تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل رانندگی من

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

13 مشکل رانندگی من

سلام.
    من یه مشکل بزرگ با رانندگی دارم که بیشترش به خاطر یه اتفاق بدی هست که داشتم.
    حدود ده سال پیش که می خواستم رانندگی رو یاد بگیرم یه بار یه تصادف بد کردم. از اون موقع از نشستن پشت فرمون ماشین خیلی می ترسیدم.
    خیلی سعی کردم به ترسم غلبه کنم برای همین کلاس رانندگی شرکت کردم از لحاظ یادگیری یادگرفتم و گواهینامه رو هم گرفتم.
    ماشین آموزشگاه به علت اینکه ترمز اضافی داره زیر پای مربی برای همین بهم اعتماد میداد که اگه بد شد حداقل مربی که حرفه ای هست به موقع عکس العمل نشون میده.
    الان که میخوام خودم رانندگی کنم تا پشت فرمون میشینم عرق میکنم و ترس و لرز دارم.
    حس میکنم تو یه قوطی فلزی هستم که کنترل کمی روش دارم.
    مثلا خیلی از ماشین جلویی فاصله میگیرم یا اصلا طرف شاگرد رو در نظر نمیگیرم،نمیتونم فاصله اش رو با محیط پیرامون تطبیق بدم.
    ولی مثلا وقتی میرم یه جا که کاملا خلوته و راه بازه از لحاظ فنی و رعایت اصول خوب میرم ولی تا میام تو خیابونای اصلی دوباره بد میشه.

راستی چندین سال هست که موتورسیکلت دارم و خیلی خوب هم بلدم حتی در حد حرکت های نمایشی هم باهاش انجام میدم.
    موتور رو بخاطر ابعادش وقتی سوار هستم کاملا باهاش تعامل دارم
    یکی از مشکلاتم هم همینه انتظار دارم ماشین هم همین حالت راحتی رو باهاش داشته باشم.

ممنون میشم دوستان اگه راهنمایی هایی دارن بهم بگن.
    با تشکر.
    Last edited by Big-Boss; 23-12-2010 at 21:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

باید به ترستون غلبه کنید
    از هر چی که میترسی برو طرفش
    1- تمرین
    2- تمرین
    3-تمرین
    جاهای خلوت یا ساعات خلوت رانندگی کن بازم میگم تمرین کن مشگلت حل میشه مطمئن باش

مایکل شوماخر هم روزی از رانندگی میترسییده

3. 2 کاربر از hamed1282 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از کاری که با اعصابت بازی میکنه دوری کن
    اصلا سراغ رانندگی نرو
    والا مگر چی میشه
    بی خود به خومدت استرس وارد کنی که چی

5. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

زیادن کسانی که به علت یه اتفاق بد یا حادثه ای ناخواسته قادر نیستن روی یک عمل خاص تمرکز کنن و متاسفانه مشکل این عزیزان ناخودآگاه و با شدت هرچه تمامتر هنگامی که صحنه مذبور به شکلی بازسازی میشه نمود می کنه.
    دوست عزیز توجه داشته باشید که همونطور که برای رفع هر مشکلی باید به متخصصش رجوع کرد برای حل این مشکل به صورت علمی و ریشه ای شما باید به یک روانکاو یا روانپزشک مراجعه کنید و به صورت کاملا دقیق و بی هیچ کم و کاست و بدون ترس یا خجالت همه چیز رو بیان کنید.
    مطمعنا نتیجه مطلوبی می گیرید.

7. 3 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با بالاییم موافقم و پس از مراجعه به روانکاو، بهترین راه حل اینکه قوانین را بی هیچ کم و کاستی رعایت کن و مطمئن باش هیچ اتفاقی نمی افتد و ای کاش چت مغزان ایرانی هم این را می دانستند و در آن صورت ما می تونستیم با همان >30 هزار نفر در هر سال به وسعنت کشورمان بیافزائیم

9. این کاربر از shah.ram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بهترین راه حل برو پیش مشاور و روانشناس و تجویز قرص های آرام بخش برات در جلسات اول رانندگی مثل دیازپام وقتی عادت کردی حله ....

11. این کاربر از AmiRreZA_RAcEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام.
    من یه مشکل بزرگ با رانندگی دارم که بیشترش به خاطر یه اتفاق بدی هست که داشتم.
    حدود ده سال پیش که می خواستم رانندگی رو یاد بگیرم یه بار یه تصادف بد کردم. از اون موقع از نشستن پشت فرمون ماشین خیلی می ترسیدم.
    خیلی سعی کردم به ترسم غلبه کنم برای همین کلاس رانندگی شرکت کردم از لحاظ یادگیری یادگرفتم و گواهینامه رو هم گرفتم.
    ماشین آموزشگاه به علت اینکه ترمز اضافی داره زیر پای مربی برای همین بهم اعتماد میداد که اگه بد شد حداقل مربی که حرفه ای هست به موقع عکس العمل نشون میده.
    الان که میخوام خودم رانندگی کنم تا پشت فرمون میشینم عرق میکنم و ترس و لرز دارم.
    حس میکنم تو یه قوطی فلزی هستم که کنترل کمی روش دارم.
    مثلا خیلی از ماشین جلویی فاصله میگیرم یا اصلا طرف شاگرد رو در نظر نمیگیرم،نمیتونم فاصله اش رو با محیط پیرامون تطبیق بدم.
    ولی مثلا وقتی میرم یه جا که کاملا خلوته و راه بازه از لحاظ فنی و رعایت اصول خوب میرم ولی تا میام تو خیابونای اصلی دوباره بد میشه.

راستی چندین سال هست که موتورسیکلت دارم و خیلی خوب هم بلدم حتی در حد حرکت های نمایشی هم باهاش انجام میدم.
    موتور رو بخاطر ابعادش وقتی سوار هستم کاملا باهاش تعامل دارم
    یکی از مشکلاتم هم همینه انتظار دارم ماشین هم همین حالت راحتی رو باهاش داشته باشم.

ممنون میشم دوستان اگه راهنمایی هایی دارن بهم بگن.
    با تشکر.
    بهترین کار اینه : یه پاژیرو بخر از این قدیمی لگن ها دورش هم یه گارد بنداز - هیچ کسی بهت نزدیک نمیشه همه چیز ردیف میشه

13. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    همون طور كه همه گفتن چون تجربه بدي داشتي يه تصور ناخودآگاه داري از ماشين سواري
    دوم فرمودي موتور سواري ميكني
    اينرو هم اضافه كن كه نيميش هم به همين خاطر هست چون من هم اول موتور سوار بودم و بعد كه ماشين سوار شدم خيلي برام سخت بود چون ميخواستم همش از بين ماشين ها فرار كنم
    يكم از موتور سواريت كمتر كن يا حداقل با آرامشتر با موتور رانندگي كن
    سنگينتر و متين تربرون همه چي درست ميشه
    من به نوبه خودم تصادف نكردم كه مقصر باشم ولي يبار يه رونيز اومد زد پژو منرو از پشت تا صندلي عقب جمع كرد

15. 2 کاربر از mra680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •