سلام دوستان
من يه پرايد مدل 84 خريدم دوگانه هم هست
روي بنزين كه هست اخرين سرعتي كه ميره 130 است رو گاز هم همينطوره
مشكل چيه چرا بايد 130 تا بيشتر نره
ممنون
سلام دوستان
من يه پرايد مدل 84 خريدم دوگانه هم هست
روي بنزين كه هست اخرين سرعتي كه ميره 130 است رو گاز هم همينطوره
مشكل چيه چرا بايد 130 تا بيشتر نره
ممنون
دلایل زیادی می تونه داشته باشه. از ضعیف شدن رینگ و تنظیم نبودن سوپاپ تا مشکل در واحد پردازنده الکترونیکی یا هر چیز دیگه. باید ببری یه کار بلد ببینه. سیستم گاز این مدلها دستیه و معمولا قابلیت تنظیم رو داره، احتمال داره از تنظیم خارج شده باشه اما اصولا پرایدهای گازسوز کارخونه ای حداکثر سرعتشون همون 12 تا 140 هست و بیشتر نمیشه مگر با انگولکهای خاص.
من یک گازسوز مدل 89 از کارخونه دارم حقیقتا تو جاده مشهد تخته گاز هم نبود و پدال باز هم جا داشت فشار بدی , ولی با همون شرایط 153 کیلومتر داشت میرفت و فکر کنم تخته گازش میکردی 160 رو راحت پر میکرد و شاید هم بیشتر
به این سادگیها نیست. سیستم مدیریت موتور در مدلهای 88 با مدلهای 84 اساسا فرق می کنه. در ضمن توی خود 88 ها هم سه مدل سیستم مدیریت احتراق برای سیستم CNG وجود داره که مشخصات متفاوتی دارند. در مورد 89 ها هم که اساسا سیستم انتقال سوخت CNG با مدلهای قبل دچار تغییر شده.
ممنون
دوستان من گفتم گاز سوزه ولي گفتم كه با بنزين ميرم و 130 تا بيشتر نميره
مشكل از كجا ميتونه باشه
كجا ببرم كه بتونه خوب و اساسي درستش كنه و هزينش حدودا چقدره
یک دست رینگ میخواد
سلام یک سوال داشتم :
وقتی تازه ماشین رو روشن میکنم خود بخود گاز میده نشانه، یک دنده میره بالا .. تا وقتی ماشین گرم بشه.مشکل زیاد گازدادنش چیه و چکار باید کرد (البته قبلا نبود تازه شده ، ماشین تو گاراژ بوده کار هم نکرده ، ...) ؟؟!!!
مرسی
سلام به نظر من سرعتش خوبه آخه مگه پراید میخوای چندتا بره ما یه پراید 132 نو خریدیم هر کارش کردم 150 تا بیشتر نرفت این ماشین که تو داری 5 سال از عمرش گذشته و به نظر من طبیعیه که 130 تا بیشتر نره.
یک دنده یعنی چی؟
صبهها بسته به سردی یا گرمی هوا دور معمولا روی 1000 تا 1200 دور قرار می گیره و وقتی موتور گرمه به حدود 850 بر می گرده.
دوستا ن يه سوال ديگه
پرايد من 100 8 ميسوزونه چرا اينقدر زياد علتش چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)