تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: علت کار نکردن برنامه های ساخته شده توسط ویژیال بیسیک که دارای عنصر وینسوک است چیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض علت کار نکردن برنامه های ساخته شده توسط ویژیال بیسیک که دارای عنصر وینسوک است چیست؟

با عرض سلام خدمت مدیر و کاربران
    من یک برنامه با ویژیال بیسیک درست کردم و در اون برنامه از عنصر winsock استفاده کردم توی کامپیوتر خودم امتحانش کردم کار کرد ولی توی کامپیوتر دوستام این برنامه اصلاً باز نمیشه این خطا را می ده (componet 'mswinsock.ocx' or on of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid) اگه میشه منو راهنمایی کنید که این برنامه را چطور اجرا کنم یا از عنصر winsock چه طور استفاده کنم که در کامپیوتر دیگران هم کار کند

2. این کاربر از matin_847 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

علتش اینه که کامپوننت winsock در ویندوز به صورت پیش فرض وجود نداره و باید نصب بشه
    بهترین و بی دردسرترین راه ساختن setup ه .. میتونید از مسیر زیر برید و ابزار خود وی بی رو که مخصوص ساختن فایل های نصب برای برنامه هست رو اجرا کنید
    Start - Microsoft Visual Studio 6. - Microsoft Visual Studio 6.0 Tools - Package & Deployment Wizard
    اول باید فایل پروژه رو (project.vbp) به این برنامه بدید . برنامه رو خودش کامپایل میکنه و اگه اروری نباشه میره جلو .. بعد از 5-6 مرحله فایلهای Setup در مسیری که بعد از کامپایل خودتون مشخص کردید ذخیره میشه. اگر مرحله ها رو درست جلو برید برنامه در کامپیوتر مقصد کار خواهد کرد.

4. 2 کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vb1471's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیزمون درست میفرمایند ولی اگه نخوای setup هم درست کنی میتونی کامپونت winsock رو از مسیر زیر کپی کنی و در همون مسیر از کامپیوتر دوستتون کپی کنید . مشکل تون حل میشه .
    C:\WINDOWS\system32\winsock

با تشکر(Bvk)

6. این کاربر از Vb1471 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •