1- برنامه مطمئنی معرفی کنید که وقتی ویندوز رو نصب کردم و تمام برنامه های دلخواه رو نصب کردم در آخر از سیستم عامل و تمام برنامه های نصب شده ایمیج و یا هر چیز دیگه ای تهیه کنم که اگر موقعی سیستم عامل خراب شد - بهم ریخت - بالا نیومد و هر اتفاق دیگه ای افتاد بتونم با اون فایل یا ایمیجی که دارم سیستم عامل رو نصب کنم بدون اینکه دوباره بخام تک تک برنامه ها و تنظیمات و درایور هارو و آپدیت هارو انجام بدم
2- آیا اینکار رو میشه طوری انجام داد که از این فایل یا ایمیج روی سیستم دیگه ای هم بشه استفاده کرد ؟
3- آیا میشه فقط از برنامه ها نصب شده با آپدیت هاشون و درایور ها ایمیجی تهیه کرد تا بعد از نصب ویندوز ازش استفاده کرد ؟
4- آیا از برنامه bitLocker ویندوز سون میشه برای هارد های اکسترنال استفاده کرد طوری که روی هر سیستم عامل دیگری یا هر کامپیوتر دیگری که وصل شد عمل کنه ؟
5- بعد از قفل کردن درایو با برنامه bitlocker ویندوز سون آیا اون درایو در سیستم عامل های دیگه مثل xp - 98 - mac - linux ... عمل میکنه و یا بی تاثیر هستش ؟
6- بهترین برنامه قفل گذاری و مخفی کردن درایو که در تمامی سیستم عامل ها و کامپیوتر ها عمل کنه چیه ؟