش .. اتفاقا اگر قصد خرید پرشیا باشه پارس سال بهترینه چون ایران خودرو تو بین بد و بدتر رو پارس سال داره از اجناس بد استفاده میکنه و بقیقه پارسها بدتر .. در مورد مصرف سوخت هم خیلی بهتر از پارس معمولی شده (نمیدونم شما بر چه اساسی گفتید پارس سال مصرف سوختش بالا تر از معمولیه ) .. طراحیشم بر عکس حرف شما خیلی بهتر و زیبا تره از نظر خیلیها .. شتاب این ماشین هم با مقایساتی که به شخصه انجام دادم بهتره
    اما در آخر کلا خرید پرشیا اشتباست .. اگر هم حالا خیلی طلبش باشیم باز پرشیا سال یه دو تا آپشن داره و قیافش بهتر شده و قابل تحمل تره

11. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو پیسی ورد دوستان چرا یه چیزی رو میشنون فوری سر وصدای الکی راه میندازنو بدون دلیل و بدون اینکه خودشون ماشینی رو تست کرده باشن انقدر راحت نظر میدن و هی روش تاکید دارن .. شرمنده من اصلا به حرف دیگران کاری ندارم ..
    اون اولا وقتی پارس سال رو زدن کیفیتش افتضاح بود بعد دیگه عادی شد و الان کیفیتش دقیقا مثل همه ماشینهای ایران خودرو هستش .. اتفاقا اگر قصد خرید پرشیا باشه پارس سال بهترینه چون ایران خودرو تو بین بد و بدتر رو پارس سال داره از اجناس بد استفاده میکنه و بقیقه پارسها بدتر .. در مورد مصرف سوخت هم خیلی بهتر از پارس معمولی شده (نمیدونم شما بر چه اساسی گفتید پارس سال مصرف سوختش بالا تر از معمولیه ) .. طراحیشم بر عکس حرف شما خیلی بهتر و زیبا تره از نظر خیلیها .. شتاب این ماشین هم با مقایساتی که به شخصه انجام دادم بهتره
    اما در آخر کلا خرید پرشیا اشتباست .. اگر هم حالا خیلی طلبش باشیم باز پرشیا سال یه دو تا آپشن داره و قیافش بهتر شده و قابل تحمل تره
    دوست عزیز کاملا موافقم ! اگه پارس سال یه ABS داره ( البته یه سری چیز دیگه هم داره ) پارس معمولی اون رو هم نداشت .
    ولی یه سوال دارم ! قیافه پارس سال نسبت به پارس معمولی چه پیشرفتی داشته ؟!
    آینه هاش رو نگین قشنگ شده ! ( یه طراحی فوق العاده افتضاح )
    Last edited by MoHaMaD ZaNd; 29-12-2010 at 15:17.

13. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

به نظر من سمند LX گزینه ی خوبیه
    دلایلش رو هم دستان گفتن
    بالاخره هر چی باشه از پرشیا بهتر

15. این کاربر از Amin-Nasim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوست عزیز فکر کنم شما با خودت مشکل داری !!
    چرا تو دهن من حرف میذاری ؟! من کی گفتم پرشیا سال از پرشیا معمولی بدتره !؟ من اصلا اسم از پرشیا معمولی آوردم ؟!؟!
    ایشون بین سمند و پرشیا سال پرسیده بود من گفتم دومی ارزش خرید نداره ، معمولا پست مختصر هم میدم واسه همین دیگه اسمی از سمند نیاوردم
    اما شما انگار نامه نا نوشته هم میخونی ! از کجا میدونی من پرشیا سال رو تست نکردم ؟؟!
    نکته جالب حرفت
    نمیدونم شما بر چه اساسی گفتید پارس سال مصرف سوختش بالا تر از معمولیه ) ..
    نمیدونی چون من همچین حرفی نزدم !

داره خودمونی میشه hofman1970's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

12 از نظر من انتخاب اتومبیل

بی خیال سمند بشید من داشتم. البته من فکر کنم بدلیل تحریم و سستی در اسمبل اتومبیل ها بهتره یک پرشیا کم کارکرد مدل سال 88 بخرید برند خوبیه.من طبق اطلاعاتی که از چند اشنا تو ایران خودرو دارم میگن پرشیا 87و 88 را نسبتا خوب تولید کردند.سمند جان زود لگن میشه یا شیشه جلوش کار نمی کنه یا ایراداتی دیگر.مثلا تو مسافرت طولانی مخصوصا ان هائی در صندلی عقب نشستند گردنشان درد میگره ولی پرشیا برای مسافرت بسیار عالیه.این نظر وتجربه من بود اگر کسی انتقادی داره احترام می گذارم. موفق باشید

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •