حذف شود
.............................................
حذف شود
Last edited by SevenCity; 26-12-2010 at 22:44.
خوب بچه ها حق داشتن که میگفتن نخر چون این روز رو می دیدن دوست عزیز
با این دمایی که شما گفتی حتمآ باید تو فکر استفاده از یک کولر مناسب برای پردازندت باشی وگرنه دماش خیلی سریع میره بالا
یک سوال دارم:
شما توی کیست چند تا فن داری(اگر یک عکس بزاری و جای دقیقشونو مشخص کنی خیلی خوبه)؟
برای اور سی پی یو پاور محدودیت ایجاد میکنه
اول پاور رو عوض کنید بعد یک فن خوب برای سی پی یو بگیر اون موقع به فکر اور باش
اگه سری 6000 رادئون رو میگرفتی این مشکلا رو هم نداشتی
اشتباه کردی جی فورس گرفتی
من کلا مخالف ATI هستم ولی با پاوری که شما داری این کارت به درد اور سیستموتون نمیخوره چون برق زیاد مصرف میکنه و اگر ATI میگرفتی خیلی بهتر بود .
من یه سیستم با پاور شما و cpu e5300 رو با کارت 5770 خیلی راحت هم کارت گرافیک و هم cpu رو تا 3200 اور کردم با یه خنک کننده خوب . هیچ مشکلی نداره .
و اور کردن cpu تا 2.6 هیچ دردی رو دوا نمیکنه چون e5300 خودش 2.6 بود کم میاورد حالا که گذاشتمش رو 3.2 بگی نگی بهتر شده .
پس اگه میخوای اور کنی رو 3 به بالا فکر کن .
پاور شما مشکلی نداره! ولی باید مواظب دمای پردازنده باشید! شما سی پی یو رو تمیز کنید و درب کیس رو بردارید، ببینسد دمای اون کم میشه یا نه!
کلا اگه نمیتونی اور کنی، بهتره سی چی یو ی خودتو بفروشی(35تومن) و یدونه core 2 Quad Q8300 بگیری (145)
یا اینکه با این داداش صحبت کنی و سی پی یو core 2 duo E7500 (دست دوم)رو ازش بگیری!
قیمتش باید حدود 90 تومن باشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حذف شود
Last edited by SevenCity; 26-12-2010 at 22:45.
نه نگران نباش من سلرون 2.4 رو تا 3 اور میکردم اخ نمیگفت . مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد اور دما رو تو بازی ببین چقدره
حذف شود
سلام
من توصیه می کنم که شما کم کم به فکر یک ارتقا باشی
برای اولین گام ها هم می تونید یک خنک کننده خوب برای پردازنده بگیرید
من توصیه می کنم TOWER 120 EXTREM را با قیمت 48 تومن خریداری کنید
با نصب این خنک کننده می تونید پردازنده را تا 3.5 اور کنید که فعلا محدودیت شما در بازی ها را تا حدودی پوشش میده
البته توصیه می کنم بجای استفاده از خمیر سیلیکون TX3 در جعبه کولر از یک خمیر ارزونتر 1000 تومنی استفاده کنید و خمیر سیلیکون با کیفیت این کولر را برای سیستم جدیدتون نگه دارید
تنها نگرانی من بابت سیستم شما مادربرد هست که آیا بایاس برد امکانات ویژه اورکلاک را دارا هست یا نه؟
اگر برای شما مقدرو هست از محیط بایاس چند تاعکس بذارید تا اگر مادربرد شما توانایی اورکلاک را داره اول یک اور کوچیک مثلا تا 2.6 یا 2.8 داشته باشیم و بعد به سراغ خرید خنک کننده برید
ضمنا یک تست 30 دقیقه ای هم با PRIME95 از سیستم بگیرید و دمای پردازنده را با HW MONITOR به من گزارش بدین(حداکثر دما را)
سه تا شات هم از تب های مموری پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذارید
فعلا این کارها را انجام بدین تا ببینیم که سیستم شما در چه وضعیتی هست و اگر بعدا لازم باشه به اون خنک کننده اضافه کنید
موفق باشید
حذف شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)