تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل در نصب برنامه Corel Video Studio Pro X3

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

14 مشکل در نصب برنامه Corel Video Studio Pro X3

سی دی برنامه Corel Video Studio Pro X3 رو گرفتم . حجمش 611 مگ هست .
    مشخصات کامپیوتر :
    پنتیوم 4
    ویندوز اکس پی سرویس پک 3
    رم 512 مگ
    سیستم 32
    موقع نصب ارور میده و نصب نمیشه . وقتی روی ستاپ کلیک می کنم تا برنامه نصب بشه ، اول شروع می کنه به اکسترکت کردن فایل ها . برای اکسترکت مسیر پوشه رو برای اکسترکت مشخص می کنم بعد از اکسترکت کردن پنجره نصب باز میشه و لایسنس رو تائید و باکس مربوط به آپدیت رو هم uncheck کردم و مسیر پوشه رو برای نصب برنامه پوشه ای مجزا از پوشه اکسترکت تعیین کردم . بعد از شروع نصب بعد از مدتی ارور میده و نصب کامل انجام نمیشه.

سوال من اینه که آیا پوشه اکسترکت فایل ها باید با پوشه نصب یکی باشه ؟
    آیا علت اینکه نصب بطور کامل انجام نمیشه اینه که من پوشه نصب رو مجزا از پوشه اکسترکت نعیین کردم ؟
    اگر پاسخ منفیه ، لطفا بگید ایراد کار از کجاست ؟
    اگر سریع پاسخ بدین ممنون میشم چون کارم خیلی فوریه .

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آیا پوشه اکسترکت فایل ها باید با پوشه نصب یکی باشه ؟
    نه !شما فقط همون مسیری رو که مشخص کردین برای اکسترکت رو لازم دارین ،در حقیقت برای نصب برنامه از اون استفاده میشه .

اگر پاسخ منفیه ، لطفا بگید ایراد کار از کجاست ؟
    شما بهتره یه عکس از اروری که میده بذارین !

3. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نه !شما فقط همون مسیری رو که مشخص کردین برای اکسترکت رو لازم دارین ،در حقیقت برای نصب برنامه از اون استفاده میشه .

شما بهتره یه عکس از اروری که میده بذارین !
    ممنون از توجهت . تو همون مسیری که مشخص کردم برای اکسترکت وقتی برای نصب میگه پوشه اش رو مشخص کن توی اون مسیر پوشه ای که فایل اکسترکت توش ریخته شده نامش Corel Video Studio Pro X3 هست منتها یک underline هم به اسم اضافه شده . در واقع دو تا پوشه توی این مسیر هست که هر دو رو امتحان کردم و نتیجه نداد
    این هم عکس ارور :

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 رو نصب کنین :

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=ab99342f-5d1a-413d-8319-81da479ab0d7&displaylang=en

6. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 رو نصب کنین :

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=ab99342f-5d1a-413d-8319-81da479ab0d7&displaylang=en
    این حدود 50 مگ هست و با دایل آپ نمی تونم دانلود ش کنم . باید برم سی دی اش رو بگیرم
    الان یکیار دیگه هم امتحان کردم و اینبار پوشه رو فقط Corel انتخاب کردم تا خودش مسیر رو تعیین کنه
    تا این مرحله پیش رفت و نصب متوقف شد .

ظاهرا مشکل باید از همین Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 باشه که روی سیستمم نیست . باید برم سی دی اش رو بگیرم . امیدوارم با نصب این دیگه مشکلی در نصب برنامه Video Studio Pro پیش نیاد
    راستی یک سوال رو که از اول می خواستم بپرسم و فراموش کردم اینه که وقتی روی ستاپ کلیک می کنم و شروع می کنه به اکسترکت فایل ، این مرحله خیلی کند پیش میره مشابه سرعت دانلود با اینترنت دایل اپ هست و یک درصد یک درصد پیش میره در صورتی که برنامه های دیگه رو که نصب می کنیم سرعت به این کندی نیست . آیا این برنامه سرعت اکسترکتش به همین کندی باید باشه یا مشکل از سی دی که گرفتم . در ضمن سی دی مال شرکت گردو هست . آیا این شرکت معتبریه ؟
    Last edited by Setareh 2006; 26-12-2010 at 07:59.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این حدود 50 مگ هست و با دایل آپ نمی تونم دانلود ش کنم . باید برم سی دی اش رو بگیرم
    حجمش 2.8MB ه !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نه این فایل اصلی نیست وقتی این رو دانلود می کنی تازه باید به اینترنت وصل بشی و شروع می کنه به دانلود فایل اصلی که حجمش حدود 50 مگ هست . رفتم فایل اصلی رو تهیه کردم و ریختم روی سیستم . بعد از نصب .Net Framework 3-5 SP1 بالاخره تونستم VideoStudio Pro X3 زو نصب کنم
    آیا آموزش کار با VideoStudio Pro X3 رو میشه اینجا پیدا کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •