سلام من میخوام یک مانیتور جدید سامسونگ بگیرم ،
من ساعتها پشت کامپیوتر هستم و دنبال یه مانیتور خوب هستم
FULL HD باشه
بیشترین امکانات رو داشته باشه
برای چشم خیلی خوب باشه و اذیت نکنه (خیلی مهم)
لطفاً دوستان با تجربه کمک کنند؛ ممنون
سلام من میخوام یک مانیتور جدید سامسونگ بگیرم ،
من ساعتها پشت کامپیوتر هستم و دنبال یه مانیتور خوب هستم
FULL HD باشه
بیشترین امکانات رو داشته باشه
برای چشم خیلی خوب باشه و اذیت نکنه (خیلی مهم)
لطفاً دوستان با تجربه کمک کنند؛ ممنون
Last edited by mahsa_ss21; 25-12-2010 at 20:22. دليل: چشم
بهترين و كاملترين چيزي كه الان تو بازار ايران موجوده px2370 هست
كه LED هست و HDMI هم داره فوق العادست
قسمتش 366 تومانه
Lion الان داره
![]()
ممنون که این مدل رو معرفی کردید
ظاهرا مانیتور خیلی حرفه ای و خوبیه
چون من تمام وقتمو پشت کامپیوتر هستم، دوست دارم مدل خوبی رو بخرم؛ بره همین یه سری سوال دارم
- این مانیتور برای چشم چطوره، سوزش، خستگی، سردرد ؟ ( سلامت چشمام خیلی برام مهمه)
- رفرش ریت این مدل چه اندازست ؟
- ظاهراً هم LCD داره هم LED ؟
- میگن این مدل بعد از اینکه مدت زیادی روشنه و داغ میکنه ، (صدای تق تق یا سرد و گرم شدن میده) ؟
- آیا این مدل توسط سام سرویس ساپورت میشه (اسمشم ظاهرا نشنیدن) ؟
ممنون میشم سوالهامو جواب بدید ، و 2 سوال دیگه
- این مدل اوایل 2010 اومده و آیا بهتر از PX 2370 هم تولید شده که تو ایران هم باشه ؟
- این مدل 23 اینچی هست، اگه بخوام 2 اینچ بیارم پایینتر ، مثل 21 یا حتی 19 ؟ آیا مانیتورهای دیگه سامسونگ رو پیشنهاد میدید، اون وقت کیفیت مانیتور میاد پایینتر؟ یا نظرتون اینه که دیگه این بهترینه و با بزرگ بودن صفحش کنار بیام ؟
واقعاً ممنونم ، ببخشید طولانی شد...
Last edited by mahsa_ss21; 24-12-2010 at 17:13. دليل: 2 سوال دیگه
فروشگاه اینترنتی چاره میده 358 تومن
اين مورد بيشتر يك چيز سليقه اي هست و به طرف بستگي داره- این مانیتور برای چشم چطوره، سوزش، خستگی، سردرد ؟ ( سلامت چشمام خیلی برام مهمه)
ممكنه يكي اذيت بشه يكي نه
ولي در كل همون طور كه خودتون گفتيد يك مدل حرفه اي هست و سازگار با سلامتي
ميتونيد نورش رو كم و زياد هم كنيد اگه هم شدن روشناييش اذييتون كرد
مثل اكثر lcd ها 60 هرتز هست و بيشتر از اين هم نيازي نيست- رفرش ریت این مدل چه اندازست ؟
اين مدل LED هست- ظاهراً هم LCD داره هم LED ؟
اين يك شايعست راجع بع مدل هاي samsung درست شده- میگن این مدل بعد از اینکه مدت زیادی روشنه و داغ میکنه ، (صدای تق تق یا سرد و گرم شدن میده) ؟
راجع به p23500 و p23700 و ... هم همين رو ميگفتن
من كه چيزي نديدم
بله خود سام سرويس گارانتي كرده به اين اسم- آیا این مدل توسط سام سرویس ساپورت میشه (اسمشم ظاهرا نشنیدن) ؟
PX23720
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه تاريخش كاري نداشته باشيد چون معمولا چند وقتي طول ميكشه بياد ايران- این مدل اوایل 2010 اومده و آیا بهتر از PX 2370 هم تولید شده که تو ایران هم باشه ؟
اين الان جديدترين مدل از سري P هست كه اومده
يك سري ديگه اومده سري B كه اونا هم LED هستن
اگه از مونيتور براي ديدن فيلم و بازي استفاده نميكني زياد مهم نيست سايزش- این مدل 23 اینچی هست، اگه بخوام 2 اینچ بیارم پایینتر ، مثل 21 یا حتی 19 ؟ آیا مانیتورهای دیگه سامسونگ رو پیشنهاد میدید، اون وقت کیفیت مانیتور میاد پایینتر؟ یا نظرتون اینه که دیگه این بهترینه و با بزرگ بودن صفحش کنار بیام ؟
ولي براي ديدن چيز هايي كه 1080P هستن سايز هر چي بالاتر باشه بهتره
به خصوص بالاي 22 اينچ
من خودم الان 7 ماهي ميشه P23500 خريدم و با P23700 هم كار كردم
اوايل براي منم خيلي بزرگ بود چون قبلا 17 داشتم ولي الان عادي شده
با P22500 كه 21.5 هست و P20500 كه اونم 20 اينچ هست هم كار كردم
همشون عالي بودن و هستن
اما با اين PX2370 كار نكردم هنوز چون تازه اومده
مدلي هايي كه گفتم ارزونتر هستن ولي HDMI نداره و همچنين LED نيستن
به نظر من اگه براي كاربرد معمولي ميخواي بگيري براي چيز هايي مثل HDMI يا همين LED كه همون Backlight هست پول اضافي نده
همين مدل هاي p22500 يا p20500 عالي هستن
Last edited by pedram_sad; 24-12-2010 at 20:55.
منم حرفای این دوستمون رو کاملا تایید میکنم.اگه از مونيتور براي ديدن فيلم و بازي استفاده نميكني زياد مهم نيست سايزش
ولي براي ديدن چيز هايي كه 1080P هستن سايز هر چي بالاتر باشه بهتره
به خصوص بالاي 22 اينچ
همشون عالي بودن و هستن
مدلي هايي كه گفتم ارزونتر هستن ولي HDMI نداره و همچنين LED نيستن
[B]به نظر من اگه براي كاربرد معمولي ميخواي بگيري براي چيز هايي مثل HDMI يا همين LED كه همون Backlight هست پول اضافي نده
همين مدل هاي p22500 يا p20500 عالي هستن[B]
خودم 22500 دارم که کاملا ازش راضیم واقعا عالیه از هر...
به نظر من که پول بیشتر بابت مانیتور دادن نیازی نیست اگه گول اسم LED رو نخوری...
ممنون pedram و esi
مرسی که نظر میدین و راهنمایی میکنید
آره الان که فکر میکنم ، سایز کوچیکتر بگیرم بهتره ، چون راحت و مسلط ترم
تصمیم نهایی من سایز 19 اینچ هست
ببینید مدلی داریم تو سامسونگ که امکانات زیر رو یکجا داشته باشه ؛ اگه باشه که بگیرم
FULL HD
LED
HDMI
" 19
ممنون
19 اینچ FullHD نداریم.FULL HD
LED
HDMI
" 19
اگه محدودیت بودجه ندارید مشکلی نداره سریع عادت میکنید.آره الان که فکر میکنم ، سایز کوچیکتر بگیرم بهتره ، چون راحت و مسلط ترم
نه هزینه مسئله ای نیست
چون دنبال یه چیزه خوب هستم
اینکه گفتم سایز 23 خیلی زیاده ، چون از بعضی ها که داشتن پرسیدم گفتن که چون ساعات زیاد پشت کامپیوتر هستم چشما درد و سوزش میگیره و اون فاصله نزدیک به مانیتور با نورش ضرر داره
من الان فقط دارم به 19 اینا فکر میکنم، فکر کنم 19 هم Full HD باشه ها ؟
تو 20 اینچ چطور مدل با کیفیت داریم که اون مشخصات رو داشته باشه ؟
Last edited by mahsa_ss21; 25-12-2010 at 20:01. دليل: 20
خیر سایز ربطی به اذیت شدن چشم و اینا نداره... مانیتور های جدید چون دارای کنتراست و Brightness زیادی هستن کلا باید موقع وب گردی و Text و ... Contrast و Brightness رو کم کنید.من و خیلی از دوستام 23 داریم و مشکلی از اون بابت نیست.نه هزینه مسئله ای نیست
چون دنبال یه چیزه خوب هستم
اینکه گفتم سایز 23 خیلی زیاده ، چون از بعضی ها که داشتن پرسیدم گفتن که چون ساعات زیاد پشت کامپیوتر هستم چشما درد و سوزش میگیره و اون فاصله نزدیک به مانیتور با نورش ضرر داره
خیر 19 اینچ FullHD نمیشه...من الان فقط دارم به 19 اینا فکر میکنم، فکر کنم 19 هم Full HD باشه ها ؟
LED LG داره که من مدل هاشو نمیدونمتو 20 اینچ چطور مدل با کیفیت داریم که اون مشخصات رو داشته باشه ؟از سامسونگ LCD P20500 با رزولیشن 1600X900 (باز هم FullHD نیست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)