من هيچي از اين سيستم عامل نميدونم ميخوام از ويندوز يه مدت بيام به اين سيستم ميخوام برام همه جوره توضيح بدين.در ضمن ميشه باهاش وب مث ويندوز وبگردي و چت و موزيك گوش داد؟
من هيچي از اين سيستم عامل نميدونم ميخوام از ويندوز يه مدت بيام به اين سيستم ميخوام برام همه جوره توضيح بدين.در ضمن ميشه باهاش وب مث ويندوز وبگردي و چت و موزيك گوش داد؟
بله میشه وبگردی کرد و امنیت این کار بسیار بیشتر استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر زیاد روی voice chat اصرار نداشته باشی میتونی چت کنی
موزیک هم میتونی گوش بدی
مرسي از لينك بالا چيز زيادي دستگيرم نشد ميخواستم بدونم چه فرقي با ويندوز ميكنه و كدومشون بهتره من يه سري اطلاعات به زبان ساده ميخوام مثلا با لينوكس چه كاراي ميشه كرد و براي نصب چه سخت افزاري نياز داره
گنولینوکس خیلی برنامه مختلف داره و کاملا رایگان و بدون نیاز به کرک
گنولینوکس برای بازی ساخته نشده ولی بازی های رایگان خوبی داره ولی نه مثل ویندوز
گنولینوکس یک محیط و یا یک دسکتاپ نداره و هر محیطی نیازمندی های سخت افزاری خودش ور داره
گنولینوکس روی هر سخت افزاری قابل پیاده سازی هست
گنولینوکس مثل ویندوز و مکیناش وابسته به سخت افزاری خاصی نیست
و......
امنیتشم نصبت به ویندوز بالاتره.
يادگيريش اسونه چقده طول ميكشه تا آدم بتونه باهاش كار كنهگنولینوکس خیلی برنامه مختلف داره و کاملا رایگان و بدون نیاز به کرک
گنولینوکس برای بازی ساخته نشده ولی بازی های رایگان خوبی داره ولی نه مثل ویندوز
گنولینوکس یک محیط و یا یک دسکتاپ نداره و هر محیطی نیازمندی های سخت افزاری خودش ور داره
گنولینوکس روی هر سخت افزاری قابل پیاده سازی هست
گنولینوکس مثل ویندوز و مکیناش وابسته به سخت افزاری خاصی نیست
خوب به نظر من نداشتن رابط گرافيكي بزرگترين ضعفشهگنولینوکس یک محیط و یا یک دسکتاپ نداره و هر محیطی نیازمندی های سخت افزاری خودش ور داره
شما منظور دوستمون رو اشتباه برداشت کردید، منظور این بود که مانند دیگر سیستم عامل ها یک (1) محیط نداره، بلکه شامل 3 محیط معروف و ده ها محیط غیر معروف ، یعنی مانند مثلا ویندوز شما نیاز نیست حتما و اجبارا از explorer استفاده کنید، می تونید از gnome یا kde و یا دیگر محیط ها استفاده کنید.
تا خودتون این سیستم عامل رو نصب نکنید دقیق متوجه نمیشید که دوستان چی میگند. پس ترس رو بذارید کنار و نصبش کنید. اگه خوشتون نیومد می تونید دوباره برگردید به ویندوز.
در یک خط و دو خط خلاصه نمیشه دوست من.
مثل ویندوز وحتا بیش از اون یک سری سیستم عاملهای کامله. با تمام زوایا و پیچیدگیهای خودش
گواراست .برو بچشِش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)