آقای rasoolsm من برای مراسم محرم با دوربین پاناسونیکMD10000 کار کردم ولی دوتا مشکل داشتم
1-تنضیمات مربوط به نور و کنتراست توی این دوربین خیلی ضعیفه
2-فیلمبرداریش تو نور کم(سینه زنی) افتضاح هست و Night Mode هم تصاویر را اسلومشن میکنه
سلام دوست عزیز. خوب این دوربین یک دوربین حرفه ای نیست و ازین بیشتر ازش توقع نداشته باشید. مگه اینکه نور خوب به مجلس بدید و دوربین رو خوب وایت بالانس کنید تا تصویر نسبتا خوبی داشته باشین.
حالا این دوربین هایی که اسم بردی این دوتا مشکل را ندارن؟؟؟؟
3ccd هستند؟
قیمتشون چقدره؟
ورودی صدا از میکسره دارن؟
شما می تونید برای کارتون sony AX2000 رو بخرید. این دوربین با کیفیت HD تصویرتون رو روی مموری رکورد می کنه(نوار نمیخوره) لنز سری G سونی روی این دوربین تعبیه شده.کیفیت بالایی داره و قابلیت فیلمبرداری در شب نسبت به مدلهای قبلی بهبود یافته.
اینجا میتونید مشخصات کاملشو ببینید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر 3ccd نیست و پردازشگر CMOS داره
سه میلیون و سیصد و پنجاه
ورودی صدا از میکسر داره
و یه سوال دیگه:
این کارت تدوین چیه؟من مبتدیه مبتدیم اگه یه توضیح کامل بدی ممنون میشم
واینکه برای کارات اول فیلمتو با کابل 1394dv میریزی رو سیستم بعدش با فرمت دلخواه تبدیلش میکنی یا اینکه مستقیم با کپچر تبدیلش میکنی؟؟؟؟
کارت تدوین یه وسیله ی سخت افزاری هست که چیپست های قدرتمندی در مدلهای حرفه ای وجود داره که وظیفشون پردازش تصویر هست.شما اگه دوربین ax2000 رو داشته باشید و یه کارت تدوین حرفه ای از کمپانی aja بخری میتونی تصاویر ضبط شده رو از طریق ورودی HD کارت روی سیستمت کپچر کنی و اون موقع تفاوت کپچر کردن با کارت تدوین حرفه ای با کپی کردن فایل ضبظ شده از مموری روی کامپیوتر رو میتونی ببینی .
کارت من AJA Kona LHe هست و یک سال و نیم پیش یک و پونصد خریدم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با این کارت کارم رو کپچر می کنم.تدوین میکنم و با همین کارت هم خروجی میگیرم
و اینم سوال آخر:
بهترین کارت کپچری که میشناسی که افت کیفیتش کم باشه چیه؟؟؟؟و چه قیمت؟؟؟؟
خیلی منون
همین کارتی که گفتم.البته اگه پول بیشتری داری میتونی مدلهای جدیدش مثه AJA KONA 3G بخری.اما همین مدلی که منم دارم واسه کارت مناسبه.
سوالی داشتی در خدمتم
یا علی مدد