تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: چطوري ميشه آدرس مستقيم يه فايل را از داخل فايلهاي torrent پيدا كرد؟

داره خودمونی میشه Mehran_trex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    anywhere

5 چطوري ميشه آدرس مستقيم يه فايل را از داخل فايلهاي torrent پيدا كرد؟

سلام آيا كسي مي دونه چطوري ميشه آدرس مستقيم يه فايل را از داخل فايلهاي torrent پيدا كرد؟ يا ايمكه بشه سرعت دانلودش رو افزايش داد خيلي فوري

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    مهران عزيز... فايلهاي torrent بر پايه تكنولوژي p2p هستند و در واقع وقتي يك فايل تورنت رو دانلود مي كنيد داريد اون رو از يك كامپتوتر شخصي كسي ديگر كه متصل هست و اون فايل رو روي دايركتوري share شده خودش داره دريافت مي كنيد. سرعت دانلود هم بستگي به سرعت اتصال و پهناي باند آزاد طرف مقابل و دارنده فايل داره.

پروفشنال william's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض اموزش مقدماتی تورنت (Torrent)

قبل از هر چیز اینو بگم که torrent یکی از بزرگترین data Base های اینترنت. حجم بسیار وسیعی از فایلهای تصویری. صوتی.Application ها و هر چیزی که تصور کنی می تونی به وسیله تورنت در اختیار داشته باشی. اما کار کردن باهاش به یک مقدار اطلاعات و مقدار زیادی تجربه می خواد.
    اول از هر چیز باید یک Torrent Client انتخاب کنید که مثل یک Download Manager عمل میکنه البته تقریبا. مثل:
    Azureus --BIT COMET--BIT TORRENT--BITLORD--BitTornado--G3 TORRENT--U-TORRENT--ABC
    من با همشون کار کردم و به نظر من بهترین گزینه َAzureus است کلاینت فوق العاده قوی و در عین حال ساده که اطلاعات مفیدی راجب به Tracker--seed و peer با پلاگین های مفیدی در اختیار شما می زاره. مجانی هم هست با یه سرچ می تونی دانلودش کنی.
    حالا چطور تورنت پیدا کنیم؟ خوب سایت های زیادی هستند که این خدمات میدند. من یه ادرسی میزارم تقریبا بهترین سرویس دهندها رو گلچین کرده البته از اون بهتر یه Toolbar بود که متا سفانه فیلتر شده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا چطور از ماکزیمم سرعت بهرمند شویم؟ جدای از سرعت و پهنای باند خود شما. تورنت باید seed و peer های خوبی داشته باشه یعنی هر چی Seed و peer یک تورنت بیشتر باشه شانس شما برای رسیدن به حداکثر سرعت بیشتر. البته سرعت خود tracker هم مهم.
    کار کردن با تورنت دارای قانون خاص خودش همانطور که شما دانلود می کنید باید به همان مقدار اپلود داشته باشید. یعنی share ratio باید حداقل 1 باشه تا بتونید تورنت remove کنید. این قانون تورنت می تونید رعایت نکنید. دانته یه جمله جالبی داره میگه: there are the laws but who commands respect to them قانون وجود داره اما چه کسی اجراش ضمانت می کنه.
    ولی برای اینکه اعتدال ایجاد بشه باید رعایت کرد.
    توصیه می کنم اگه Dial up هستی زیاد دنبال تورنت نباش چون به صرفه نیست. ++DC استفاده کن.
    Last edited by william; 21-10-2006 at 23:47.

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

یه path میزارم که با دستکاری TCP سیستم می تونه پهنای باند شما رو افزایش بده به گفته سازنده.
    half open connection windows در حالت پیش فرض 10 که با این patch میتونید بین 50 تا 100 تغییرش بدید. و بعد سیستم ریستارت کنید.
    اگه دیدید سرعت کم شد یا اینکه مشکلی پیش امد مجدد روی فایل exe کلیک کنید اتومات به حالت اول بر میگرده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من با utorrent دارم کار میکنم
    لطفا تنظیمات option اونو که بشه بهترین سرعت رو داشته باشه بگین

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روی سیستم من فقط utorrnt کار کرد چرا؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط مجید فینا
    من با utorrent دارم کار میکنم
    لطفا تنظیمات option اونو که بشه بهترین سرعت رو داشته باشه بگین
    سلام سرعت torrent زیاد ربطی Torrent Client نداره مهمترین چیز اینه که port شما ازاد باشه برای اینکار در قسمت Option روی Speed Guid کلیک کن یه پنجره باز می شه در قسمت Current Port روی test if port is forwarded properly کلیک کن و اگه پشت فایروال اجازه دستیابی بهش بده اگه دیدی error داد یه پورت دیگه ای امتحان کن. در قسمت Connection Type هم سرعت مشخص کن.
    سرعت تورنت به tracker و تعداد seed و peer بستگی داره
    اینم بگم که همیشه سعی کن اپدیت باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ebinem173
    روی سیستم من فقط utorrnt کار کرد چرا؟
    تمام این کلاینت ها روی ویندوز قابل اجرا هستند با این تفاوت که برای اجرای بعضی از انها باید حتما JAVA روی سیستم نصب شده باشه

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون از توضیحاتت

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

Azureus تو اين زمينه يكي از بهترين ها هست

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •