سلام/من یه برنامه میخوام که بشه باهاش 4فیلم رو تو یه dvd ریخت...
همچنین قابل پخش تو دستگاه dvd-player خونگی باشه...
خیلی ممنون!:43:
سلام/من یه برنامه میخوام که بشه باهاش 4فیلم رو تو یه dvd ریخت...
همچنین قابل پخش تو دستگاه dvd-player خونگی باشه...
خیلی ممنون!:43:
برنامه مشخصی نداره شما میتونید با برنامه ای مثل Xilisoft Video Converter فیلمتون رو به کیفیت های پایین ( که باید دستی تنظیم بشه ) تبدیل کنید بعد اون رو بوسیله نرم افزار های ساخت DVD و منوی DVD اون رو تبدیل به دی وی دی کنید و ازش استفاده کنید !
اینجور که شما میگید فقط میشه 120دقیقه زد تو dvd ولی برنامه هایی وجود داره که میشه باهاش 4یا5یا6 فیلم رو زد تو یه dvd از جمله:
اینم لینک دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط این برنامه ای که معرفی کردم حجمش 65mb هست که من نمیتونم دانلودش کنم چون adsl ندارم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه همین این تاپیک رو زدم که ببینم همچین برنامه ای با حجم کمتر وجود داره یا نه؟![]()
Last edited by ALI-17; 27-12-2010 at 09:38.
با سلام
من هم برنامهای میخواهم که بیشتر از حجم dvdرا رایت کنه مثلا 16 گیگ بجای 7 تا کسی سراغ داره ایا اون برنامه مختص فیلم یا همه
سلام/ببخشید که بعد از 1ماه و نیم این تاپیکو بالا میارم ولی لازمهبا سلام
من هم برنامهای میخواهم که بیشتر از حجم dvdرا رایت کنه مثلا 16 گیگ بجای 7 تا کسی سراغ داره ایا اون برنامه مختص فیلم یا همه
من با کمک یکی از کاربران سایت تونستم 4فیلم رو تو یه dvd رایت کنم که قابل پخش تو دستگاه dvd-player هم هست
لینک آموزش این کار بوسیله برنامه Convert XtoDVD که توسط دوستمون Senatore20042003 قرار داده شده است:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ALI-17; 11-02-2011 at 20:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)